شما لطف دارید!
سلامم...اگه یک همچین استفاده هایی میخوای کنی دنبال مدلهای از لپتاپها باش که کارت گرافیکشون از نوع nVidia Quadro FX باشه نه از نوع nVidia Geforce ......حالا چه اصراریه از مجتمع پایتخت بگیری با شرکت تماس بگیر
سی دی و دی وی دی ماله زمانی بودش که هاردها کم ظرفیت بودن و نمیشد پارتیشن ریکاوری بسازن.....حالا که با این هاردای پرظرفیت نیازی نیستش.واسه چه کاری میخوای حالا؟؟ ضمنن با چند تا دی وی دی میتونی پارتیشن ریکاوری را کپی بگیری
Last edited by avecina.ir; 08-03-2009 at 00:12.
دوستان درج پست فینگلیسی خلاف قوانین هست ، حالا چون avecina.ir عزیز زحمت جواب دادن رو کشیدند پاک نمی کنم. اما دفعات بعدی هم خود بحث و هم Reply ها پاک می شوند
لطفا دقت کنید
+
و در مورد پست پایین بارها گفتم اینجا چت روم نیست !
Last edited by REGISTERED USER; 09-03-2009 at 00:16.
از دست من ناراحت که نشدید که ؟(just kidding)
سلام دوستان
یه راهنمایی می خواستم ازتون
اگه شما بودین واسه کارای مهندسی و حرفه ای کدومو انتخاب می کردین :
1- Pavilion DV5-1299
2-Dell E6500
و اینکه الان وقت خوبی واسه خرید لپ تاپ هست یا نه ؟ از لحاظ قیمت و افت اون
ممنونم.
یه سواله دیگه من حدودا 1.800 گذاشتم واسه لپ تاپ ، پیشنهاد شما چیه؟ کدوم مدل و چه مارک.
البته مهندسی باشه . چون من همیشه بیرونم .
خیلی ممنون
ممنون
من latitude e6400 رو هم دیده بودم ولی کارت گرافیکش 256 هستش (NVS 160) ولی این یکی هم cpuش 2.66 ولی اون 2.5 هستش
غیر از DELL و HP هم نمیخوام
حالا نظرتون چیه
بازم ممنون
و از آقایREGISTERED USER هم عذر میخوام بخاطر تخلف از قانون
دوست عزیز بخش مشاوره اینجاست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه مدته که این تاپیک خیلی خلوت شده؟ از اچ پی دوستان دعوت می کنم که دوباره بیان و اینجا رو از این سوت و کوری در بیارن!!
جناب میلاد دیگه سال جدید در راه هست و همه گرفتار هستن،ما هم با این لپ تاپ فکسنی حال میکنیم،میگم شما crysis رو نصب کردی رو چه کیفیتی جواب میده،مال ما اقا تا یک گیم یا یک چیزه گرافیکی اجرا میکنیم شروع میکنه به داغ شدن،شما حداکثر چند ساعت یک ضرب باهاش کار سنگین انجام دادی؟منم 1299 دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)