تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 394 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

چی شد بخییال نانو شدی ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلاسیک 16 یا 8 یا زیر 120 گیگش گیر نمیاد تهران؟
    قیمتش 16 گیگش چند؟
    کلاسیک 16 و 8 ؟ ... منظورت نانو یا تاچ نیست ؟ ... کلاسیک سالهاست که حافظه اش با مضرب 10 میره بالا (10-20-30-40-60-...) که خصلت همه مدلهای هارد داره ..
    ممنون ممد جان
    ولی من مطمئنم نانو منو راضی نمیکنه چون رفیقمونو که راضی نکرده مطمئنم انتظارم از رفیقمون کمتر نیس
    چون من در مقابل 180 ت که میدم واسه یه پلیر ( برای من پوله زیادی به حساب میاد واسه خرید پلیر )
    انتظار دارم منو شوکه کنه ( نسبت به پولش اینو گفتم) وگرنه چه کاریه میرم یه u5 میگیرم که این تبلیغاتو و سر وصدای نانو هم نداره کیفیتش هر چی هم که باشه ( که میدوم چیز خوبیه )باهاش کنار میام.
    ولی من میخوام یه پلیری بگیرم که باهاش حال کنم و خودم هر بار که باهاش اهنگ گوش میدم به خودم بگم دمت گرم با این انتخابت.

حالا اگه بدونم i9 تا دو ماه دیگه میاد اینجا صبر میکنم چون احتمالا اون از i7 بهتر باید باشه و قیافشم نسبت به i7 خیلی بهتره پس ارزشه خریدن داره (کیفیت cowon هم که دیگه عالی به نظر میرسه)
    ایشالا هر چی می خری ازش راضی باشی .. ولی اگه یادت باشه خیلی وقت پیش هم با هم صحبت این قضیه رو کردیم که مواظب باش تو ذوقت نخوره ... عیناً دوستمون که اخیراً خرید نانو داشت این اتفاق واسه اش افتاده که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست چند خطی درباره اش نوشتم ...

ضمن اینکه قطعی نیست i جدید بهتر از i7 باشه ... باید منتظر ماند و دید (البته: شنید!)

3. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

البته اون دوستمون فکر کنم نانو 3جی گرفته بود که از نظر امکانات به گرد پای 5 جی هم نمیرسه همین i9 هم امکانات و اینترفیس نانو 5g رو نداره اما اگه دوستمون کیفیت صدای خیلی بالا مدنظرشون هست cowon بگیرن خیلی خوبه گرچه گفته بود که با صدای کلاسیک حال میکنه ... خدا بخواد خود من هم یه 2 ماه دیگه یه 8 گیگ ایپاد نانو 5g میگیرم امروز تو مدرسه از یکی از بچه ها گرفتم بنظر خودم فوق العاده بود از نظر طراحی و شیک بودن و کوچیک بودن و اینترفیس خیلی خیلی عالی بود ...
    کیفیت فیلم برداریش برای اون دوربینی که داره خیلی عالی بود + 15 افکت جالب ... کیفیت اسپیکرشم نصبت به اندازه ای که میشه برای تخمین زد خیلی خوب بود ... شتاب سنج و رادیو هم به خوبی کار میکردند و من با رادیوش خیلی حال کردم ...
    و لذت بخش ترین بخشش کار کردن با pad بودش چون حالت حسگر گرمایی داره و به اون صورت با کشیدن دست بر رویpad ایپاد توی اهنگ ها گشت میزدم صدا رو کم و زیاد میکردم و ... کیفیت و شفافیت ال سی دی هم مثل دیگر محصولا اپل فوق العاده عالی بود ... حالا اگه بشه genius ایپادش رو هم ردیف میکنم
    قابلیت voice over هم تست کردم به خوبی اسم پلی لیست و خواننده و اسم ترک ها رو میگفت البته باید یه هدفون کنترل دار بگیرید کلا گرچه از خود اسپیکر نانو هم صدا رو پخش میکنه ....یه چند ثانیه باهاش صدا هم ضبط کردم و تست کیفیت صدا رو هم انجام دادم که در این ضمینه هم هیچ مشکلی نداشت و کیفیت ضبط شده خوب بود .. .... البته کلا 10 دقیقه بیشتر باهاش کار نکردم و بسیار لذت بردم..

در کل این مدل مدل موفقی هست و تحولی توی سری نانو ایجاد کرد با اپل با ایپاد نانو 5g ...
    دوستان سوالی دربارش داشتند میتونن بپرسن ... تشکر ...
    Last edited by a.z.p.z; 05-11-2009 at 21:46.

5. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

کلاسیک 16 و 8 ؟ ... منظورت نانو یا تاچ نیست ؟ ... کلاسیک سالهاست که حافظه اش با مضرب 10 میره بالا (10-20-30-40-60-...) که خصلت همه مدلهای هارد داره ..
    ما که زیاد از این ایپاد ها سر در نمیاریم ولی منظوره من حافظه کمتر بود حافظه ای زیر 60 که قیمتش هم پایین تر باشه اخه اون رفیقم که داشت میگفت بابام کادو بهم داده گفت 180 خریده البته اون موقع فکر کنم 1 - 2 سال پیش منم گفتم اگه حافظه کم گیر بیاد شاید بگیرم.

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

چی بگم والا دوستمون خریده میگه کیفیت صداش در حد سری N نوکیاس حالا اگه اینم نباشه اصلا کیفیت صداش باید اینقدر بالا باشه که با گوشی نشه مقایسش کرد.
    ( دوستمون در مورد دوربینش صحبت کرد پس حتما نانو نسل 5 ه)
    یه ترسی به جونم افتاده که نکنه بخرم و صداش بزنه تو ذوقم
    واسه من 180 ت پول پلیر زیاده حالا اگه چیز دیگه ای بود بحسش فرق میکرد ولی میترسم یه پلیر بگیرم 180 و فقط پول اسمشو داده باشم.

اگه من بتونم با 90 تومن یه U5 بگیرم که کیفیتش در حد نانو نسل 5 باشه قید مسائل جانبی نانو رو میزنم حدود 90 تومن کمتر خرج میکنم میرم U5 میگیرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

kiljoy جان حالا ما یه اشتباه نوشتاری کردیم جای i9 نوشتم s9 شما جدی نگیر
    اگه من 250 تون پول داشتم بدم واسه پلیر میرفتم باهاش یه هواپیمای شخصی میگرفتم روش سیستم توپ میبستم تو هوا حال میکردم
    بودجه من سقف 150 - 180 ه این پلیرا به ما نمیچسبه
    خوب چرا کریتیو نمیگری مدل xfi خیلی خوبه ( البته من هیچ تفاوتی بین صداش با نانو حس نکردم )
    اقا همون cowon بگیر خودتو راحت کن با 90 تومن میتونی یه چیز خوب بگیری از cowon

9. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

12

البته اون دوستمون فکر کنم نانو 3جی گرفته بود که از نظر امکانات به گرد پای 5 جی هم نمیرسه همین i9 هم امکانات و اینترفیس نانو 5g رو نداره اما اگه دوستمون کیفیت صدای خیلی بالا مدنظرشون هست cowon بگیرن خیلی خوبه گرچه گفته بود که با صدای کلاسیک حال میکنه ... خدا بخواد خود من هم یه 2 ماه دیگه یه 8 گیگ ایپاد نانو 5g میگیرم امروز تو مدرسه از یکی از بچه ها گرفتم بنظر خودم فوق العاده بود از نظر طراحی و شیک بودن و کوچیک بودن و اینترفیس خیلی خیلی عالی بود ...
    کیفیت فیلم برداریش برای اون دوربینی که داره خیلی عالی بود + 15 افکت جالب ... کیفیت اسپیکرشم نصبت به اندازه ای که میشه برای تخمین زد خیلی خوب بود ... شتاب سنج و رادیو هم به خوبی کار میکردند و من با رادیوش خیلی حال کردم ...
    و لذت بخش ترین بخشش کار کردن با pad بودش چون حالت حسگر گرمایی داره و به اون صورت با کشیدن دست بر رویpad ایپاد توی اهنگ ها گشت میزدم صدا رو کم و زیاد میکردم و ... کیفیت و شفافیت ال سی دی هم مثل دیگر محصولا اپل فوق العاده عالی بود ... حالا اگه بشه genius ایپادش رو هم ردیف میکنم
    قابلیت voice over هم تست کردم به خوبی اسم پلی لیست و خواننده و اسم ترک ها رو میگفت البته باید یه هدفون کنترل دار بگیرید کلا گرچه از خود اسپیکر نانو هم صدا رو پخش میکنه ....یه چند ثانیه باهاش صدا هم ضبط کردم و تست کیفیت صدا رو هم انجام دادم که در این ضمینه هم هیچ مشکلی نداشت و کیفیت ضبط شده خوب بود .. .... البته کلا 10 دقیقه بیشتر باهاش کار نکردم و بسیار لذت بردم..

در کل این مدل مدل موفقی هست و تحولی توی سری نانو ایجاد کرد با اپل با ایپاد نانو 5g ...
    دوستان سوالی دربارش داشتند میتونن بپرسن ... تشکر ...
    خدایی چه گیری دادی به این نانو 5g این بنده خدا میگه میخوام صداش خوب باشه تو میگی دوربین داره
    من به اشیون پیشنهاد میکنم یه sony wallkman x1050 بگیر خودتو راحت کن قیمتشم خوبه 16 گیگ 400 تومن

11. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چی بگم والا دوستمون خریده میگه کیفیت صداش در حد سری N نوکیاس حالا اگه اینم نباشه اصلا کیفیت صداش باید اینقدر بالا باشه که با گوشی نشه مقایسش کرد.
    واسه من 180 ت پول پلیر زیاده حالا اگه چیز دیگه ای بود بحسش فرق میکرد ولی میترسم یه پلیر بگیرم 180 و فقط پول اسمشو داده باشم.

اگه من بتونم با 90 تومن یه U5 بگیرم که کیفیتش در حد نانو نسل 5 باشه قید مسائل جانبی نانو رو میزنم حدود 90 تومن کمتر خرج میکنم میرم U5 میگیرم.
    اقا بیخیال کجا صداش در حده سری N هستش
    البته یه کم پوله اسمشو میدی ولی یه زره فقط
    در ضمن صداش اونقدر هم که میگن بد نیست من خودم نسله سه دارم و خیلی خوبه بلندیه صداش فقط وقتی تا ته صداشو بلند میکنم یه کم افته کیفیت داره همین
    ولی من میگم cowon بگیر

13. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

شما که انقدر به کیفیت صدا اهمیت میدین و براتون مهمه و نمی خوای زیاد خرج کنی به نظر من همون کوون رو بگیر خلاص!

15. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من یه MP3 میخواستم که خیلی گرون نباشه و کوچیک هم باشه
    به نظرتون YP-S2 خوبه که خریدم
      اگه مشکلی چیزی داره  لطفا بگین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •