قیمت این گوشی چه قدره؟
عرض ارادت خدمت 993 عزیز ، مخلصیم قربان
چین داره ، هر چی هم فنلاند باشه ، شک نکن که لیبل هست ، خود فروشنده ها هم به این موضوع اقرار می کنن .
من 2 شنبه گرفتم ، اول طرف گفت 240 ، بعد خواستیم تسویه کنیم ، گفت باید آپدیت شه ، گفتم نمی خوام ، گفت نمی شه ، گفتم خب پس هیچی ، ما را به خیر و شما را به سلامت ، گفت بی آپدیت 247 می دم ، من هم 246 باهاش تمام کردم ، طرف اشک اش درآمد ، یه قاب هم گرفتم ، فاکتور خریدش رو دیدم ، از همکار 243 گرفته بود ، مسخره بازی جدیده ، دوستان حواسشون باشه ، تو پاچه شون نره یه وقت ، دبه می کنن ، عین ...
یا حق
این گوشی هم چین داره هم فلاند جفتشون خوبن
ببین فلاند اصل اول باید imil رو چک کن باید یکی باشه البته به این زیاد توجه نکن ولی یکی از راهاش اینه
یکی هم که پشت گوشی و روی جلد هک شده ساخت فلاند هست
بارکد رو نگاه کن اولش باید 461 شرو شده باشه
با اینو مطمئین باش گوشیت فلانده ولی چین هم هیج مشکلی نداره همون نوکیا هست تحت لیسانسش هست
فرق چندانی باهم ندارن فقط من شنیدم نوع فلاندی کلیداش نرمتره
مشکل هنگ هم در فریمور جدید حل شده الان مشکلی نداره الان 5 روزی میشه دارم ساخت فلاند هست فریمور 11.043 هست ولی اصلا فعلا هنگ نکرده
255 تا 240 بستگی به انصاف فروشنده داره
دیگه باید قیمتش ثابت باشه چون افتشو کرده حالا شاید احتمال کم یه 20 تومان ارزون شه ولی من فکر نمیکنم بشه افتش رو کرده دیگه
خداحافظ امنيت...خداحافظ unhackable...
به امضا مراجعه شود...![]()
یعنی با این کار:
هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
ورژن 20 هم هک میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله...میتونید تو همون تاپیک دنبال کنید...
شاد باشید![]()
سلام دوستان من این گوشی رو خریدم یه مدت دارم استفاده میکنم
جی پی اس رو هم فعال کردم و بدون مشکل کار میکنه
یه مشکلی برام ایجاد شده که نمی دونم ویروسی هستش یا حجم رمش خیلی پر شده
از دیشب وقتی دارم باهاش تایپ یا داخل منو ها حرکت میکنم یه لحظه تصویر صفحه میره و دستم رو بر
میدارم صفحه کلید که خاموس میشه و دوباره روی یکی از کلیدها رو میزنم تصویر سریع بر می گرده
و مشکل خاموش شدن صفحه کلید وقتی دارم تایپ یا از ماشین حساب استفاده میکنم به محض اینکه
دستم رو بر میدارم صفحه نمایش سریع خاموش میشه ولی موقع استفاده از موزیک پلیر زمان مناسب خاموش میشه
و اذیت نمی کنه کسی میتونه در مورد این مشکل ها به من کمک کنه
البته بگم این گوشی من رو نوکیا برای عربها زده و برنامه قران و چنتا برنامه جالب به همراه یک صفحه کلید فارسی داره
سرعتش خوبه دوربینهای خوبی داره صفحه نمایشش عالیه منوهاش که دیگه حرف نداره در ضمن بگم ورژن سیستم عاملش
12.046.051.1
هستش نیاز به بروزرسانی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)