منم اونو برداشتمش تو بازی ....اند خندست عشقه عشقهخیلی باحاله با اون هیکل میاد دنبالم بهش امر و نهی هم میکنم اسلحه هم میدمش
![]()
الان بازیت تموم میشع ... آخرشی ... خداحافظی کن ... یا برو الکی بگرد ....
منم اونو برداشتمش تو بازی ....اند خندست عشقه عشقهخیلی باحاله با اون هیکل میاد دنبالم بهش امر و نهی هم میکنم اسلحه هم میدمش
![]()
الان بازیت تموم میشع ... آخرشی ... خداحافظی کن ... یا برو الکی بگرد ....
سپهر ...سلام.
این منهات های بازی دارن اعصاب منو بهم میریزن.
هرچی تیر میزنم نمی میرند!!
دو سه تایی هم میریزند سر آدم. جونم هم که سریع کم میشه!
دکمه ی v رو که حتما بزن ...
اسلحه هات رو تقویت کن تا دمیجشون بالا بره ...
اون لباسی رو که پوشیدی با لباس های دیگران عوض کن ... یا تعمیر کن تا بهترین حفاظت رو ازت بکنه و خونت کم نشه
از یکی از اونا که میکشی بردار ...این شاتگان که میگین کجا میشه پیدا کرد؟
من همچین چیزی هنوز پیدا نکردم؟!
بچه ها حتماlevel خودتون رو تا 20 برسونین قبل از تموم شدن بازی.
و perk به نامxplorer رو بگیرین خیلی باحاله
سلام
خٌنٌک![]()
![]()
اگه نخوام بازی تموم شه و برم دوباره دنبال ماموریت اینا اما خارج از روند بازی باید از اون دختره خداحافظی کنم برم آره ؟
تازه داره کیف میده آخه و خیلی چیزها رو باید بگیرم اینا
بینم پایان منو تو شبیه هم بود که
میگم بچه ها اگه اون ویروس رو بذاری توی اون دستگاه چی میشه ؟
بازی تموم میشه ؟
هر کی بازیو تموم کرد بیاد بگه پایانش چطور بود آخه ر کسی یه پایانی رو تجربه می کنه!
پایان بازی می گن به جنسیت و نژاد و این چیزا مربوطه پس بی زحمت جنسیت و نژادتونم بگید
در ضمن شما که بازی رو خیلی دوس داری یه بار دیگه از اول شرو کن! تو بازینما خوندم با یه بار بازی کردن تازه 60 درصد بازی رو تجربه می کنید!
هان نه ؟اگه نخوام بازی تموم شه و برم دوباره دنبال ماموریت اینا اما خارج از روند بازی باید از اون دختره خداحافظی کنم برم آره ؟
تازه داره کیف میده آخه و خیلی چیزها رو باید بگیرم اینا
بینم پایان منو تو شبیه هم بود که![]()
این به کارما مربوطه ... اونایی که بچه خوبی بودن میتونن این یارو رو با خودشون ببرن
با اون دختره تا پروژه آب برو ... بعد ولش کن ... برو واسه خودت بگرد .....
برو اوآسیس ... خیلی جای باحالیه ...
من با پسر تموم کردم نژاد یادم نیست
اسیایی بر نداشتم چون نامردا خیلی زشت ساخته بودن قیافشو.
اخرش هم یا خودم یا 1 دختر دیگه توی 1 محفظه بر اثر رادیو اکتیو میمیریم
این پایان اصلی بازی بود یا این که پایان اصلی فرق میکنه؟
فکر میکنم اوصلش یه جورهاین پایان اصلی بازی بود یا این که پایان اصلی فرق میکنه؟
یا خودت میمیری یا دختره .... همشون هم همون جا تموم میشه
ولی یه جا خوندم پایان بازی 22 جور دیالوگ داره که اون یارو رو اسلاید شو میگه
سلام
من جنسیتم مرد بود دیگه نژادم رو باید نگاه کنم اما سفید انتخاب نکردم
بعد آخر بازی که رسیدم بودم با یکی از اون سربازان اون گروه برادری بودم و با اون غول دوست داشتنی که پیداش کردم
بعد اونجا که میرسیم این دختر میگه من برم تو کد رو بزنم یا تو
من خودم رفتم و کد رو میزنم و صفحه سفید میشه و بازی تموم میشه و منم میمیرم اونجا خودم رو فداکاری میکنم یکبار اینجوری رفتم یکبار دیگه هم اقبل از اینجا آوردم و دختره رو فرستادم که خیلی هم دلخور بود![]()
که رفت و نشون داد میمیره
یکبار دیگه هم که با اون غول همش میومد دنبالم دیگه رفتیم تو بهش گفتم تو بروگفت نه من نمیرم یک دلیلی هم آورد
در مورد بازی دوست داشتن بعله دوست دارم و برای همین قبل از اینکه به اینجا برم خداحافظی میکنم و میرم دوباره توی شهرهای گوناگون من هنوز 55 تا مکان فقط کشف کردمو خیلی از کارهام نیمه کار موند
اینجا رو نرفتم اسم انگلیسی بنویس
یعنی مال تو چطوری بود ؟
آره کارمای من خیلی بالا بود حتی یک جا بود ماموریت یافتم برم برده بیارم ! منم نامردی نکردم ماموریت رو اول گرفتم بعد زدم هرچه برده دار بود کشتم و برده ها رو آزاد کردم![]()
کلی کارما داد بهم اونجا
یعنی چی دیالوگ متفاوت ؟؟؟ من قبلش هم که برم توی اون اتاقه با اون مرتیکه مامور رئیس جمهور برخورد کردم و میخواست جنگ کنیم توی صحبت راضیش کردم که بره پی کارش بدون جنگ و فرار کنه ولی دفعه ی دوم که از سیوم آوردم باز باهاش حرف زدم یک قسمت از حرفهام رو قبول نکرد و خودش و یاراش رو به کشتن داد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)