یکی بگه دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حداقل سیستم مورد نیاز:
Minimum System Requirements:
سیستم عامل : Windows 7 / Vista SP2 / XP SP3
پردازشگر : (cpu) 3.0 GHz Intel Pentium D processor (Windows 7 / Vista) / 2.6 GHz Intel Pentium D processor (Windows XP) or 2.0 GHz AMD
حافظه : (memory) 2.5 GB RAM (Windows 7 / Vista) / 2.0 GB RAM (Windows XP)
Hard Drive: 6.5 GB uncompressed hard drive space
کارت گرافیک : (graphic card) 256 MB DirectX 9.0c-compatible, 3D video card supporting Shaders 3.0 (NVIDIA GeForce 7600 or better, ATI Radeon X1600 or better)
کارت صدا : 16-bit DirectX 9.0c-compatible sound card
بهینه ساز : directx 9.0c included
8x DVD-ROM drive
سیستم خواسته شده(پیشنهادی):
Recommended Requirements:
...
سیستم عامل : Windows 7 / Vista SP2 / XP SP3
پردازشگر : 3.0 GHz Intel Core2 Duo processor or 2.4 GHz AMD Athlon 64 X2 or equivalent processor
حافظه : 2.5 GB RAM (Windows 7 / Vista) / 2.0 GB RAM (Windows XP)
کارت گرافیک : (graphics): 512 MB DirectX 9.0c-compatible, 3D video card supporting Shaders 3.0 (NVIDIA GeForce 8800GT or better, ATI Radeon HD3870 or better)
کارت صدا : 16-bit DirectX 9.0c-compatible sound card
بهینه ساز : directx 9.0c included
8x DVD-ROM drive
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
سیستم مورد نیاز COD 5:
سيستم مورد نياز براي اجراي بازي Call of Duty 5: World at War:
- Microsoft Windows
- Processor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0 GHz or better
- Memory: 8 GB free hard drive space, 512 MB RAM (XP)/1 GB RAM (VISTA)
- Graphics: Shader 3.0 or better, 256 MB Nvidia Geforce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better
سلام بچه ها .
با این سیستم من تا کی می تونم خیالم از بابت اجرای بازی ها رو سطح قابل قبول و خوب راحت باشه .
البته اینم بگم زیاد اهل اینکه بازی روی اخرین حد گرافیک بازی کردن یا فریم ریت بالا گرفتن نیستم زیاد ولی در هر صورت روون بازی کردن و اجرای بدون مشکل بازی با ی گرافیک خوب و قابل قبول برام مهمه .
اینم مشخصات سیستم من :
1- M.B: ABIT - IP35- PRO - XE
2- CPU : INTEL - Q6600- 2.4 GB
3- RAM: 4 GB . DDR2 - 800 - ( 4*1GB ) DUAL CHANNEL
4- VGA : SAPPHIRE - HD3870- ULTIMATE - 512MB - GDDR4
5- H.D.D. : SAMSUNG - 320 GB- 7200- 36-
6- MONITOR : LG- LCD - W1952S
7- POWER : ACBEL - 650 W- REAL
8- WINDOWS : SEVEN - 32BIT - FULL UPDATE - ORGINAL -
--------------------------------------------------------------------------------
با این سیستمی که نوشتم تا چه مدت یشه بدون مشکل و با خیال راحت بازی ها ی جدید رو که میان با خیال راحت و بدون مشکل بازی کرد البته تو یه سطح قابل قبول نه تو سطح نهایت کیفیت و رزولوشن و این حرفا .
من بازی ها رو رو رزولوشن 1024*768 و رفرش ریت 75 و انتی انالیز 4X یا 2 X انجام میدم .
--------------------------------------------------------------------------------
به نظرتون بعد یه مدت کدوم قطعه نیاز به عوض کردن داره تا سیستم همچنان رو ÷ا بمونه برای انجام بازی .
ممنون میشم چند نفر از دوستا به این سوال جواب بدن . با تشکر
سلام دوست عزیز
با این پیشرفتی که بازیها دارن شما تا دو سال بیشتر نمی تونید بازی کنید.
شما در وحله اول کارت گرافیکت رو ارتقا بده به 2GB 9600
هاردتون هم 500 T9600 باشه بهتره.
پاور هم 880w باشه.
راستی چرا seven 64bit رو نصب نمیکنید؟؟؟
÷س با این حساب 2 سال بدون مشکل خاصی میتونم هر بازی رو انجام بدم و لذت ببرم
ولی فکر کنم تا 3 سال بشه بازی ها رو انجام داد با این سیستم چون بازی ها دارند به جای ÷یشرفت ÷سرفت میکنند .
تازه 3 سسال دیگه یه دون کنسول میگیرم خیال خودم رو راحت میکنم از ارتقا سیستم .![]()
بله ولی نه هر بازی رو ، بازیهایی مثل بازیهای شرکت الکترونیک آرتز که معمولا با سیستم های معمولی هم سازگاره.÷س با این حساب 2 سال بدون مشکل خاصی میتونم هر بازی رو انجام بدم و لذت ببرم![]()
بله قبول دارم .ولی اون شاید ناشی از گیم پلی بازی باشه که به نظر پسرفت میاد در حالی شکل سخت افزاری اونا در حال پیشرفته.ولی فکر کنم تا 3 سال بشه بازی ها رو انجام داد با این سیستم چون بازی ها دارند به جای ÷یشرفت ÷سرفت میکنند
به سلامتی پیشاپیش تبریک میگم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم مورد نیاز بازی lego harry potter را میخواستم .
Lego Harry Potter: Years 1-4
System Requirements*
Intel Processor - Core 2 Duo E6400 2.13GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
Nvidia Graphics Card - Geforce 8600 GTS 512MB
ATI Graphics Card - Radeon HD 5570
RAM Memory - 1 GB
Hard Disk Space - 4.5 GB
Direct X - 9
مرسی
windows xp سرویس پک چند میخاد برای این بازی ؟ 2 یا 3 ؟
Service Pack 2 کافیه .
Last edited by Traceur; 27-06-2010 at 08:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)