یک مقدارش اغراق بود !
خواستم دوستمون به عمق فاجعه پی ببره.
اگر دایال آپ با سرعت 5 ثابت دانلود کنه و حجم آپدیت 130 مگ باشه همون حدود 7-8 ساعت طول میکشه.
یک مقدارش اغراق بود !
خواستم دوستمون به عمق فاجعه پی ببره.
اگر دایال آپ با سرعت 5 ثابت دانلود کنه و حجم آپدیت 130 مگ باشه همون حدود 7-8 ساعت طول میکشه.
تغییرات عمده توی آپدیت جدید چیه؟
سلام دوستان چن تا سوال راجبه اين گوشي داشتم :
1- اگر من اين گوشي رو با گارانتي متفرقه بخرم از كجا بفهمم گوشي اصله ؟؟؟
2- تلويزيون ----h بدون وقفه ميگيره يا گير داره ؟
3- كندي و هنگ كردن مدام گوشي با فريمور جديدش قابل حله ؟؟
4- پايين ترين قيمتش تو بازار چنده الان ؟؟
5- كيفيت صداي درون هدفون رو هم ميخواستم بدونم !؟
ممنون و سپاسگراز از پاسختون
سلام دوست عزیز
برای خرید گوشی باید به فردی مطمئن مراجعه کنی اگر نه به نظرم راه حل خاصی نداره من 2 بار n96 خریدم یه بار این دوستم که ازش خریدم میگفت چینه و دومی که جعبه و برنامه هاش هم فرق داشت که میگفت فنلانده البته به نظرم هر دوتاش چین بودند اما نه اون چینی که بی کیفیت باشه چین به سفارش نوکیا و درجه یک
تلویزیون که ما در حسرتش میسوزیم و میسازیم اما نه با وقفه میگیره نه بدون وقفه
یعنی اصلا نمیگیره
کندی و هنگ کردن از ورژن12.043 به بالا کاملا حل شده گوشی من 3 ماه هست که هنگ نکرده
کیفیت صدای هدفونش هم به نظر من قابل قبوله
قیمت رو نمیدونم
من خریدم 430 اگه خوب خریدم بگید.
کد گوشی من 0636418 هست.برای فارسی کردن به چه کدی تغییر بدم؟
کد پروداکت فارسی :
Nokia N96:
0543731
سلام با روش helloOx 1.4 فقط میتونی هک کنی این برنامه را دانلود کن احتیاج به ساین داره با برنامه mobile signer ساینش کن البته باید قبلش سرتیفیکیتتو از سایت چینی opda.net بگیری همه مشکت اینجوری می هله
دوست من بهترین رراه واسه حله مشکلت ریست کردن کل گوشی هستش و واسه این کار از *7370# استفاده کن لازم به ذکر است با ردن این کلید تمام اطلاعات شما در فون مموذی از بین میره و ریسن کارخانه میشه و بهت پیشنهاد میکنم اگه به یک کامپیوتر دست رسی داری تمام اتطلاعاتتو بریز روش و mass memory رو هم فورمت کن
مبارکه مفت حریدی
من خریدم 700 حوبه؟
البته قبلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)