آقا گوشیه من از اولش آپ بود ولی بازم باتریش مشکل داره
منم حاظر نیستم با هیچ گوشی ای عوضش کنم ولی حیف که کیبورد نداره من حاظرم ی دوربین 5 روش باشه ولی به جاش کیبورد داشته باشه
آقا گوشیه من از اولش آپ بود ولی بازم باتریش مشکل داره
منم حاظر نیستم با هیچ گوشی ای عوضش کنم ولی حیف که کیبورد نداره من حاظرم ی دوربین 5 روش باشه ولی به جاش کیبورد داشته باشه
مال من که اصلا خوب نیست باتریش. به 1 روز نمیکشه تموم میشه اعصابمو خورد کردهتو رو خدا یکی راه حلی پیدا کنه کلی پول دادم بابت گوشی ازش استفاده کنم آخرشم فقط باید نگاش کنم. شب تو شارژه صبح کم شده
شبم میادم خونه حتما باید به تو شارژ تازه اگر به شب برسه بعضی وقتا اصلا خاموش میشه.
من نمی دونم الان 3 تا از این گوشی توی خونه ما هست یکی بابام داره که دیگه مینیمم روزی 5 ساعت صحبت میکنه ولی 3 روز شارژ نگه میداره تازه روز سوم شارژ نصف میکنه نه اینکه تموم کنه من خودم که دیگه نابود میکنم گوشی رو از بس N-Gage بازی میکنم ولی تا 3 روز میره تازه ته شارژش 2تا خونه میمونه
باتري من خيلي بهتر شده ديشب 2 خط شارژ داشتم 10 دقيقه با wlan كار كردم بعد صبح نگاه كردم ديدم هنور 2تا خطو داره دوباره 10 دقيقه با wlan كار كردم هنوزم 2 تا خطو داره
اولش كه گرفته بودمش شب تا صبح حداقل ي خط كم ميكرد ولي الان اصلاً كم نميكنه
شما آپديت كنيدبعد ي چند روز بگزره بهتر ميشه
راستي بهادر خان ngage چي شد؟ من كه فقط ي بازي ميتونم بكنم كه خيلي مسخرست
تو تاپیک N-Gage که بری کامل توضیح دادم اگر هم بازی هارو خواستی برات آپ کنم توی همون تاپیک بگو برات آپ کنم
سلام دوست عزیز بهادر به این پست 1024 یک توجه بکن من هنوز منتظرم
آقا شرمنده به کل یادم رفته بود همین الان گذاشتم آپ بشه برات درستش میکنم
شد خبر میدم بهت Ok![]()
آقا من حتماً ميرم گوشی رو ميگيرم فقط بايد اطمينان پيدا کنم گوشی update هست آقا کد فرمور
*0000*هست ديگه مثل سری های قبل سيمبين؟
يه سؤال ديگه دوستان حرفه اي ايا تو سيه اي ندارين موقع خريد اگه چيز خاصيه بگين ممنون ميشم دوستان
صبر کردم يکم ديگه ارزون بشه مثلاً 480 اينطورا ولی ديگه بيشتر صبر نميکنم آخه فکر ميکنم نزديک قيمت
واقعييش هست ولی ميدونيد بين 500با499 خيلی اختلافه البته از لحاظ روانی
باسه همينه در حراج ها از اين کلک استفاده ميکنن![]()
با سلام خدمت دوستان عزيز.
من بالاخره اين گوشي رو خريدم. به قيمت 500. ورژن سيستم عامل هم 4 هست.
اوايل شب تا حالا تو شارژ بود تا بالاخره پر شد. انشالا فردا پس فردا نتيجه عملكرد باطريش رو بهتون ميگم.
اما دو تا سوال دارم.
اول اينكه چند تا از دوستاني كه با كابل خروجي تلويزيون بدون مشكل كار كردن نوع كابل رو اعلام كنن كه چي بوده. چون من امروز با يه كابل دوربين سوني كه به دستگاه وصل كردم نتونستم به خوبي تصوير رو رو تلويزيون نگاه كنم. منظورم اينه كه با وجوديكه فيش كابل با فيش 4 تيكه تبديل خود گوشي مو نميزد ولي با اين وجود كابل بايد يك مقدار از گوشي بيرون ميبود تا تصوير روي تلويزيون ديده ميشد. تازه با دردسر فراوان.
دوم هم اينكه اين گوشي برنامه اي براي بك آب گرفتن نداره؟ چون اگر الان نشه ازش بك آپ گرفت اگر مجبور به فرمت گوشي بشم بعضي از برنامه هاشو از دست ميدم. من قبل از اين گوشي 6600 داشتم كه 6600 برنامه براي بك آپ گرفتن داشت.
سلام
می خواستم ببینم واژه Optical trackpad که توی مشخصات این گوشی نوشته شده به چه معنیه؟
یعنی قلم نوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)