تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 108 از 482 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم آخه من art3 دارم و دانلودم 256 هست و آپلودم 128 هست ... شاتل کلا گرون هست !

آخه یجوری گفتی من فکر کردم داری سرویست رو با 512 داتک مقایسه میکنی (از نظر سرعت)

راست میگی الان نگاه کردم سایت شاتل رو

درسته که متوسط دانت احتمالا بالاتره ولی با این محدودیت حجمی که گذاشته اصلا صرفه نداره

چون من روزهای بدون محدودیت تورنت 2.4 گیگابایت در 24 ساعت دان دارم که اگه تورنت رو هم که 11 ساعت سرعتش رو محدود و به 2 کیلو میرسه باز این ساعات رو حساب نکنیم توی مابقی ساعات حدود 1 تا1.2 گیگابایت در روز دان دارم

که میشه بین 30 تا36 گیگا بایت در ماه

این در حالیه که قیمت این سرویس هم خیلی بهتره به نسبت شاتل!
    Last edited by nikaan; 21-04-2009 at 00:32. دليل: قیمت رو همه میدونن!

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

کاشکی یکیتون می پرسید توی چه مناطقی تک کاربره ارائه میدن

حداقل مطمئن بشیم که واقعا نمی تونن ارائه بدن یا اینکه هرکی از هر منطقه ای باهاشون تماس میگیره

همین حرف رو می زنن

یعنی بازیشونه و بعبارتی میخوان آروم آروم تک کاربرشونو جمع کنن

یعنی از این به بعد هرکی که جدید میگیره چند کار بره بهش بدن بعد از یه مدت هم تک کاربره هارو کلا جمع کنن

چون اینجوری ضرر ناگهانی نمیدن برای اینکه اگه یه دفعه این کار رو کنن مشتری های الان رو هم از دست میدن

برای همین می تونن منتظر بشینن تا مشتری های چند کاربره به تعداد خوبی برسه اونوقته که تک کاربره هارو

جمع میکنن چون دیگه آنچنان ضرر نمیدن
    من هم فکر میکنم که به تمام مشتری های جدید میگن چند کاربره داریم و تک کاربره نداریم
    اما اینکه میخوان جمع کنن تک کاربره رو یا نه معلوم نیست
    فکر کنم اینو رو بپرسیم بازم میپیچونن

داره خودمونی میشه SuNb0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب اگه تک کاربره ندند چجوری می خوان سرویس بگیرن ؟ چون خیلی کم پیدا می شن که 2 نفر با هم اینترنت بگیرند ... به خصوص با این شیوه های آپارتمان نشینی کسی با همسایش کاری نداره !

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اگه تک کاربره ندند چجوری می خوان سرویس بگیرن ؟ چون خیلی کم پیدا می شن که 2 نفر با هم اینترنت بگیرند ... به خصوص با این شیوه های آپارتمان نشینی کسی با همسایش کاری نداره !
    سلام
    ببین منظور از چند کاربره این نیست که مثلا دو نفر با هم اینترنت بگیرن

منظور اینه که بین تعداد کمتری شیر میشه

مثلا تک کاربره بین 10 نفر شیر میشه که بهش میگن ضریب 1/10

چند کاربره بین 5 نفر شیر میشه که بهش میگن ضریب 1/5

حالا این چند کاربره باعث میشه که پهنای باند بهتری داشته باشی مثلا توی 256 پهنای باند متوسط 33

چون بین تعداد کمتری شیر میشه

حالا چرا اسمش رو گذاشتن چند کاربره ،، علتش اینه که چون پهنای باند بهتری داره شما میتونی مثلا توی

کافی نت ازش استفاده کنی و چند تا کامپیوتر(یا چند تا کاربر) رو بهش متصل کنی

همین!!

اما شاید برای سرعت های پایین این کار تا حدودی بی معنی باشه(البته نظر شخصیمه)
    Last edited by nikaan; 20-04-2009 at 23:27.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم فکر میکنم که به تمام مشتری های جدید میگن چند کاربره داریم و تک کاربره نداریم
    اما اینکه میخوان جمع کنن تک کاربره رو یا نه معلوم نیست
    فکر کنم اینو رو بپرسیم بازم میپیچونن

سلام

خوب اگه واقعا این کار رو بکنن (یعنی به همه چند کاربره بدن) چه معنی دیگه ای می تونه داشته باشه!!!!

جز اینکه دیگه نمی خوان تک کاربره ارائه بدن

اینجوری اونهایی که تک کاربره دارن به وضوح بعدا مشکل پیدا میکنن

البته باز هم میگم این در صورتیه که به همه بگن فقط چند کاربره می تونیم ارائه بدیم
    Last edited by nikaan; 20-04-2009 at 23:32.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه یجوری گفتی من فکر کردم داری سرویست رو با 512 داتک مقایسه میکنی (از نظر سرعت)

راست میگی الان نگاه کردم سایت شاتل رو

درسته که متوسط دانت احتمالا بالاتره ولی با این محدودیت حجمی که گذاشته اصلا صرفه نداره

چون من روزهای بدون محدودیت تورنت 2.4 گیگابایت در 24 ساعت دان دارم که اگه تورنت رو هم که 11 ساعت سرعتش رو محدود و به 2 کیلو میرسه باز این ساعات رو حساب نکنیم توی مابقی ساعات حدود 1 تا1.2 گیگابایت در روز دان دارم

که میشه بین 30 تا36 گیگا بایت در ماه

این در حالیه که قیمت این سرویس هم خیلی بهتره به نسبت شاتل!
    راست میگی منم الان به این نتیجه رسیدم اصلا شاتل بصرفه نیست منم مثل شما فقط تو کار تورنت هستم ولی الان گزارش ماهانم رو تو DU Meter چک کردم خودم کفم بشدت برید اصلا فکرشم نمیکردم، البته شاتل هم شبها مجانی هست و محاسبه نمیشه ولی با اونم فکر نکنم انقدر بشه، گزارش رو میزارم اینجا شاید برای دوستان جالب باشه. (این با وجود تمام محدودیت های دانلود تورنته داتک در روزه)
    میانگین دانلود روزانم هم که میدیدم 2.2-2.8 برای روزهای عادی بود تو پنجشنبه، جمعه ها به 3.5-3.8 گیگ میرسه.

دقت می کنید آپلودم خیلی زیاده چون آپلود محدودیت نداره فقط دانلود داره من آدم عادلی هستم همیشه تو تورنت رو حداکثر آپلود میکنم حتی اگر دانلودم نکنم؛ فکر کنید اگر دانلودم محدودیت نداشت الان اندازه آپلودها دانلود داشتم (حالا تازه میفهمم چرا من همیشه هارد کم میارم ) خوبه من اینترنت مگابیتی ندارم وگرنه هر ماه باید یه هارد یک ترابایت میخریدم، با این حال کلی چیز دارم برای دانلود که فکر کنم با تمام این اوصاف و این سرعت یه یه سالی طول بکشه دانلودشون .
    اگه شاتل محدودیت 70-80 گیگ میزاشت برای سرویس 256 به بالاش خوب بود ، 20-30 گیگ اصلا جواب نمیده هرچی فکر میکنم حتی با وجود نامحدود بودن شبها.
    Last edited by milky way; 21-04-2009 at 02:24.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راست میگی منم الان به این نتیجه رسیدم اصلا شاتل بصرفه نیست منم مثل شما فقط تو کار تورنت هستم ولی الان گزارش ماهانم رو تو du meter چک کردم خودم کفم بشدت برید اصلا فکرشم نمیکردم، البته شاتل هم شبها مجانی هست و محاسبه نمیشه ولی با اونم فکر نکنم انقدر بشه، گزارش رو میزارم اینجا شاید برای دوستان جالب باشه. (این با وجود تمام محدودیت های دانلود تورنته داتک در روزه)
    میانگین دانلود روزانم هم که میدیدم 2.2-2.8 برای روزهای عادی بود تو پنجشنبه، جمعه ها به 3.5-3.8 گیگ میرسه.

دقت می کنید آپلودم خیلی زیاده چون آپلود محدودیت نداره فقط دانلود داره من آدم عادلی هستم همیشه تو تورنت رو حداکثر آپلود میکنم حتی اگر دانلودم نکنم؛ فکر کنید اگر دانلودم محدودیت نداشت الان اندازه آپلودها دانلود داشتم (حالا تازه میفهمم چرا من همیشه هارد کم میارم ) خوبه من اینترنت مگابیتی ندارم وگرنه هر ماه باید یه هارد یک ترابایت میخریدم، با این حال کلی چیز دارم برای دانلود که فکر کنم با تمام این اوصاف و این سرعت یه یه سالی طول بکشه دانلودشون .
    اگه شاتل محدودیت 70-80 گیگ میزاشت برای سرویس 256 به بالاش خوب بود ، 20-30 گیگ اصلا جواب نمیده هرچی فکر میکنم حتی با وجود نامحدود بودن شبها.
    برادر من ما اون موقع که به شما میگفتیم هیچی جای نامحدود رو نمیگیره شما میگفتی نه.داتک فلان و داتک بهمان
    حالا خودت به این نتیجه رسیدی که هیچی نامحدود نمیشه
    فقط الان یکم دیر شده فکر میکنم برای تعویض اینترنت(البته اگه میخوای عوض کنی)
    چون اولا تو مرکز مخابراتی شما دیگه پورت فکر نکنم پیدا بشه.ثانیا جزو چند کاربره ها حساب میشی
    شاتل هرچقدر هم که کیفیتش خوب باشه عمرا نمیتونید به اندازه ما در ماه دانلود داشته باشید
    من که خداییش از داتک راضیم و منتظرم ببینم اینترنت یه مگ تک کاربرشو چند میده تا اگه شد برم یه مگ بگیرم
    خداییش هیچ شرکتی با این قیمت اینترنت نمیده

8. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

خوب اگه واقعا این کار رو بکنن (یعنی به همه چند کاربره بدن) چه معنی دیگه ای می تونه داشته باشه!!!!

جز اینکه دیگه نمی خوان تک کاربره ارائه بدن

اینجوری اونهایی که تک کاربره دارن به وضوح بعدا مشکل پیدا میکنن

البته باز هم میگم این در صورتیه که به همه بگن فقط چند کاربره می تونیم ارائه بدیم
    والا نمیدونم شاید دیگه نمیخواد به جدیدا تک کاربره بدن
    هیچی معلوم نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راست میگی منم الان به این نتیجه رسیدم اصلا شاتل بصرفه نیست منم مثل شما فقط تو کار تورنت هستم ولی الان گزارش ماهانم رو تو DU Meter چک کردم خودم کفم بشدت برید اصلا فکرشم نمیکردم، البته شاتل هم شبها مجانی هست و محاسبه نمیشه ولی با اونم فکر نکنم انقدر بشه، گزارش رو میزارم اینجا شاید برای دوستان جالب باشه. (این با وجود تمام محدودیت های دانلود تورنته داتک در روزه)

دوست عزیز من اینطور فکر میکنم که در تنظیمات DU Meter شما یه مشکلی هست . من نمیدونم که سرویس شما چه سرعتی هست ولی با سرعت 512 ، حداکثر امکان Download یا Upload حجمی در حدود 5 گیگ و خورده ای وجود داره ، که در بهترین حالت میشه 150 گیگ در ماه . که به عنوان مثال 236 گیگ (فقط Upload) که شما در ماه مارس ذکر کردین خیلی با این رقم فاصله داره .

من احتمال میدم که در تنظیمات DU Meter شما ، تیک هر دو گزینه زیر خورده باشه :
    - Dial-Up and --- Connections
    - Local Area Connection

که فقط باید گزینه اول تیک خورده باشه تا درست محاسبه کنه ، در غیر اینطورت دوبرابر حساب میشه .
    البته من از BandWidth Monitor استفاده میکنم که خودش در قسمت Report میتونه جداگانه نشون بده ، نمیدونم که در DU-Meter هم چنین امکانی وجود داره یا نه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز من اینطور فکر میکنم که در تنظیمات DU Meter شما یه مشکلی هست . من نمیدونم که سرویس شما چه سرعتی هست ولی با سرعت 512 ، حداکثر امکان Download یا Upload حجمی در حدود 5 گیگ و خورده ای وجود داره ، که در بهترین حالت میشه 150 گیگ در ماه . که به عنوان مثال 236 گیگ (فقط Upload) که شما در ماه مارس ذکر کردین خیلی با این رقم فاصله داره .

من احتمال میدم که در تنظیمات DU Meter شما ، تیک هر دو گزینه زیر خورده باشه :
    - Dial-Up and --- Connections
    - Local Area Connection

که فقط باید گزینه اول تیک خورده باشه تا درست محاسبه کنه ، در غیر اینطورت دوبرابر حساب میشه .
    البته من از BandWidth Monitor استفاده میکنم که خودش در قسمت Report میتونه جداگانه نشون بده ، نمیدونم که در DU-Meter هم چنین امکانی وجود داره یا نه .
    نه دوست عزیز همچی درسته دیگه انقدر تعطیل نیستم که من Du meter همیشه فعاله و سرعت رو با هاش چک میکنم، شما احتمالا DU Meter تون قدیمی هست برای من نسخه 4.01 هست احتمالا برای شما نسخه 3 هست که داتکم تو بخش دانلودش گذاشته. البته کلا Du Meter دقیق نیست و یکمی بیشتر نشون میده همیشه ولی خیلی نیست شاید بشه گفت به صورت روزانه یه 100-150 مگ بیشتر نشون بده.
    Last edited by milky way; 21-04-2009 at 12:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •