چجوري آپديت ميشه ؟
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
واقعا كسي نيست جوابه من بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوري آپديت ميشه ؟
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
واقعا كسي نيست جوابه من بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
doste aziz dar ghesmate connection goshi advance setting ra bezanid ke dar ghesmate option hast az onja proxiy yani an adad ra pak onid bedone proxy mitonid az opera mini estefade konid. sharmande farsi nadaram
بچه ها گوشی من مشکل اساسی پیدا کرده!!!! اولا که یهو سرعتش خیلی اومده پایین...یعنی جون میکنه تا یه برنامه رو باز کنه...بعد هم نه عکس و نه قسمت موزیک رو باز نمیکنه پیغام میده memory full please clode some application... در صورتی که نه مموری فول شده و نه برنمه ای بازه که بخوام ببندمش...گوشیمم فکر کنم آخرین آپدیت باشه...چی کارش کنم؟
تو رو خدا سریع جوب بدید...
الان وصلش کردم به کامپیوتر...اصلا کامپیوتر نمیشناستش!چی کار کنـــــــــــــــــــــــ ـــــم؟
Last edited by mahsa_okay; 19-03-2010 at 12:21.
سلام.
چطور میشه نقشه راه های ایران+اصفهان را روی nokia maps داشت؟اصلا همچین چیزی ممکنه؟
نمی خام گارمین یا برنامه دیگه ای نصب کنم.
این مموری ربطی به مموری که شما ازش استفاده میکنید نداره!
این رم گوشی هست که CPU از اون استفاده میکنه!
شما در منو به اپشین برید و اولین گزینه رو انتخاب کنید که تا نرم افزار های در حال اجرا رو نشون بده!
با نرم افزار Xplorer هم میتونید رم خالی گوشی رو ببینید معمولا بین 38 تا 52 MB خالی داره(مال من اینطوریه)
فعلا فقط نقشه تهران تکمیل هست و راههای ایران فقط جاده های اصلی رو نشون میده!
ولی میتونید عکس هوایی رو روش بندازی تا بجای نقشه عکس های هوایی رو برات نشون بده!
اگه راهنمایی خواستی پیام بده
سلام
last play توی مدیا پلیر من دیگه کار نمیکنه
یعنی نمیتونم بیام روی آهنگی که الان داره پخش میشه
یه بار refresh هم کردم درست نشد
اون شورتکاتی که هم روی صحفه بود دیگه کار نمیکنه
چکار کنم ؟
تو منو آپشن نداره كه؟
Menu > Option > Show Open Apps.
پایین سمت چپ آپشن هست !![]()
سلام
چون تاپیکی در رابطه با سوال در مورد گوشیهای جدید نوکیا ندیدم اینجا پست زدم ودلیلش هم سوال در مورد گوشی هستش که شباهت داره با ان 97
من تو یه سایتی بودم دیدم گوشی C6 رو از نوکیا زده به زودی عرضه میشه
میخواستم حدود قیمتشو بدونم ؟
به نظر من نباید زیاد گرون باشه چون امکاناتش معمولیه دوربینش 3.2 و اونجوری که نوشته بود بدون فوکس اتوماتیک
خلاصه جز اون اوایل عرضش که قیمتش شاید کاذب باشه بعدا که به تعادل رسید فکر نکنم بیشتر 200 تومن باشه
کسی از قیمتی که سی 6 قراره عرضه بشه خبر داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)