چی شد بخییال نانو شدی ؟
کلاسیک 16 و 8 ؟ ... منظورت نانو یا تاچ نیست ؟ ... کلاسیک سالهاست که حافظه اش با مضرب 10 میره بالا (10-20-30-40-60-...) که خصلت همه مدلهای هارد داره ..
ایشالا هر چی می خری ازش راضی باشی .. ولی اگه یادت باشه خیلی وقت پیش هم با هم صحبت این قضیه رو کردیم که مواظب باش تو ذوقت نخوره ... عیناً دوستمون که اخیراً خرید نانو داشت این اتفاق واسه اش افتاده که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست چند خطی درباره اش نوشتم ...
ضمن اینکه قطعی نیست i جدید بهتر از i7 باشه ... باید منتظر ماند و دید (البته: شنید!)
البته اون دوستمون فکر کنم نانو 3جی گرفته بود که از نظر امکانات به گرد پای 5 جی هم نمیرسه همین i9 هم امکانات و اینترفیس نانو 5g رو نداره اما اگه دوستمون کیفیت صدای خیلی بالا مدنظرشون هست cowon بگیرن خیلی خوبه گرچه گفته بود که با صدای کلاسیک حال میکنه ... خدا بخواد خود من هم یه 2 ماه دیگه یه 8 گیگ ایپاد نانو 5g میگیرم امروز تو مدرسه از یکی از بچه ها گرفتم بنظر خودم فوق العاده بود از نظر طراحی و شیک بودن و کوچیک بودن و اینترفیس خیلی خیلی عالی بود ...
کیفیت فیلم برداریش برای اون دوربینی که داره خیلی عالی بود + 15 افکت جالب ... کیفیت اسپیکرشم نصبت به اندازه ای که میشه برای تخمین زد خیلی خوب بود ... شتاب سنج و رادیو هم به خوبی کار میکردند و من با رادیوش خیلی حال کردم ...
و لذت بخش ترین بخشش کار کردن با pad بودش چون حالت حسگر گرمایی داره و به اون صورت با کشیدن دست بر رویpad ایپاد توی اهنگ ها گشت میزدم صدا رو کم و زیاد میکردم و ... کیفیت و شفافیت ال سی دی هم مثل دیگر محصولا اپل فوق العاده عالی بود ... حالا اگه بشه genius ایپادش رو هم ردیف میکنم
قابلیت voice over هم تست کردم به خوبی اسم پلی لیست و خواننده و اسم ترک ها رو میگفت البته باید یه هدفون کنترل دار بگیرید کلا گرچه از خود اسپیکر نانو هم صدا رو پخش میکنه ....یه چند ثانیه باهاش صدا هم ضبط کردم و تست کیفیت صدا رو هم انجام دادم که در این ضمینه هم هیچ مشکلی نداشت و کیفیت ضبط شده خوب بود .. .... البته کلا 10 دقیقه بیشتر باهاش کار نکردم و بسیار لذت بردم..
در کل این مدل مدل موفقی هست و تحولی توی سری نانو ایجاد کرد با اپل با ایپاد نانو 5g ...
دوستان سوالی دربارش داشتند میتونن بپرسن ... تشکر ...
Last edited by a.z.p.z; 05-11-2009 at 21:46.
ما که زیاد از این ایپاد ها سر در نمیاریم ولی منظوره من حافظه کمتر بود حافظه ای زیر 60 که قیمتش هم پایین تر باشه اخه اون رفیقم که داشت میگفت بابام کادو بهم داده گفت 180 خریده البته اون موقع فکر کنم 1 - 2 سال پیش منم گفتم اگه حافظه کم گیر بیاد شاید بگیرم.
چی بگم والا دوستمون خریده میگه کیفیت صداش در حد سری N نوکیاس حالا اگه اینم نباشه اصلا کیفیت صداش باید اینقدر بالا باشه که با گوشی نشه مقایسش کرد.
( دوستمون در مورد دوربینش صحبت کرد پس حتما نانو نسل 5 ه)
یه ترسی به جونم افتاده که نکنه بخرم و صداش بزنه تو ذوقم
واسه من 180 ت پول پلیر زیاده حالا اگه چیز دیگه ای بود بحسش فرق میکرد ولی میترسم یه پلیر بگیرم 180 و فقط پول اسمشو داده باشم.
اگه من بتونم با 90 تومن یه U5 بگیرم که کیفیتش در حد نانو نسل 5 باشه قید مسائل جانبی نانو رو میزنم حدود 90 تومن کمتر خرج میکنم میرم U5 میگیرم.
خوب چرا کریتیو نمیگری مدل xfi خیلی خوبه ( البته من هیچ تفاوتی بین صداش با نانو حس نکردم
)
اقا همون cowon بگیر خودتو راحت کن با 90 تومن میتونی یه چیز خوب بگیری از cowon
خدایی چه گیری دادی به این نانو 5g این بنده خدا میگه میخوام صداش خوب باشه تو میگی دوربین داره
من به اشیون پیشنهاد میکنم یه sony wallkman x1050 بگیر خودتو راحت کن قیمتشم خوبه 16 گیگ 400 تومن![]()
اقا بیخیال کجا صداش در حده سری N هستش
البته یه کم پوله اسمشو میدی ولی یه زره فقط
در ضمن صداش اونقدر هم که میگن بد نیست من خودم نسله سه دارم و خیلی خوبه بلندیه صداش فقط وقتی تا ته صداشو بلند میکنم یه کم افته کیفیت داره همین
ولی من میگم cowon بگیر![]()
شما که انقدر به کیفیت صدا اهمیت میدین و براتون مهمه و نمی خوای زیاد خرج کنی به نظر من همون کوون رو بگیر خلاص!
من یه MP3 میخواستم که خیلی گرون نباشه و کوچیک هم باشه
به نظرتون YP-S2 خوبه که خریدم
اگه مشکلی چیزی داره لطفا بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)