ممنون
من پاکن پیسی دارم کیبرش مثل پاکت پیسیه !؟
برنامه و بازی هاش چطور ؟ دیکشنری - نقشه -
راستی من تو عکس اش چیزی برای خورجی tv دیدم درسته
لطفا آخرین قیمت رو هم بدین یکی از دوستان میگفت 370 درسته ممنون
ممنون
من پاکن پیسی دارم کیبرش مثل پاکت پیسیه !؟
برنامه و بازی هاش چطور ؟ دیکشنری - نقشه -
راستی من تو عکس اش چیزی برای خورجی tv دیدم درسته
لطفا آخرین قیمت رو هم بدین یکی از دوستان میگفت 370 درسته ممنون
4 حالت كيبورد داره : Full screen QWERTY و Mini QWERTY keyboard و Alphanumeric keyboard و از همه مهمتر Handwriting
از اونجايي كه ورژن سيمبينش آخرين ورژن يعني S60 9.4 v5 هست هنوز برنامه هاي زيادي براش نيومده غير از تعداد محدودي كه توي سايت نوكيا وجود داره
آره خروجي TV هم داره و از لحاظ امكانات هيچي كم نداره ( يكي از ويژگيهاش اينه كه اولين گوشيه كه صفحه لمسي TFT با 16 ميليون رنگ رو داره ) فقط همونطوري كه توي صفحات قبلي هم مكررا دوستان اشاره كردن دوربين ضعيفي داره چه توي عكاسي و چه توي فيلبرداري بخصوص توي نور كم و در شب
در مجموع جدا از دوربينش نسبت به قيمتش گوشيه خوبيه
آخرين قيمتي كه من دارم ( همين امروز ) 350 تومنه
کسی می دونه این گوشی ژئوتگینگ داره یا نه؟
ممنون gps ش تو ایران کار میکنه ؟!
میتونی از دوربینش نمونه عکس بزاری!؟ یا فیلم ش
منم چنین درخواستی دارم .ممنون![]()
آره کار می کنه ولی باید نرم افزارشو ریخت مثل گارمین
مثل بقيه گوشيها بايد gps رو فعال كنيد (همراه با نصب نرم افزار Garmin )
كيفيت عكسش توي نور كم يا شب مثل دوربين 2 مگاپيكسليه N81 8G هست ولي توي روز يا نور زياد بد نيست ( در برابر 3.2 مگاپيكسله N73 هيچه آخه گوشيه قبليم N73 موزيك اديشن بود) توي فيلمبرداري هم همينطور. برا همين همه دوستان ميگن اگه دوربين برات مهمه نيا سمت اين گوشي![]()
Last edited by mohyad; 01-03-2009 at 22:50.
mohyad مثل آواتارت گلی
میشه در مورد GPS ش بیشتر توضیح بدی زحمتی نیست یک عکس بگیر من ببینم این گوشی اولین انتخاب منه
فقط یه سوال دیگه برای اس ام سا خوش دست .احتمال 99 درصد فارسی هم ساپورت نیست درسته ؟!
به نظر من توی اس ام اس خیلی عالیه دست آدم دیگه از بس کلید فشار میدی توی گوشی های دیگه توی این گوشی درد نمی گیره
واسه عکس دوربینش برو توی سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Gps فعاله و واقعا سرعتش بالاست ، فقط روزهایی که هوا ابریه یکم اذیت میکنه .من برنامه SmartComGps رو نصب کردم و راضیم ازش ، فقط نقشه های کالیبره شدش کم هست. برای نصب SmartComGps یا گوشیتو هک کن یا اینکه برنامه رو ساین کن. برنامشو ازقسمت برنامه های درخواستی سیمبیان سری 3 میتونی پیدا کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)