یه جویستیک خوب معرفی کنی
یه جویستیک خوب معرفی کنی
اشكم در اومد بابا
يه گيم پد بي سيم ماكروسافت دارم باتري هاي اصليش تموم شد مجبور شدم باتري بخرم براش حالا هر باتري
ميندازم يك روز بيشتر كار نميكنه و زودي تموم ميشه
چه كار كنم ؟
باتری شارژی بخر
مارک Energizer مارک خوبیه
4 تا باتریش (2A) با آداپتورش حدود 30 تومن در میاد
سلام خسته نباشيد كسي CD نصب دسته ايكس باكس رو براي PC داره بزاره خيلي بهش احتياج دارم . خيلي ممنون ميشم ازتون
تو اينترنت گشتم هر نرم افزار تو سايت مايكروسافت بود بود دانلود كردم يه بار دسته رو شناخت وقتي ويندوز رو عوض كردم هر كاري ميكنم نميشناسه گفتم اگه كسي CD نصبشو داره بزاره شايد دسته راه بيفته .
يا علي مرسي
امروز رفتم پاساز نخل اهواز{مرکز کنسول و دسته .و.... تو اهواز}گفتم دسته سیم دار ایکس باکس مخصوصا کامپیوتر میخوام.بهم خندید گفت همیچین چیزی نیست.
ما فقط دسته ایکس باکس داریم و روش ننوشته مخصوص کامپیوتر.
-من باید دسته خوده ایکس باکسو بگیرم بعدش درایور رو دانلود کنم؟یا اینکه دسته ایکس باکس مخصوص PC با دسته ایکس باکس کلا فرق داره؟
یعنی من همون دسته خوده ایکس باکسو بگیرم؟
سلام
چه بازی ماشینی ای فرمونهارو ساپرت میکنه
اگر کسی جواب بده ممنون میشم.![]()
بابا یکی بگه لطفا من الان همون دسته ایکس باکس سیم دار بگیرم به کامپیوترم میخوره؟امروز رفتم پاساز نخل اهواز{مرکز کنسول و دسته .و.... تو اهواز}گفتم دسته سیم دار ایکس باکس مخصوصا کامپیوتر میخوام.بهم خندید گفت همیچین چیزی نیست.
ما فقط دسته ایکس باکس داریم و روش ننوشته مخصوص کامپیوتر.
-من باید دسته خوده ایکس باکسو بگیرم بعدش درایور رو دانلود کنم؟یا اینکه دسته ایکس باکس مخصوص PC با دسته ایکس باکس کلا فرق داره؟
یعنی من همون دسته خوده ایکس باکسو بگیرم؟
دارم میرم بخرم کمک.
آره میخوره
منتها بعضی وقتا برای نصبش بازی درمیاره
بخر و 30 تا پست قبل رو دقیق بخون و اجرا کن
مرسیآره میخوره
منتها بعضی وقتا برای نصبش بازی درمیاره
بخر و 30 تا پست قبل رو دقیق بخون و اجرا کن
میخرم و گزارش عملکرد دسته رو رو همینجا میدم
Last edited by Ostad AliReza; 20-02-2011 at 17:57.
کسی از دوستان مارک گیم پد تفنگ gun سراغ نداره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)