دوست عزیز منظورم من این هست که نباید گفت کمبو. چون کمبو برای بازیهایی توی سبکی مثل پرنس وجود داره. مثل اینکه سبک این بازی نقش آفرینی هست و بهتره واژه هایی مثل spell به کار برهخب مثل اینکه کسی خبر نداره!
اگر در قسمت jurnal (یکی از تب های اون بالا) در قسمت codex در قسمت spell combination نگاه کنید و در اونجا نوتی وجود نداره خب این یعنی که شما تا حالا کمبو اسپل استفاده نکردید و برای من فقط یک نوت اونجا هست به اسم shattering. این اسپل ها از نوع گروهی هستند یعنی شما با ترکیب چندتا اسپل از افراد مختلف گروه می تونید اونها رو اجرا کنید
مثلا shattering این طور اجرا میشه:
توسط موریگان و اسپل منجمد کردن(سومی که اسمش cone of cold می باشد) دشمن را منجمد کنید. بعد با یک ضربه ی محکم مثل ضربه ی overpower الیستار اون بدبخت رو بزنید که اگه مقاومت نکنه منجر میشه به shattering که یعنی درجا می می ره!
چون بسته مکمل هستش دیگه این قدر فکر کنم داستانش عظیم نباشه چون مثلا یه نفر ممکنه آخر بازی مرده باشه نمیشه که این جا زنده بشه! احتمالا فوقش دو سه تا انتخاب برای شروع داره. حالا ببنیم چی میشهچرا تو Awaking نشون میده Alister پادشاه شده چون میتونستیم تصمیم بگیریم که پادشاه بشه یا نه! اگه انتخاب میکردیم که دختر لگین ملکه بشه چی؟
اگر در Landsmeet درست برید میتونید کاری کنید که Loghain به شما بپیونده در عوض Alistair از گروه جدا میشه. در مورد این در پست اول کامل توضیح داده شده.مگه Loghain هم میشه به ما بپیونده![]()
هنوز فکر کنم مشخص نشده. البته فکر کنم بازی فقط برای دانلود نباشه و برای خرید هم باشه. اگر فقط برای دانلود باشه که خیلی بده. من که نمی تونم دانلودش کنم. خدا کنه توی ایران هم بیاد وگرنه من شاید نتونم بازیش کنمیه سوال داشتم
دوستان میدونن حجم تقریبی نسخه Awakening چقدره ؟
بیشتر از 3 یا 4 گیگه ؟
چون میخوام دانلود کنم میپرسم
ممنون
من اتفاقا یه سیو اینجوری فکر کنم داشته باشم. الان هم دارم بازیو دوباره میرم و می خوام که تا Awakening میاد تمومش کنم خیلی واقعا لذت بخشه. فقط یبو فکر کنم حجمش بالا باشه من چی جوری براتون بفرستم؟دوستان من واسه Awakening میخواستم بشینم بازی کنم که سیومو نگه دارم ، بعد دیدم اصلا" حسش نیست !دوبار قبلا" بازی کرده بودم الن خدایی نمیشه ...
کسی هست که سیو ِ بازیو در حالتی که الیستر پادشاهه ، موریگن هم با یه بچه دیده شده ، خود ِ یارو هم آرچ رو کشته و زنده ول میچرخه رو داره ؟
تشکر فراوان
راستی یه سوال داشتم. راهی نداره که این fade رو در ماموریت متحد کردن Circle of mage نرفت؟ من برای بچه earl eamon این دفعه مادرش رو قربانی کردم و گزینه برای رفت به fade رو انتخاب نکردم. راستش الان حال و حوصله این fade رو ندارم.