تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 198 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب مثل اینکه کسی خبر نداره!
    اگر در قسمت jurnal (یکی از تب های اون بالا) در قسمت codex در قسمت spell combination نگاه کنید و در اونجا نوتی وجود نداره خب این یعنی که شما تا حالا کمبو اسپل استفاده نکردید و برای من فقط یک نوت اونجا هست به اسم shattering. این اسپل ها از نوع گروهی هستند یعنی شما با ترکیب چندتا اسپل از افراد مختلف گروه می تونید اونها رو اجرا کنید
    مثلا shattering این طور اجرا میشه:
    توسط موریگان و اسپل منجمد کردن(سومی که اسمش cone of cold می باشد) دشمن را منجمد کنید. بعد با یک ضربه ی محکم مثل ضربه ی overpower الیستار اون بدبخت رو بزنید که اگه مقاومت نکنه منجر میشه به shattering که یعنی درجا می می ره!
    دوست عزیز منظورم من این هست که نباید گفت کمبو. چون کمبو برای بازیهایی توی سبکی مثل پرنس وجود داره. مثل اینکه سبک این بازی نقش آفرینی هست و بهتره واژه هایی مثل spell به کار بره
    چرا تو Awaking نشون میده Alister پادشاه شده چون میتونستیم تصمیم بگیریم که پادشاه بشه یا نه! اگه انتخاب میکردیم که دختر لگین ملکه بشه چی؟
    چون بسته مکمل هستش دیگه این قدر فکر کنم داستانش عظیم نباشه چون مثلا یه نفر ممکنه آخر بازی مرده باشه نمیشه که این جا زنده بشه! احتمالا فوقش دو سه تا انتخاب برای شروع داره. حالا ببنیم چی میشه

مگه Loghain هم میشه به ما بپیونده
    اگر در Landsmeet درست برید میتونید کاری کنید که Loghain به شما بپیونده در عوض Alistair از گروه جدا میشه. در مورد این در پست اول کامل توضیح داده شده.
    یه سوال داشتم

دوستان میدونن حجم تقریبی نسخه Awakening چقدره ؟

بیشتر از 3 یا 4 گیگه ؟

چون میخوام دانلود کنم میپرسم

ممنون
    هنوز فکر کنم مشخص نشده. البته فکر کنم بازی فقط برای دانلود نباشه و برای خرید هم باشه. اگر فقط برای دانلود باشه که خیلی بده. من که نمی تونم دانلودش کنم. خدا کنه توی ایران هم بیاد وگرنه من شاید نتونم بازیش کنم

دوستان من واسه Awakening میخواستم بشینم بازی کنم که سیومو نگه دارم ، بعد دیدم اصلا" حسش نیست ! دوبار قبلا" بازی کرده بودم الن خدایی نمیشه ...

کسی هست که سیو ِ بازیو در حالتی که الیستر پادشاهه ، موریگن هم با یه بچه دیده شده ، خود ِ یارو هم آرچ رو کشته و زنده ول میچرخه رو داره ؟

تشکر فراوان
    من اتفاقا یه سیو اینجوری فکر کنم داشته باشم. الان هم دارم بازیو دوباره میرم و می خوام که تا Awakening میاد تمومش کنم خیلی واقعا لذت بخشه. فقط یبو فکر کنم حجمش بالا باشه من چی جوری براتون بفرستم؟

راستی یه سوال داشتم. راهی نداره که این fade رو در ماموریت متحد کردن Circle of mage نرفت؟ من برای بچه earl eamon این دفعه مادرش رو قربانی کردم و گزینه برای رفت به fade رو انتخاب نکردم. راستش الان حال و حوصله این fade رو ندارم.

داره خودمونی میشه Fatman 37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فتمنستان

پيش فرض

همین جوری هستش. شما پول میدی یه صحنه سیاه میاد. مگه این کمه به نظرم پولتون این جا خرج نکنید...[/QUOTE]
    عجب حرفی زدی شما!!!یعنی هیچ راهی نیست!؟!؟!؟پس دیگه چرا خودشونو زحمت دادن یه همچین چیزی رو تو بازی گنجوندن؟؟

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

راستی خیلی دنبال کدتقلب این بازی گشتم اکه کسی از دوستان داره بزاره(جای دیگه ای که نباید برم!!اوه داشت یادم میرفت دمش بستنی فالوده!!)

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز منظورم من این هست که نباید گفت کمبو. چون کمبو برای بازیهایی توی سبکی مثل پرنس وجود داره. مثل اینکه سبک این بازی نقش آفرینی هست و بهتره واژه هایی مثل spell به کار بره

چون بسته مکمل هستش دیگه این قدر فکر کنم داستانش عظیم نباشه چون مثلا یه نفر ممکنه آخر بازی مرده باشه نمیشه که این جا زنده بشه! احتمالا فوقش دو سه تا انتخاب برای شروع داره. حالا ببنیم چی میشه

اگر در Landsmeet درست برید میتونید کاری کنید که Loghain به شما بپیونده در عوض Alistair از گروه جدا میشه. در مورد این در پست اول کامل توضیح داده شده.

هنوز فکر کنم مشخص نشده. البته فکر کنم بازی فقط برای دانلود نباشه و برای خرید هم باشه. اگر فقط برای دانلود باشه که خیلی بده. من که نمی تونم دانلودش کنم. خدا کنه توی ایران هم بیاد وگرنه من شاید نتونم بازیش کنم

من اتفاقا یه سیو اینجوری فکر کنم داشته باشم. الان هم دارم بازیو دوباره میرم و می خوام که تا Awakening میاد تمومش کنم خیلی واقعا لذت بخشه. فقط یبو فکر کنم حجمش بالا باشه من چی جوری براتون بفرستم؟

راستی یه سوال داشتم. راهی نداره که این fade رو در ماموریت متحد کردن Circle of mage نرفت؟ من برای بچه earl eamon این دفعه مادرش رو قربانی کردم و گزینه برای رفت به fade رو انتخاب نکردم. راستش الان حال و حوصله این fade رو ندارم.
    حجمش چقدره ؟

میگید که بهترین حالت ِ پایان ِ بازی چیه ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حجمش چقدره ؟

میگید که بهترین حالت ِ پایان ِ بازی چیه ؟

ممنون
    حجم بازی فکر کنم مشخص نشده ولی بازی حداقل یه dvd هستش. البته چون بسته مکمل هستش اینجوریه وگرنه حجمش خیلی بالاتر بودش.
    در مورد پایان نمیشه گفت کدام پایان بهترین پایان هستش.توی این بسته مکمل فکر کنم خیلی تاثیر نداشته باشه. بعضی از پایان های مثلا به این صورت بود که شخصیت اصلی یا آلیستر قربانی بشن که با این پایان مثلا در این شماره نباید اینا زنده باشن که همچنین چیزی نمیشه به نظرم فقط باید چیزهای مثل Level و مهارتها و چهره شخصیت و ... از سیو قبلی فقط برای این بسته مکمل اورده میشن.
    راستی خیلی دنبال کدتقلب این بازی گشتم اکه کسی از دوستان داره بزاره(جای دیگه ای که نباید برم!!اوه داشت یادم میرفت دمش بستنی فالوده!!)
    دوستان خواهشا از این چیزها این جا مطرح نکنید.این سوال ها رو میتونید در تاپیک مخصوص خودش مطرح کنید. کد تقلب در همچنین بازی ها یعنی توهین به این بازی ها .در بازی های سبک نقش آفرینی کلا کد تقلب معنی نداره(هر چند من کلا با این قضیه کدتقلب در کل بازی ها مخالفم) به نظر من اگر با کدتقلب این بازیو میخواید برید اصلا از رفتن بازی منصرف بشید بهتره.

5. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmasha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گروپ اسپل، اسپل تركيبي، مولتي اسپل .... آقا اصلا هرچي شما بگي. فقط يه فرقي با اسپل هاي معمولي داشته باشه كه گروهي اجرا بشه! اگر كسي چيز جديدي بلده به ما هم بگه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

خب همونطوری که میدونید نسخه Awakening منتشر شده من این لینکا رو از بخش دانلود بازی های سایت BC برداشتم

حجم کل : 2.2گیگ
    پسورد فایل : areg

لینک ها :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    یادم رفت بگم توی سایت BC زده بود که همراه این فایل های دانلود کرک Razor هم هست به محض اینکه دانلود کردم خبرتون میدم احتمالا تا 2 یا 3 روز آینده دانلودش میکنم
    Last edited by d_a_n_t_e; 16-03-2010 at 01:50.

8. 3 کاربر از d_a_n_t_e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به نظرتون بازی توی ایران هم میاد یا اینکه فقط برای دانلود هستش؟
    اگر اینجوری باشه خیلی بده عیدمون خراب میشه چون من نمی تونم دانلودش کنم
    اگه هر کسی اطلاعاتی داره بگه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

دوستان به نظرتون بازی توی ایران هم میاد یا اینکه فقط برای دانلود هستش؟
    اگر اینجوری باشه خیلی بده عیدمون خراب میشه چون من نمی تونم دانلودش کنم
    اگه هر کسی اطلاعاتی داره بگه...
    خوب معلومه که میاد.مگه رایگانه که واسه دانلود بذارن.حتما میاد اگه نیاد میگی یکی دانلود کنه بهت بده.
    یه سوال این نسخه به قبلیه که احتیاج نداره ؟ نه؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان،داستان Awakening چیه؟؟یعنی یه سری کوئست جدید میده؟من الان بازی رو پاکیدم،باید حتما تا آخرش برم دوباره تا بشه اینو بازی کرد؟!

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

Awakening دیده شد حجمشم 2.15 گیگه و Razor هم زحمت کشیده کرکش کرده در ضمن برای نصب و اجراش به نسخه اول هم نیازه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •