اونطور که من میدونم تو written English از این ساختار استفاده میکنن!
اونطور که من میدونم تو written English از این ساختار استفاده میکنن!
سلام
اگه به کتاب فروشی ها مراجعه کنید خودشون آخرین نسخه چاپ شده را بهتون می دند. این دو کتاب حتی اگه جلدشون هم فرق کنه، محتوی توش فرقی نمی کنه
ترجمه فارسی کتاب 504 هم هست. که البته من آن را توصیه نمی کنم.
موفق باشید![]()
سپید جان از شما و دوستان عذر می خوام حواسم نبوده پرت نوشتم ببخشید. فعل Talk بود نه See. خوب حالا چی جمله دوم که با To whom شروع شده آیا روش آمریکایی است یا خیر؟ چون تو کتاب آقای فرزام گفته ترجمه این عبارت مثل و معادل شروع خودمان در فارسی است که درسته. با چه کسی صحبت کردید که اینجا با همون To باشه در ابتدا آمده. یعنی آمریکایی ها اینطوری شروع می کنند این جمله را بر خلاف انگلیسی ها؟
راستش را بخوای نمیدونم...واقعا نمیدونم
دنبالش میگردم برات ببینم کدومش امریکاییه و کدومش انگلیسی!
البته یه جایی انگاری خوندم که to whome در writing استفاده میشه و whom...to در صحبت...
کتاب گرامر آذر را هم چک کردم، to whom/ کاملا درسته ولی تفاوتش را با whom ...to ذکر نکرده!
نمیدونم اینجا باید میگفتم یا نه
دنبال یه آموزشگاه میگردم که گفتگوی آزاد ، کلاس فیلم و ... داشته باشه
کجا رو معرفی میکنید ؟
ممنون از همه دوستانی که با انواع و اقسام مثال توضیح دادن
راستش من هم خودم از جایی copy / paste کردمآقا یه چیزی میگم وجدانا ناراحت نشی ها!
به نظر من شما بجای کلاس انگلیسی رفتن برو کلاس آموزش زبان فارسی!
چرا؟
یه نگاهی به امضات بکن
یادمه اون زمونا که میرفتیم مدرسه بهمون میگفتند شست رو شست بنویسیم نه شصت!!!!!
دقت نکرده بودم تا حالا که غلط
درود
سایتی سراغ دارید که از هر کدام از زمان ها تعداد زیادی جمله داشته باشد که بتوانم آنها را دانلود و مطالعه کنم. به چند تا سایت سر زدم ولی تعداد جملاتش آنقدر زیاد نبود. نمی خواهم از منابع کتابهای داخل بازار باشد و ترجیح می دهم از جملات سایتهایی که به آموزش زبان می پردازند استفاده کنم (البته برای کاری).
با سپاس فراوان
بدرود
سلام
کافیه بزنی: exaples of different tenses in English کلی سایت میاد برات... البته نمیتونی سایتی پیدا کنی که مثالهای خیلی زیادی داشته باشه.
من این را پیدا کردم که نسبتا خوب مثال داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دوست دارم ربان انگیسی یاد بگیرم هر کی برنامه ای سراغ داره که در این زمینه رو پاکت پی سی کار می کنه اینجا بگذارهکشنری کتاب فیلم و ............
منتظرم
سلاملکم ... چند روز پیش امتحان فاینال زبان داشتیم ... به خوبی و خوشی گذشت جای شما خالی !
ولی نمی دونم اشکالم کجا بوده ... اون سوالاتی رو که شک داشتم اینجا مطرح می کنم اگه میشه جوابشو بگین بهم :
Tomorrow is Christmas . I hope You Enjoy -------
A.You
B. Yourselves
C. Itself
D. ( i can't remember this one )
به نظر خودم باید گزینه B بشه ... نمی دونم چرا بقیه رو یادم نمیاد ... من یه ذره فکر بکنم ... یادم اومد میام مطرح می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)