قیمت cowon o2 رو میخواستم.
در چه ظرفیتهایی موجود هستش؟
صدا تو هدفون در چه حدیه؟بیس خوبی داره؟
تو هدفون عملکرد o2 خوبه یا عملکرد Q5؟
کلا O2 رو پیشنهاد میکنید یا Q5 رو؟
قیمت cowon o2 رو میخواستم.
در چه ظرفیتهایی موجود هستش؟
صدا تو هدفون در چه حدیه؟بیس خوبی داره؟
تو هدفون عملکرد o2 خوبه یا عملکرد Q5؟
کلا O2 رو پیشنهاد میکنید یا Q5 رو؟
تا اونجا که من میدونم 8 گیگ 290 .. 16 گیگ 320 .. و 32 گیگ 350 ... شاید 5-6 تومن بالا و پایین.
//
صدای بسیار باکیفیتی داره.. هدفون همراهش قابل قبوله .. هرچند اگه یه نفر بخواد صدای باکیفیت تری بشنوه، ضرر نداره اگه هدفون بهتری بخره.
//
منظورتون کیفیت هدفون این دوتاس؟ .. کیفیت هدفون هاشون تفاوت خاصی نباید داشته باشه..
//
O2 یا Q5 : جدا از اینکه یه 200-300 تومن با هم اختلاف قیمت دارن،امکانات Q5 متنوع تره .. مثلاً ضبط ویدئو داره .. اما به نظر من برای کسی که دنبال صدا و تصویره، همون O2 هم کفایت می کنه و میتونه با تفاوت قیمتش بره دنبال یه هدفون خوب .. باز البته میتونی لیست مشخصات اینا که خیلی ساده هم روی وب پیدا میشه رو با هم مقایسه کنی.. شاید یه گزینه واسه ات خیلی مهم بود..
Last edited by seymour; 29-12-2009 at 19:57.
به PC متصل میشه ؟ .. یعنی وقت وصلش می کنی بعنوان یه درایو میتونی محتویاتش رو ببینی؟ ...
//
شارژ کافی داره؟ ... 3-4 ساعت وصلش کن به PC ، بعد ببین تفاوتی ایجاد شده یا نه.
//
توی حالت ریکاوری میتونی بری؟ ... دستورات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه رو پی بگیر .. (بخصوص قسمتی که عکس داره.)
سلام
تا اواخر هفته بعد میاد
مواردی که سیمور جان گفت رو ببین میتونی انجام بدی یا نه اگه نتونستی ببر امرتات مشکلت حل میشه
8 گیگ: 295
16 گیگ: 332
32 گیگ: 368 تومن هست
صدای خیلی خوبی داره به نظر من که بیس خوبی داره
فکر نکنم فرقی داشته باشه
Q5 امکانات بیشتری داره ولی خوب قیمتش هم بالاست
60 گیگ: 579 تومن و 80 گیگ: 625 تومن هست
دوستانی که مشقاق دونستن زمان ورود سه مدل جدید کوون هستن به عرضشون برسونم که تا آخر هفته دیگه بین نمایندگی ها توضیع میشه و قیمت هم هنوز اعلام نشده
سلام
برنامه آپدیت رو پاک کردم و ورژن 1.61 رو ریختم حل شد.
ممنون رفیق
دوستان rockbox برای همه زبان ها رو داره بجز فارسی یکی بیاد درست کنه (خیلی ضایع هست حتی بعضی از زبان های محلی رو هم داره)
زبان برنامه نویسی برای قسمت زبان rockboxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه چیز کوون در یک جا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان ، من یه سوال برام پیش اومده ، مگه سیم یو اس بی ، جزو متعلقات خود مجصول نیست ، پس چرا اینجا :
تو قسمت Frequently Bought Together سیم یو اس بی هم با اس 9 خریداری شده ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یارو مرض داشته یه یو اس بی اضافه بگیره ؟
تنکس
بازم كاوون غوغا كرده با اين مدل v5
واقعا از اين شركت هر چي بگي كمه
اين s9 بالاخره نرسيد؟مرديم از انتظار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)