چه ها سلام
واسه تبدیل PDF فارسی به ورد چی کار کنم ؟؟؟؟![]()
چه ها سلام
واسه تبدیل PDF فارسی به ورد چی کار کنم ؟؟؟؟![]()
دوست خوبمون مسعود عزیز نرم افزاری رو معرفی کردند که میگن فارسی رو ساپورت میکنه ولی من شخصا تست نکردم
این از لینک پست مربوطه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پست آقا مسعود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ask_bl; 08-02-2010 at 19:00.
منظورتون اینه از کیفیت اون کمی کاسته بشه؟
نه خوب خوبه بزار باشه این نشون میده چقدر تیم فعاله تو زمینه کمک رسانی و امداد و نجات : دی
آقا احیانا سوال پرسیدیم مثل اینکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان امروز یه کاری برام پیش اومد و خواستم که یه فایل پی دی اف رو به ورد تبدیل کنم.یاد PDF Grabber افتادم.رفتم نصبش کردم به امید اینکه کار کنه ولی موقع نصب ارور میده که زبان فارسی ساپرت نمیشه و وقتی یه فایل پی دی اف رو باهاش تبدیل کردم تو هر خط ده تا غلط داشت.اگه میشه یه راهنمایی بکینید یا اگه نرم افزار دیگه ای واسه تبدیل پی دی اف فارسی به ورد میشناسین واسم بزارین.ممنون میشم.
اینم ارورش :![]()
دو تا پست عقب تر ،2 تا پست پشت سر هم برای تبدیل PDF فارسی به ورد زده شده !
اقا مسعود از شما و كليه دوستان عزيز واقعاً ممنون چون واقعاً فروم فعاليه واقعا كمكم كردين.![]()
نقل قول:
نوشته شده توسط eng2006 مشاهده تاپيک
من برنامه Nitro PDF Professional را دارم
میخواستم بدونم چطور میشه با این برنامه متن ورد را به پی دی اف (متن پیکسلی یعنی حالت متن اسکن شده ) در بیارم؟نهمنظورتون اینه از کیفیت اون کمی کاسته بشه؟
متنی که به پی دی اف تبدیل میکنیم 2 حالت برای تبدیل داره یکی اینکه قابلییت ادیت داره و یکی اینکه نداره
منظورم اینه که متنی که از ورد به پی دی اف میخوام تبدیل بشه جوری باشه که انگار به عکس تبدیل شده باشه و دیگه قابلیتedit یا select کردن رو در پی دی اف نداشته باشه.
مثلا اگه متنی در ورد هست به همون حالت به پی دی اف تبدیل بشه انگار از متن ورد عکس گرفته باشن و عکسه به پی د ی اف تبدیل بشه .
مثلا اگه فونت خاصی در متن ورد هست بتوان با هر نوع نرم افزار پی دی اف خوان بازش کرد که فونتش بهم نریزه چون به صورت اسکن شده (عکس مانند )تبدیل شده
سلام دوستان من همچنان با نرم افزار Pdf Grabber مشکل دارم.نسخه مولتی لانگویج این برنامه هم در موقع نصب ارور پیدا نشدن زبان فارسی رو میده،چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)