نه کنکور سال قبل شرکت نکردم
می خواستم بیشتر بدونم ممکنه احتمالش باشه تو نیم سال دوم امسال که دانشگاه ازاد بدون کنکور می خواد دانشجو بگیره تو این رشته پذیرفته شم ؟
نه کنکور سال قبل شرکت نکردم
می خواستم بیشتر بدونم ممکنه احتمالش باشه تو نیم سال دوم امسال که دانشگاه ازاد بدون کنکور می خواد دانشجو بگیره تو این رشته پذیرفته شم ؟
بعید هست در این رشته بدون کنکور داشته باشه
چون رشته ها و شهرهایی رو اعلام میکنه که ظرفیت خالی داشته باشند
سلام
من امسال در ازمون عملی دو کد رشته نیمه متمرکز شرکت کردم و بعد از آزمون کد رشته محل تحصیل رو هم انتخاب کردم ولی با توجه به این که نتایج نهایی بهمن ماه اعلام میشه اگر خدای نکرده در هیچ کدام از رشته های نیمه متمرکز قبول نشم آیا بعدا زمانی برای ثبت نام در کنکور 92 وجود داره لطفا کمکم کنید
ممنون از شما
![]()
سلام
من امسال در ازمون عملی دو کد رشته نیمه متمرکز ( ارتباط تصویری و طراحی صنعتی) شرکت کردم و بعد از آزمون کد رشته محل تحصیل رو هم انتخاب کردم ولی با توجه به این که نتایج نهایی بهمن ماه اعلام میشه اگر خدای نکرده در هیچ کدام از رشته های نیمه متمرکز قبول نشم آیا بعدا زمانی برای ثبت نام در کنکور 92 وجود داره لطفا کمکم کنید
ممنون از شما
دوستان لطفا توضیح میدید نیمه متمرکز دقیقا چی هست؟! (ببخشید اطلاعاتم کمه!)
+
ثبت نام که الان مهلتش تموم نشده تا دوشنبه س. چرا همین الان ثبت نام نمیکنید واسه محکم کاری؟
سلام دوست من
در 30 بهمن و اویایل اسفند ثبتانم مجدد دارد...
سلام رشته های نیمه متمرکز به این صورت هست که پذیرش در اونها در یک مرحله نیست یعنی بعد از انتخاب رشته اسامی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت اعلام میشه
و برای قبولی نهایی نیاز به یکسری مراحل از قبیل مصاحبه-ازمون عملی و ... دارد.
این رشته ها در صورت قبولی از نیمسال دوم وارد دانشگاه میشوند
یعنی رشته های هنر همه نیمه متمرکزند؟ (چون کنکور عملی دارن)
الهی در شب قبرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان .....![]()
بله اغلبشون چون مصاحبه دارند همینطور هست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)