سلام این برنامه ای هست همون XBOX360 هست اما هرچی انجام میدی اون کارو تو تلویزیون انجام میده ، در ضمن الان تو ایران هست ؟
سلام این برنامه ای هست همون XBOX360 هست اما هرچی انجام میدی اون کارو تو تلویزیون انجام میده ، در ضمن الان تو ایران هست ؟
salam
كسي منو راهنمايي نكردا
در مورد xbox 360 slim 250 GB من بايد چي كار كنم بايد اپديت و كپي برم بگم برام نصب كنن ؟
دوهفته پيش كه بردم گفتن هنوز اپديت چيه كپيشه نيومده ايا اپديت يا كپيش توي بازار اومده يا نه
كمكم كنيد الان يك ماه اينو خرديم توي خونه افتاده دست هم بهش نخورده اپديت جديدش اومده يا نه كه بشه باهاش بازي هاي 3هزارتوماني اجرا كرد ؟![]()
سلام بچه ها
منم همین مشکل رو دارم
یعنی ابتدا دو آپدیت Adventure و Animals رو ریختم...سر آخر هم آپدیت داخل بازی NFS HP
ولی الان تنها مشکلی که هست اینه که از جوایزی که به آواتارم داده شده بود دیگه نمیتونم استفاده کنم
آیا آپدیت جدیدتری هم هست که باید ریخته بشه؟
دوست عزیز Slim هنوز مثل مدل Fat کپی خور نشده!
یه سری از فروشنده های داخلی با دستکاری درایو کنسول میان و اونو کپی خور میکنن ولی خوب این روش اصلا پیشنها نمیشه.
فعلا شما چاره ای جز صبوری تا کپی خور شدن این مدل ندارید.
salam
منظورت کینکت هست
اره اومده فكر كنم![]()
سلام دوستان من کنسولم با بازی ac2 فلگ شده بود و میگفت insert cd game ...
و باید آپدیت می کردم تا اون بازی و بازیهای جدید دیگرو مثل fo2v بخونه....
اما امروز بازی tdu2 رو خریدم و رفتم تو بازی ...
می خواستم این خبر رو بدم و اینکه پس اون آپدیتی که باید میرفتیم پشت شهرداری فقط برای همون چند بازی بود؟
مثل اساسین و نید فور اسپید؟
اون آپدیت بازی هایی همچون MW2 . cod bo . fable 3 . nfs hp
ولی بازی test drive 2 ap25 نیست. اکثر بازی ها
اینم لیست بازی هایی که این قفل رو داره:
Fable III
Assassin's Creed Brotherhood
Halo Reach
Call of Duty: Black Ops
Need for Speed Hot Pursuit
Call of Duty : Modern Warfare 2
mw2 و blackops و halo reach این قفل رو نداره آخه من خودم دارمشون و بازی می کنم...![]()
بچه ها قضیه این AWARD یا جایزه ها چیه که تو داشبورد جدید نمیشه ازشون استفاده کرد ؟
کلی Award باحال گرفته بودم که الان هیچکدوم کار نمیکنن . یعنی سوتی مایکروسافت هست ؟ چون داشبورد جدید و رسمی نصب کردم .
سلام . من یک سوال داشتم .
من هنوز درایورم رو به آپدیت جدید ارتقا ندادم . می خواستم ببینم اگه درایورم رو به آپدیت جدید ارقا ندم ولی آپدیت داشبورد رو به جدید ترین ورژن ارتقا بدم اون موقع می تونم بازی هایی مثل ac:brotherhood و NFS:HP و ... رو کامل و بدون مشکل اجرا کنم ؟ ( در ضمن من اصلا به xbox live هم وصل نمیشم .)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)