والا درست یادم نمیاد!![]()
خودت که میدونی شایدم ندونی آدم یا من چیزای سال بعد رو مثل این درست یادم نمیمونه!
ولی فکر کنم سال قبل هم اینطوری بود. قبلاش رو یادم نیس! دی
والا درست یادم نمیاد!![]()
خودت که میدونی شایدم ندونی آدم یا من چیزای سال بعد رو مثل این درست یادم نمیمونه!
ولی فکر کنم سال قبل هم اینطوری بود. قبلاش رو یادم نیس! دی
برای از بین بردن جای ابله مرغون چه کرمی خوبه؟ کرمی هست که جای ابله مرغون رو کامل از بین ببره؟
با دروود
با اجازه بزرگان و دوستان اندیشمند در این تالار،
دوست گرامی،جای جوش،آبله،آبله مرغان و گودی ها ی روی پوست که در پزشکی به آنها جوشگاه(اسکار)گفته می شود با کرم و یا ژل و یا شیره ی گیاهی از بین رفتنی و نیست و تنها م یتوان با استفاده از محصولات لایه بردار تا اندازه ای این گودی ها را بهبود بخشید در غیر اینصورت راه های پزشکی آن استافده از Co2 (لیزر درمانی) و یا سایش با دستگاه های ابریژم می باشد .
اساسا نیروی پوست برای جذب مواد از روی سطحش بسیار پایین است و از این روی حتا محصولاتی که داوی(ادعا)ی کلاژن سازی و در نتیجه بهبود گودی ها را دارند ،نمی تاونند کار زیادی انجام دههند.
البته بهتر است برای بررسی میزان جوشگاه ها به پزشک متخصص پوست رفته و با معاینه به نتایج بهتری برسید.
سلام به همگی ......... راه هایی برای درمان جوش صورت میخواستم ! یکی از دوستان راکوتان را پیشنهاد کردن ..... من اصلا نمیدونم چیه ؟!![]()
شما چه راه هایی پیشنهاد میکنید ؟!
کسی نیست جواب بده ؟!![]()
با دروود
مدتی است که سمت راست صورتم،پشت دندان های آسیای آخری،یک جوش بسیار بزرگ زده است که گمان می کنم که درونش مایعی باشد ،زیرا یک بار آن را ترکاندم و مایعی + مقداری خون از آن بیرون آمد اما اینبار بسیار بزرگتر شده است!آیا نشانه از بیماری می تواند باشد؟چون فعلا دسترسی به متخصص پوست ندارم به ناچار اینجا می پرسم
با سپاس
بادروود
من تخصصی در این زمینه ندارم و دانش آموخته در این زمینه نیستم اما بنا بر اندوخته ها و دانش اندوزی هایم به شما پاسخ خواهم داد
1: نخست اینکه به پزشک متخصص بروید
2: تا آنجا که می توانید از مصرف خوراکی هایی چرب و شیرین خودداری فرمایید
3: حتمن روزی 2 بار (حتمن یک بار در شب)صورت خود ارا با آب و یک شوینده ملایم بشویید
4: تلاش کنید تا از محصولات آرایشی بهداشتی با پایه پوست چرب و بدون چربی استفاده نمایید.
سلام
جوش سر سیاه رو باید چیکار کنم؟
پیش دکتر پوست هم رفتم ، یه صابون اسید سالسیلیک ( نمیدونم درست نوشتم یا نه) و محلول اریتروماسین رو بهم داده
برای جوش های قرمز خوبه ولی جوش سرسیاه هنوز برطرف نشده
روی بینی هستن خیلی اذیت می کنن![]()
با دروود
به نظرم بهتر است از محلول اریتو مایسین استفاده نکنید چون سودی ندارد به جای آن هر شب و صبح ،صورت خود را ا آب ولرم و یک شوینده با پایه غیر صابونی بشویید
سلام
من 22 سالمه هنوز ریشام درنیومده.یعنی کامل درنیومده.
امروزم رفتم پیش متخصص پوست.نه آزمایشی نه چیزی.
گفت تا 25 سالگی جا داره.
به نظر خودم که چیزی سر در نیاورد.
فقط یه قرص جوشان زینک پلاس واسم تجویز کرد.
حالا به نظر شما اثر داره؟
همچنین شما چه راهکارهایی پیشنهاد میکنید؟
در ضمن 3-2 روزی که استفاده از ماینوکسیدیل هم شروع کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)