درود خــدمــت تمامی کــاربران عزیز پی ســی ورد!
دوســتان بــنده کــرک یا لــایســنس برای avast internet security 2011 میـــخوام ، خواهشــا" سالــم باشه و کــــار کنه![]()
،
درود خــدمــت تمامی کــاربران عزیز پی ســی ورد!
دوســتان بــنده کــرک یا لــایســنس برای avast internet security 2011 میـــخوام ، خواهشــا" سالــم باشه و کــــار کنه![]()
،
سلام
شما این دو پست را مشاهده کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان انتی ویروس بنده این ارور رو میده ..راه حلی هست ؟..
تصویر :
در این عکس نوشته شده < اپدیت درست دانلود نشده و نوشته یک بار دیگه امتحان کنید تا اپدیت با موفقیت دانلود و نصب شود.
گاهی وقتا انتی ویروس نمیتونه یک فایل را از دیتابیس درست دانلود کنه و این باعث میشه که این اخطار ها از انتی ویروس داداه بشه.
برای رفع این مشکل هم , شما باید یک بار دیگه اوست را , اپدیت کنید.
روی همان گزینه update now کلیک کنید.
مرسی اما روی اپدیت کلیک میکنم این گزینه میاد...به نظرتون تداخل با OUTPOST FIREWALL FREE نداره؟..قبلا که نداشت راحت اپدیت میشد
تصویر :
ویرایش : دوستان مشکلم با پاک کردن spy shelter حل شد !
Last edited by capitan black; 16-04-2011 at 10:34.
یه سوال خیلی مهم داشتم:
من از avast4.8 استفاده میکنم اگه همه روزه آپدیت اش کنم، دیگه نیازی به گرفتن نسخه های جدید ندارم؟؟ یعنی همیشه ویروسها رو. پیدا میکنه و خیالم راحت باشه؟؟
مر30![]()
دیتابیس انتی ویروس اوست 4 با 5 یا 6 یکی هست ولی چیزی که در اینا متفاوت هست , کارایی و گزینه های اضافی و بهینه تر شدن اپشن ها است.
که نسخه 6 نسبت به نسخه 4 بهینه تر و گزینه های اضافی که امنیت کاربر را بیشتر میکنه , اضافه شده.
اگر شما فقط روی ویروس کشی تاکید دارید..و چیزای دیگه براتون مهم نیستن / نسخه 4 موردی نداره.
ولی اگر امنیت کامل را میخواهید به نظر من / نسخه 6 را نصب کنید.
مگه 4.8 همه ویروسها رو نمی کشه ؟؟دیتابیس انتی ویروس اوست 4 با 5 یا 6 یکی هست ولی چیزی که در اینا متفاوت هست , کارایی و گزینه های اضافی و بهینه تر شدن اپشن ها است.
که نسخه 6 نسبت به نسخه 4 بهینه تر و گزینه های اضافی که امنیت کاربر را بیشتر میکنه , اضافه شده.
اگر شما فقط روی ویروس کشی تاکید دارید..و چیزای دیگه براتون مهم نیستن / نسخه 4 موردی نداره.
ولی اگر امنیت کامل را میخواهید به نظر من / نسخه 6 را نصب کنید.![]()
چرا این نسخه هم بدافزارها را شناسایی و حذف میکنه !
ولی نسبت به نسخه 6 کاراییش در مقابل ویروس یا گزینه هایی که امنیت را برای کاربر مهیا میکند, کمتر هست.
اگر درست یادم باشه دوستان دنبال تغییر صدای avast برای اعلام آپدیت و... بودن
خوب این امکان اضافه شده:
یکی از گزینه ها رو انتخاب وبزنید و به سادگی اضافه میشه،
با انگلیسی لهجه کالیفرنیایی بد نشد : )
یک دوستی که صداش خوش آهنگه زحمت بکشه و فارسی رو براشون بفرسته : ))
این شش جمله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)