لینک مستقیم بدون تحریم
ادرس تو مرورگرت پیس کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم بدون تحریم
ادرس تو مرورگرت پیس کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی بگه این لینک دانلود ماله چیه ؟ 360 یا اینترنت سیکرتی ؟
اینم واسه آپدیت![]()
شما Sonar Protection و Tamper Protection را غیر فعال کنید. سپس Trial Reset را اجرا کنید و بر روی Install کلیک کنیدمن تا حالا از نورتون و تریال ریسترش استفاده نکردم . میشه همیجا یه کوچولو بگید این تریال ریستر رو چطور راش بندازیم ؟
نسخه 2011 اینترنت سکیوریتییکی بگه این لینک دانلود ماله چیه ؟ 360 یا اینترنت سیکرتی ؟
سلام دوستان
فکر نکنم این Trial Reset کار کنه . حالا دوستان امتحان کنند . مشکوک می زنه لااقل از سورسش !
ضمنا نورتون 360 ورژن 4 حرف نداره و من این رو پیشنهاد می کنم .
ضمنا دوستان می توانند آپدیت های Norton Internet Security 2011 را برای Norton 360 V4 استفاده کنند . من تست کردم حتی روی ورژن های 2009 هم جواب داد .
خواستید آموزش بزارم دوستان . یا فایل اتوماتیک و .....
Last edited by HADI ONLY; 14-09-2010 at 19:34.
برادر بدت نیادا هنگی هنگ! خوب که مشخصه! تا الا 100 بار دانلود کردی هنوز نمیدونی چی خوبه و چی نصب کنی! عزیز هیچی نصب نکنهیچی نیاز ندارید شما
![]()
سونار رو پیدا کردم . ولی Tamper Protection این رو از کدوم مسیر خاموش کنم
من نورتون اینترنت سیکرتی دارم 2011
راستی باید به اینترنت وصل نباشیم وقتی کرک میکنم ؟
safe mode لازم نیست ؟
بیا:نحوه استفاده : پرت پر.ک.س.ی خودتون رو به دانلود منیجر بدید و راحت از خود سایت دانلود کنید و مشکلاتی از قبیل ناقص دانلود شدن اپدیت و.. رو نداشته باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام داداش جونم
برو تو Setting سپس malicious و بعدش همون پایین ها پیداش می کنی .
نباید به اینترنت وصل باشی . اصلا .
Safe mode هم لازم نیست .
موفق باشی . اما مواظب باش .![]()
والا داش کاظم راست میگی بخدا![]()
خودمم گیج شدم .
من در حال حاضر آخرین نسخه اینترنت سیکرتی رو نصب و آپدیت کردمو میخوام همین رو بزارم باشه
آخه من همیشه از کاسپر اسکای استفاده کردم
حالا میخوام یه مدت با نورتون حال کنمولی این 15 روزه بودنش و تریال ریستر و .... گیجم کرده
![]()
اینو غیر فعال کن
norton product tamper protecttion
از قسمت سیتینگ اون اچاره رو اتخاب کن و بیا اینو که گفتم غیر فعال کن! نورتون میشه موش ازمایشگاهی شما! و بی دفاع![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)