تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 577 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

سلام به دوستان گل بخش لینوکس

در زمینه پخش آهنگها در لینوکس چند تا مساله هست که اذیت میکنه. گفتم از شما راهنمایی بگیرم.

من کدک ها رو از روی هما برای ubuntu 7.04 نصب کردم. اما اکثر برنامه ها بازم اونطور که باید mp3 رو پخش نمیکنند.

1- VLC قابلیت پخش رو داره، اما صدا واقعا خرابه. کافیه کمی ولوم رو زیاد باشه تا بلندگو ها شروع به خش خش کنن.

2- البته Real Player و Mplayer درست کار میکنند و کیفیت صدا خوبه.
    اما بازم صدا یکم ضعیفه مثلا اگه تو ویندوز با چرخاندن کلید ولوم بلندگو روی 2 به مقدار بلندی صدای دلخواهم میرسم در لینوکس ولوم بلندگو رو باید روی 3 بذارم تا صدا همونقدر بلند باشه.

3- نمیدونم چطور در این برنامه ها چندین فایل رو باهاش باز کنم که وقتی یک آهنگ تموم شد خودش بره آهنگ بعدی. به عبارتی Playlist داشته باشه. الان هربار یه آهنگ تموم شه. باید آهنگ بعدی رو از هارد اجرا کنم. از منوی open هم که وارد پوشه آهنگها میشم اجازه Select All نمیده.

خلاصه اینکه علت مشکلات صدا چیه؟ و اینکه چطور میتونم تعیین کنم یه تعداد آهنگ رو یکی بعد دیگری اجرا کنه؟

1.
    صدای خود VLC رو کم کنید و با ولوم اسپیکر صدا رو زیاد کنید

2.
    برنامه ی VLC گزینه ی View رو بزنید و از منوی ظاهر شده ، Playlist رو انتخاب کنید . این منوی جدید امکان مدیریت خوبی رو برای شما به وجود میاره .

3.
    متاسفانه امکان انتخاب یکباره ی فایل های صوتی رو نداره و باید دونه دونه با گرفتن کلید کنترل انتخاب کنید اما با راه اندازی Playlist ، در اونجا این قابلیت رو دارید که تکرار یکی از آهنگ ها ، یا تکرار همه شون ، یا پخش رندوم رو داشته باشین .

داره خودمونی میشه patrician1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Open Source (انجمن P30 World)

12 disc defregment

سلام به همه ی آزاد اندیشان عزیز
    کسی میدونه برای defregment کردن هارد در اوبونتو ۷.۱۰ باید از چه برنامه ای استفاده کرد ؟ ممنونم

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام به همه ی آزاد اندیشان عزیز
    کسی میدونه برای defregment کردن هارد در اوبونتو ۷.۱۰ باید از چه برنامه ای استفاده کرد ؟ ممنونم
    سیستم فایل لینوکس ( EXT3 و ... ) طوری طراحی شده که نیازی به Defragment نداره !!

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با gnome-volume-control یا alsa-mixer صدا رو تنظیم کن
    زیاد هم سخت نگیر
    only audacious

1. صدای خود VLC رو کم کنید و با ولوم اسپیکر صدا رو زیاد کنید

2. برنامه ی VLC گزینه ی View رو بزنید و از منوی ظاهر شده ، Playlist رو انتخاب کنید . این منوی جدید امکان مدیریت خوبی رو برای شما به وجود میاره .

3. متاسفانه امکان انتخاب یکباره ی فایل های صوتی رو نداره و باید دونه دونه با گرفتن کلید کنترل انتخاب کنید اما با راه اندازی Playlist ، در اونجا این قابلیت رو دارید که تکرار یکی از آهنگ ها ، یا تکرار همه شون ، یا پخش رندوم رو داشته باشین .

خیلی ممنون دوستان عزیز روش هایی که شما ارائه دادین بسیار کارآمد بود.

rootnt عزیز، در alsa-mixer در ابتدا که صدا ضعیف بود دو گزینه PCM و Headphone هر دو حدودا 80 درصد بودند و وقتی اونها رو تقریبا تا آخر شاید تنها 5 درصد تا انتها فاصله داشت صدا کاملا خوب شد.
    اشکالی نداره که این دو گزینه تا این حد زیاد باشن؟

Ceramic عزیز ممنون از راهنماییت، طبق عادتم تو ویندوز ولوم VLC رو نزدیک 60 درصد قرار داده بودم. و الان که حدودا 30 درصده خش خش بلندگو قطع شده.بخاطر این مشکل کاملا بیخیال VLC شده بودم.

فقط یه چیزی این Real Player و Mplayer چطور؟ اون ها Playlist یا قابلیت انتخاب چند آهنگ ندارن؟

آخه هردوشون دکمه های Next Clip رو دارن پس احتمالا باید روشی برای انتخاب تعدادی آهنگ برای پخش باشه...

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب! دوباره سلام!فکر میکنم در حد یک کاربر ساده راه افتادم تا نیازمندی های روزانمو تامین کنم. تبریک به خودم بابت آزادیم و متشکرم از تمام دوستانی که اینجا و یا جاهای دیگه تلاش میکنند

یک مورد هست که به شدت باعث ناراحتی من شده و اون اینه که تا به حال دو دفعه لینوکس هنگ کرده هر دو دفعه هم با فایرفاکس مشغول وبگردی بودم.
    دوستان عزیزم، اگر مقاله یا نوشته ای در مورد فایل سیستم ها دارید معرفی کنید ممنون میشم. لطفا مقاله ای باشه که به صورت اجمالی، نه خیلی عمیق ، به طور کلی فایل سیستم ها رو معرفی کرده باشه و مزیت و معایبشون رو بگه چون من واقعا در تفکر ویندوزی پارتیشن بندی گیر کردم!
    سوال بعدی که همین الان دارم دنبال پاسخش میگردم اینه که در فایل سیستم EXT3 پوشه Lost+Found چی هست که حجم زیادی هم اشغال میکنه!
    آخرین سوالم که باز هم مربوط میشه به موضوع پارتیشن بندی در مورد Gparted Live CD هست.متاسفانه وقتی از مرحله بوت که حالت خط فرمان داره میگذرم یکدفعه مونیتور بهم میریزه! (مونیتور ال سی دی هست)! جستجو کردم در شبکه ولی کسی همچین مشکلی نداشته! خوشحال میشم اگر راه حلی به فکرتون میرسه ارائه کنید.
    ممنونم.
    شاد باشید.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب! دوباره سلام!فکر میکنم در حد یک کاربر ساده راه افتادم تا نیازمندی های روزانمو تامین کنم. تبریک به خودم بابت آزادیم و متشکرم از تمام دوستانی که اینجا و یا جاهای دیگه تلاش میکنند

یک مورد هست که به شدت باعث ناراحتی من شده و اون اینه که تا به حال دو دفعه لینوکس هنگ کرده هر دو دفعه هم با فایرفاکس مشغول وبگردی بودم.
    دوستان عزیزم، اگر مقاله یا نوشته ای در مورد فایل سیستم ها دارید معرفی کنید ممنون میشم. لطفا مقاله ای باشه که به صورت اجمالی، نه خیلی عمیق ، به طور کلی فایل سیستم ها رو معرفی کرده باشه و مزیت و معایبشون رو بگه چون من واقعا در تفکر ویندوزی پارتیشن بندی گیر کردم!
    سوال بعدی که همین الان دارم دنبال پاسخش میگردم اینه که در فایل سیستم EXT3 پوشه Lost+Found چی هست که حجم زیادی هم اشغال میکنه!
    آخرین سوالم که باز هم مربوط میشه به موضوع پارتیشن بندی در مورد Gparted Live CD هست.متاسفانه وقتی از مرحله بوت که حالت خط فرمان داره میگذرم یکدفعه مونیتور بهم میریزه! (مونیتور ال سی دی هست)! جستجو کردم در شبکه ولی کسی همچین مشکلی نداشته! خوشحال میشم اگر راه حلی به فکرتون میرسه ارائه کنید.
    ممنونم.
    شاد باشید.
    تا اونجایی که می دونم اون پوشه lost found پوشه ایه که توسط برنامه fsck ساخته می شه و توش یه سری تنظیمات این برنامه و همچینین همونطور که از اسمش معلومه فایلهای خراب و یا درست شده رو توش قرار می ده
    تو قسمت بوت gparted live cd گزینه بدون frame buffer رو انتخاب کنید و بعدمراحل بوت رو ادامه بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم بدانم چگونه در اوبونتو 7.1 می شود به اینترنت وصل شد؟وچگونه می شه برنامه هایی که دا خل سی دی آن هست را نصب کرد وبعد از نصب چه جوری آنهرا اجرا کرد؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم بدانم چگونه در اوبونتو 7.1 می شود به اینترنت وصل شد؟وچگونه می شه برنامه هایی که دا خل سی دی آن هست را نصب کرد وبعد از نصب چه جوری آنهرا اجرا کرد؟
    قبل از نصب برنامه باید به اینترنت وصل باشید و یا از سی دی هما برای نصب برنامه های اضافه استفاده کنید. راهنماهای اوبونتو را مطالعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تاپیک Modems FAQ را مطالعه کنید:

کد:
    سی دی هما را میتوانید از فروشگاه sito.ir تهیه کنید.

کد:

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

فقط یه چیزی این Real Player و Mplayer چطور؟ اون ها Playlist یا قابلیت انتخاب چند آهنگ ندارن؟

آخه هردوشون دکمه های Next Clip رو دارن پس احتمالا باید روشی برای انتخاب تعدادی آهنگ برای پخش باشه...
    سلام
    یه نگاهی به این پلیر بنداز هم سبکه هم میتونی playlist درست کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •