سلام
ممنون از توجه تون ، خواهش میکنم از تمام دوستانی که میتونن ، نتایج تستها رو در ماه آینده توی فروم بذارن .
اساتید محترم ، ممنون از اینکه با زحماتتون باعث بالا رفتن سطح آگاهی دوستان میشید .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
سلام
ممنون از توجه تون ، خواهش میکنم از تمام دوستانی که میتونن ، نتایج تستها رو در ماه آینده توی فروم بذارن .
اساتید محترم ، ممنون از اینکه با زحماتتون باعث بالا رفتن سطح آگاهی دوستان میشید .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
Last edited by amir.7; 19-02-2010 at 23:58.
درود من تست کارایی(کمترین سربار) رو ترجمه کردم. دوستان هم اگه تونستن بقیه رو ترجمه کنن.Performance(Low-System-Impact) Test
AVIRA با 199 امتیاز در صدر
King Soft با 196 امتیاز دوم
F-Secure با 195 امتیاز سوم شد.
منبع هم Av-Comparatives هست.
نمیدونم چرا عکسام لود نمیشه!! چکار کنم لود بشن؟!!!
با محصولاتی که در نیمه دسامبر موجود بودن ما این ارزیابی رو انجام دادیم:
avast! Free 5.0
AVG Anti-Virus 9.0
AVIRA AntiVir Premium 9
BitDefender Antivirus 2010
Escan Anti-Virus 10
ESET NOD32 Anti-Virus 4.0
F-Secure Anti-Virus 2010
G DATA AntiVirus 2010Kingsoft Antivirus 2009+
McAfee VirusScan Plus 2010
Microsoft Security Essentials 1.0
Norman Antivirus & Anti-Spyware 7.30
Sophos Anti-Virus 9.0
Symantec Norton Anti-Virus 2010
TrustPort Antivirus 2010
Kaspersky Anti-Virus 2010
پس تست انجام شده فقط براساس ورژن های فوق می باشد.
تست های زیر انجام شدن:
File Copying
Archiving / Unarchiving
Encoding / Transcoding
Installing / uninstalling Application
launching Application
Downloading Files
Worldbench Testing Suit
تست ها روی یک سیستم Intel Core 2 Duo E8300 با 2Gb بایت RAM و هارد SATA II انجام گرفتن.
تست کارایی رو ابتدا روی یک Windows XP SP3 که هیچی روش نصب نبود انجام دادیم، سپس آنتی ویروس رو نصب کردیم و دوباره تست ها رو انجام دادیم(البته با تنظیمات پیش فرض شرکت تولید کننده).
ما انواع روشهایی که روی یک فایل انجام میگیره رو شبیه سازی کردیم:
1-کپی انواع فایل از یک جا به جای دیگر
2-ارشیو کردن و استخراج کردن آرشیو
3-Encode و Transcoding منظور از ترنس کدینگ تبدیل MP3 به WAV و MP3 به WMA و AVIبه MPGو برعکس و همچنین فرمت های IPOD می باشید.
4-تبدیل فایلهای DVD به فرمت IPOD می باشد.
5-دانلود فایل از اینترنت
6-اجرا کردن نرم افزار های گوناگون
در تست های قبلی از یک اسکریپت دسته ای برای اتوماتیک کردن کارها استفاده کردیم. این بار ما ازیک نرم افزار اتوماسیون ویندوز برای تکرار کردن فعالیتمان و اندازه گیری زمانها استفاده کردیم.
ما همچنین از یه نرم افزار جانبی دیگه برای تست کارایی، با نامه Worldbench 6 استفاده کردیم. این نرم افزار جهت اندازه گیری تاثیر سیستم هنگام استفاده از دیگر نرم افزارها (نرو و ...)استفاده شد.
زمان بوت سیستم برای ما مهم نبود.
Side Notes And Comments نکته ها و توضیحات جانبی
مولفه on-access/real-time scanner از آنتی ویروس برای محافظت متداوم در مقابل نرم افزار های مخرب ، پروسزش رو در پس زمینه اجرا میکنه تا همه فایلهایی رو که شما بهشون دسترسی پیدا میکنید رو بررسی کنه.
برای مثال on-access Scanner فایلهایی که شما اکنون ازشون می خواهید استفاده کنید رو اسکن میکنه اما Behavior blocker یه روش متفاوتی از محافظت و مانیتور از فایلهاست که هنگام اجرا روی سیستمتون بکار می رود!! پروسز و سرویسی که در پس زمینه استفاده میشن این وظیفه رو بر عهده دارند.
چون آنتی ویروس نیاز به دسترسی در سطح هسته داره تا قبل از بالا اومدن بتونه همه پروسز ها رو برای تشخیص نرم افزار های مخرب و روتکیتها بررسی کنه بهمین خاطره که Startup سیستم طول میکشه.
آنتی ویروس برای این جور بررسی ها نیاز به یک سری از منابع سیستم و دسترسی به یوزرها و ..داره،
که اینکار موجب پایین آوردن زمان پاسخ سیستم میشه!
در این گزارش شما تاثیر آنتی ویروسها رو برروی کارایی سیستم میبینید. توجه داشته باشید این تنها آنتی ویروسها نیستند که کارایی سیستم رو پایین میارن!
A few Common problem observed on some user PCs: - بعضی مشکلاته مشاهده شده کاربران Pc ها
-سخت افزار های قدیمی : سخت افزارها قدیمی اند و آنتی ویروس نمیتونه روی آنها نصب بشه.
1-یک Pc جدید بخرید
2-رم سیستمتون رو اضافه کنید و از ویندوز XP یا 7 استفاده نمایید
3-مطمئن شوید فقط از یه آنتی ویروس با Real-time Protection استفاده می کنید.
-پاک کردن بعضی قسمت های هارد:
1-شما باید حداقل 20% هارد دیسکتون خالی باشه
2-نرم افزار های اضافی رو پاک کنید
3-نرم افزار های اضافی موجود در startup ویندوزتون حذف کنید.
4-اگر خیلی وقته که سیستم عاملتون رو عوض نکردید اونو عوض کنید.
-هاردتون رو یکپارچه سازی (Defragmant)کنید : یک هارد یکپارچه تاثیر بسیار زیادی روی کارایی سیستمتون داره.
-نرم افزار هاتون رو به روز نگه دارید: مثلا آنتی ویروس 2003 مطمئنن کاراییش از یک آنتی ویروس نگارش جدید پایین تره.همچنین ویندوزتون هم به روز نمایید.
-Fingerprinting/optimization : بیشتر نرم افزار آنتی ویروس از تکنولوژی ها متفاوتی برای کاهش کارایی سیستم استفاده میکنن . Fingerprinting یکی از این تکنولوژی هاست که فایلهایی که الان اسکن کرده و در لیست سفیدش می باشن رو دیگه کمتر اسکن میکنه(یا اسکن نمیکنه)! این به طور قابل ملاحظه ای سرعت رو بالا میبره اما کمی ریسک پذیره. ما پیشنهاد میدیم شما از Fully-System Scan استفاده نمایید(که مطمئن شوید فایلهاتون حداقل بدون مخرب اند و در لیست سفید قرار میگیرن ).
-Be Patient : صبور باشید.
یه مقدار کمی وقت اضافه بخاطر آنتی ویروس ارزشش رو داره.
TEST RESULT
این تست ها تاثیر کارایی سیستم رو در مقابل دیگر آنتی ویروسها نشان میدهند.
این گزارش ها فقط شما را راهنمایی میکنن، دلیل نیمشن که شما به طور مفصل به کارشون ببندین! خیلی عامل دیگه هم وجود داره.
ما نتایجمون را به 4 بخش تقسیم میکنیم(fast,Very Fast,Mediocre,Slow).
File Copy
بعضی از آنتی ویروسها با تنضمات پیش فرضشون همه فایلها رو اسکن نمیکنند یا از تکنولوژی Fingerprinting استفاده میکنند که به منظور دست یافتن به سرعت اسکن بالا از اسکن بعضی فایلها
صرف نظر میکنن .
ما مجموعه متفاوتی فایل که همه استفاده میکنند را از یک هارد به هارد دیگه کپی کردیم
+0% تا +25% Very Fast
+25% تا +50% Fast
+50% تا +100% midiocre
+100% به بالا Slow
بّرای اولین اجرا و اجراهای بعدی تست انجام شده که من اجراهای بعدی رو میزارم(نکته : اگر fingerprinting داشته باشند در اینجا آنتی ویروس ازش استفاده کرده) :
AVAST Very Fast
AVG Fast
Avira Fast
bitDefender VeryFast
eScan Mediocre
Eset Fast
F-Secure Very Fast
G Data Very Fast
Kaspersky Very Fast
kingSoft Very Fast
McAffee Very Fast
Microsoft Very Fast
Norman mediocre
Sophos Fast
Symantec Very Fast
Trustport Very Fast
Archiving and unarchiving
آرشیو ها فایلهایی هستند که اصولا برای حافظه های دیسکی استفاده میشن.
پس زمانی رو که یک فایل آرشیو میشه یا استخراج میشه رو آنتی ویروس تحت تاثیر قرار میده و این برای خیلی از کاربرها نکته مهمیه!
ما مجموعه متفاوتی فایل که همه استفاده میکنند را از یک هارد روی یک هارد دیگه آرشیو کردیم و دوباره این فایل آرشیو شده رو روی یک هارد سومی از آرشیو استخراج کردیم.
+0% تا +20% Very Fast
+20% تا +40% Fast
+40% تا +80% midiocre
+80% به بالا Slow
AVAST Very Fast
AVG Fast
Avira Very Fast
bitDefender Very Fast
eScan Very Fast
Eset Very Fast
F-Secure Very Fast
G Data Very Fast
Kaspersky Very Fast
kingSoft Very Fast
McAffee Very Fast
Microsoft VeryFast
Norman Very Fast
Sophos Very Fast
Symantec Very Fast
Trusport Fast
Encoding/Transcoding
فایل های موزیک اغلب در سیستم ها خانگی ذخیره و تبدیل میشن. تبدیل فایلها به هم منابع سیستم رو اشغال میکنه! به همین خاطر بیشتر کاربران خانگی علاقه دارن بدونن که آنتی ویروسشان چقدر سرعت سیستمشون رو در حین این تبدیل فرمتها کند میکنه!!
ما بعضی فایلهای مولتی مدیا رو با نرم افزاره FFmpeg ،تبدیل کردیم. و برای IPOD از نرم افزاره HandBrakeCLI استفاده کردیم. تاثیره FFmpeg , HandBrakeCLI تقریبا مثله هم بود.
+0% تا +15% Very Fast
+15% تا +30% Fast
+30% تا +50% mediocre
+50% به بالا Slow
AVAST Very Fast
AVG Very Fas
Avira Very Fast
bitDefender Very Fas
eScan Very Fast
Eset Very Fast
F-Secure Very Fast
G Data Very Fas
Kaspersky Very Fas
kingSoft Very Fas
McAffee Very Fas
Microsoft VeryFast
Norman Very Fas
Sophos Very Fast
Symantec Very Fas
Trustport Veryfast
که این نشون میده همه آنتی ویروسها کمتر از 15% پروسز سیستم را کند کردن که از دید کاربر قابل مشاهده نبود!
Installing/Uninstalling Application
ما چندیدن برنامه رو با MSI installer نصب کردیم(از قبیله Visual C++ , .NET Framework,…) و سپس آنها رو پاک کردیم و زمان رو اندازه گرفتیم.
ما Fingerprinting رو درنظر نگرفتیم زیرا یک برنامه فقط یکبار نصب میشه!
+0% تا +25% Very Fast
+25% تا +50% Fast
+50% تا +100% mediocre
+100% به بالا Slow
که
AVAST Fast
AVG Mediocre
Avira Very Fast
bitDefender Slow
eScan Very Fast
Eset Very Fast
F-Secure Very Fast
G Data Slow
Kaspersky Fast
kingSoft Fast
McAffee Mediocre
Microsoft VeryFast
Norman Fast
Sophos Very Fast
Symantec Fast
Trustport Slow
Launching Application
فایلهای office Document, PDF خیلی استفاده میشن . ما برخی مواقع فایلهای خیلی بزرگ Word و PDF رو باز و بسته میکنیم.ما زمان گرفته شده برای نرم افزاره Editor , Viewer به منظور باز کردن تا نمایش دادن داکیومنت را اندازه گرفتیم.
اگرچه ما هم زمان اولین باز کردن و هم زمان باز کردن دفعه های بعد را اندازه گرفتیم، منتها زمان دفعه های بعد مهم تره چون که این کار خیلی بیشتر توسط کاربر ها انجام میشه!
+0% تا +50% Very Fast
+50% تا +100% Fast
+100% تا +200% mediocre
+200% به بالا Slow
پس منم فقط زمان دفعه های بعد را میزارم.
برای WORD
AVAST Very Fastو برای داکیومنت های PDF
AVG Very Fast
Avira Very Fast
bitDefender Very Fast
eScan Very Fast
Eset mediocre
F-Secure Very Fast
G Data Fast
Kaspersky Fast
kingSoft Very Fast
McAffee Fast
Microsoft VeryFast
Norman mediocre
Sophos fast
Symantec Very Fast
Trustport fast
AVAST mediocreDownload File From internet
AVG Very Fast
Avira Fast
bitDefender Very Fast
eScan Very Fast
Eset Very Fast
F-Secure Very Fast
G Data mediocre
Kaspersky VeryFast
kingSoft Very Fast
McAffee VeryFast
Microsoft VeryFast
Norman mediocre
Sophos fast
Symantec Very Fast
Trustport fast
فایلها معمولا از اینترنت دانلود میشن. برای جلوگیری از نفوذهای خارجی ما از in-house apache web server (wget) استفاده میکنیم و متصل میشیم به یه Lan با سرعت 1gb و زمان دانلود را اندازه گیری میکنیم. ما از فایلهای بزرگ و ارشیو استفاده کردیم.
0%+ تا 20% Very Fast
20%+ تا +50% Fast
50+%تا +100% Mediocre
Over+100% Slow
که
AVAST Fast
AVG Slow
Avira Very Fast
bitDefender Slow
eScan Very Fast
Eset Fast
F-Secure Very Fast
G Data Slow
Kaspersky Very Fast
kingSoft Very Fast
McAffee Mediocre
Microsoft VeryFast
Norman VeryFast
Spphos Very Fast
Symantec Fast
Trustport Slow
Worldbench Tests
به منظور بهره برداری از یک تست بهینه ، ما از Worldbench 6 testing suit PCWorld استفاده کردیم. Worldbench6 پیشرو در نرم افزار های Wolbench می باشد.
این تست مقایسه ای در سیستم BaseLine (intel Core 2 Duo E8300 With 2GB RAM)انجام شده
بدون آنتی ویروس 116
AVIRA 114
AVAST 113
Sophos 112
KingSoft 111
McAffee 111
AVG 111
Symantec 110
Kaspersky 110
Eset 108
Microdoft 107
Norman 104
G Data 104
BitDefender 96
Trustport 190
eScan 64
WorldBench Test Suite شامل 10 تست می باشد: Adobe PhotoShop CS2,Autodesk 3Dmax 8.0 SP3(Directx),
Autodesk 3Dmax 8.0 SP3(Rendering),Mozila FireFox 2 , Microsoft Office 2003 Sp1
, Microsoft Windows Media Encoder 9,Nero 7 Ultra Edition,…
خلاصه نتیجه گیری ها:
شما در عکس میتونید ببینید :http://www.4shared.com/file/227172748/c11c2de8/clip_image002.html
که
AVIRA با 199 امتیاز در صدر
King Soft با 196 امتیاز دوم
F-Secure با 195 امتیاز سوم شد.
Sophos 193
Kaspersky 193
Microsoft 190
Avast 188
Symantec 188
Eset 183
Mcaffee 174
Norman 169
AVG 164
bitDefender 154
G Data 152
eScan 137
TrustPort 125
منبع هم الصاق شده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by picher_s; 05-03-2010 at 11:12.
میخواهم اویرا و یا اوست رایگان را بر روی سیستمم نصب کنم.
یک فایروال و یا به قولی یک برنامه ی مکمل دیگه میخوام که سیستمم امنیتش حفظ بشه.البته رایگان باشه.نظرتون راجع به comodo چیه؟میشه لینکش رو بذارید؟
با تشکر
سلام
بهد اینکه کلی دنبال یه سکوریتی سنتر خوب واسه خودم گشتم بین این دوتا موندم
Avira Premium Security
KasperSky Internet Security
حالا ممکنه بین این دوتا یه مقایسه ای داشته باشید و یه بحثی سرش بشه که کدوم امنیت بهتری رو تامین میکنه؟
ممنون
چرا کسپرسکی اینقدر پایینه؟؟؟
عزیز اونی که قسمت اول هست اون رتبه بندی نیست!!!!
برو تو فروم تخصصیش بپرس Forum.kaspersky.com
من خودم هم رو سیستمم که نصب میکنم با اینکه سیستم قوی دارم بازم اذیت میشم.
جالب اینجاست که نود پایین کسپر قرار داره. اما با نود این مشکلات رو ندارم.
Last edited by picher_s; 25-02-2010 at 11:54.
این همه زحمت کشیدید این تست ها رو گذاشتید بعد عکس ها رو آپلود نکردید؟!
[IMG]file:///E:/DOCUME%7E1/MSH%7E1.MSH/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image012.jpg[/IMG]
این که آدرس عکس توی دیسک خود شماست!! عکس ها رو باید توی نت آپلود کنید.
ممنون.
دوست عزیزهمراه نسخه رایگان اویرا چه چیزی نصب کنم که امنیت سیستمم تضمین بشه و همچنین رایگان باشه و سرعت سیستم هم پایین نیاد.چون یکبار سیستمم ویروسی شد مجبور شدم که همه چیزم ریخت به هم و خیلی چیزها پاک شد.فعلا از نسخه اینترنت سکیوری اوست استفاده میکنم اما یک هفته دیگه تمام میشه.
با سلام خدمت تمامی دوستان
آقا من یه سوال دارم . من مدت هاست که از Kaspersky استفاده می کنم اما به خاطر اینکه حجم آپدیت هاش زیاده نمیشه همیشه آپدیت کرد به همین خاطر میخام از مارک های دیگه استفاده کنم . میخام بدونم NOD32 بهتره یا Avira ؟ میدونم سوالم ابتدایی هست چون هر آنتی ویروسی جاهای مختلف خودشو نشون میده ولی در کل میخام ببینم کدوم یکی از این دو تا بهتره ؟!
موفق باشید
حجم اپدیت نود از همه کمتره . اما به نظرم آویرا از نود بهتر باشه. اگه شما بعد از کسپر نود رو امتحان کنید میبینید که چقدر نقطه ضعف داره ولی اگه آویرا داشته باشید قابل تحمل تره. البته فایروال آویرا اون طوری که تو این انجمن بحث شد و آمارگیری شده ضعیف هست.
شما avast رو هم می تونید جز گزینه ها داشته باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)