تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 596 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 5953

نام تاپيک: كرك و سريال محصولات Kaspersky || آرشــیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشین دوستان من کاسپرسکای 7 روی کامپیوتر خودم دارم و همیشه آپدیتش میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم تا حالا ولی همین ورژن را روی یک سیستم دیگه نصب کردم آپدیت نمیشه و ارور میده که به اینترنت وصل نیستین در حالی که اینترنت مشکلی نداره لطفا کمکم کنین مرسی ...

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان تو سایت ست ست یه یوزرهاش خیلی وقته اقدام که فروش کلید کاسپر میکنه قیمتاش خیلی مناسب و پایین هست ولی بدیش اینه که چند کاربره هست مثلا امروز برا کاسپر 2010 زده بود 5 کاربره و 2 ساله 50000 تومان
    حالا بین دوستان کسی هست شریک شویم و5 تایی یه دونش رو بخریم؟ خدایش به صرفه هست
    از نظر اطمینان هم طرف خیلی وقته میفروشه و من تا حالا ندیم کسی چیزی بگه و همه راضی هستن خلاصه اگه 4 نفر پیدا بشه میتونیم یه دونش رو بخریم و سالی 5 تومن یه هرکدم میفته که واقعا ناچیز هست و از دردسر پیدا کردن رج کی هم راحت میشیم
    کلید سه کاربره و 1 ساله هم زده بود 18500 اگه نفراتمون کمتر بشه اینو میخریم ولی خوب اون به صرفه تر هست
    هر کسی پایه هست پیغام بده

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام خسته نباشین دوستان من کاسپرسکای 7 روی کامپیوتر خودم دارم و همیشه آپدیتش میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم تا حالا ولی همین ورژن را روی یک سیستم دیگه نصب کردم آپدیت نمیشه و ارور میده که به اینترنت وصل نیستین در حالی که اینترنت مشکلی نداره لطفا کمکم کنین مرسی ...
    دوست عزيز شما سوال خود را در انجمن اختصاصي كاسپر مطرح كنيد.چرا كه اين انجمن صرفا اختصاص به سريال و كرك كاسپر داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان تو سایت ست ست یه یوزرهاش خیلی وقته اقدام که فروش کلید کاسپر میکنه قیمتاش خیلی مناسب و پایین هست ولی بدیش اینه که چند کاربره هست مثلا امروز برا کاسپر 2010 زده بود 5 کاربره و 2 ساله 50000 تومان
    حالا بین دوستان کسی هست شریک شویم و5 تایی یه دونش رو بخریم؟ خدایش به صرفه هست
    از نظر اطمینان هم طرف خیلی وقته میفروشه و من تا حالا ندیم کسی چیزی بگه و همه راضی هستن خلاصه اگه 4 نفر پیدا بشه میتونیم یه دونش رو بخریم و سالی 5 تومن یه هرکدم میفته که واقعا ناچیز هست و از دردسر پیدا کردن رج کی هم راحت میشیم
    کلید سه کاربره و 1 ساله هم زده بود 18500 اگه نفراتمون کمتر بشه اینو میخریم ولی خوب اون به صرفه تر هست
    هر کسی پایه هست پیغام بده
    من که موافقم

این 2 نفر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تورو خدا یک Keyبه ما بدین من جهار روز من Keyندارم من نود 32 استفاده میکردم این مشکلات رو نداشت کاسپر پدر ادم را در می اورد.هر چی Key میزنم بلاک شده.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تورو خدا یک Keyبه ما بدین من جهار روز من Keyندارم من نود 32 استفاده میکردم این مشکلات رو نداشت کاسپر پدر ادم را در می اورد.هر چی Key میزنم بلاک شده.
    کلید فعال در لینک امضای من و همینطور پست زیر هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

10

Kaspersky KIS 2009 + Working keys Update 09.0708.07.2009.2009

key ها تست شده و تا به الان سالم هستند و پیوست به این پست شدند

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اقا همه این Key ها برای من بلاک شده بود من Kaspersky2010 internet securityاستفاده میکنم.یک بار Unistalکردم حالا قبول میکنه نمیدونم مشکل از چی بود

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اقا همه این Key ها برای من بلاک شده بود من Kaspersky2010 internet securityاستفاده میکنم.یک بار Unistalکردم حالا قبول میکنه نمیدونم مشکل از چی بود
    حتما قبل از استفاده از كليدهاي جديد بايد كليد قبلي كه در ليست سياه قرار گرفته را حذف كنيد تا بتونيد از كليد جديد استفاده كنيد.در غير اينصورت همچنان شاهد پيغام در ليست سياه بودن كليد را مشاهده خواهيد كرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حتما قبل از استفاده از كليدهاي جديد بايد كليد قبلي كه در ليست سياه قرار گرفته را حذف كنيد تا بتونيد از كليد جديد استفاده كنيد.در غير اينصورت همچنان شاهد پيغام در ليست سياه بودن كليد را مشاهده خواهيد كرد.
    اگه ممکنه اینم توضیح بدین چه جوری key قبلی رو پاک کنم.همون shift +del؟(internet security 2010)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •