آره .
منم لازم دارم.قوانین که همونه؟
پس راحت میشه گرفت دیگه.نه؟
موتور فکر کنم فقط باید امتحان آیین نامه و تو شهری بدیم.فکر نکنم آموزش هم داشته باشه!
آره .
منم لازم دارم.قوانین که همونه؟
پس راحت میشه گرفت دیگه.نه؟
موتور فکر کنم فقط باید امتحان آیین نامه و تو شهری بدیم.فکر نکنم آموزش هم داشته باشه!
آره,قوانین همونه.
فقط باید بعد از آیین نامه با موتور چندتا قِر بدی!!!منظورم اینه که از بین آجر هایی که رو زمین گذاشتن مارپیچ رد بشی,بدون اینکه پاتو رو زمین بذاری!
آموزش هم نداره.
تنها سوالی که الان پیش میاد اینه که کجا باید برای امتحان ثبت نام کنیم؟!؟با چه مدارکی؟!؟
سلام آقا یه سوال مهم اگه کسی از رو یه سه راهی دور بزنه خلافه ؟
منظورم تقریبا حالته پایینه!
2
------------- 1 ---------------
1 1 1
l l
l l
l l
شخص از منطقه 1 به دو بره یعنی از انتهای بلوار بپیچه و به اونور بره ؟
درست نفهمیدم چی شد؟!
اما تا اونجایی که فهمیدم نه...مگر این که علامتی چیزی گذاشته باشن دیگه...
یه سوال:
من گواهی ناممو تو آبان گرفتم...یکی از دوستام گفت اونایی که بعد از اول مهر گواهی نامه میگیرن دیگه محدودیت یک ساله رو ندارن...
راسته؟!
برای تمدید گواهینامه چه مدارکی لازمه .....من نه اشتغال به تحصیل دارم.نه کارت پایان خدمت.. اینطوری تمدید میشه ؟
گواهینامه من 5 ساله هست ....
از وقتی این گواهینامه های هوشنمد اومده هیج جاش ننوشته که محدودیت 1 ساله داره..توی قبلی ها بود که مثل کارت بود و پرس میکردن روش نوشته بود اما این هوشمندها که تقریبا از پارسال اومده جایی ننوشتهیه سوال:
من گواهی ناممو تو آبان گرفتم...یکی از دوستام گفت اونایی که بعد از اول مهر گواهی نامه میگیرن دیگه محدودیت یک ساله رو ندارن...
راسته؟!
آره خوب
ولی خوب تاریخ که داره...
فکر نکنم نیازی به اینا باشه
تاریخ انقضا داره فقط.....5ساله اس..اونم که همه گواهی نامه ها دارن برای تمدید بعد از 5سالآره خوب
ولی خوب تاریخ که داره...
میدونم چی میگی
میگم به ما اینطوری گفتن:
تا یک سال محدودیت دارید.بعد از یک سال محدودیت به طوری خودکار برداشته میشه...
وگرنه من که از خدامه نامحدود باشم.
زنگ زدم آموزشگاه گفتن محدودی.باید یه پلیس گیر بیاریم ازش بپرسیم
شما مطمعن هستید چیزی لازم نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)