تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 1126 اولاول ... 858981041051061071081091101111121181582086081108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پذیرش 185 نفر در آزمون دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور

رئیس دانشگاه پیام نور از پذیرش 185 نفر در آزمون دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور در سال جاری خبر داد. سید محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: 185 نفر در آزمون دکتری سال 87 دانشگاه پیام نور در 23 رشته و گرایش پذیرفته شدند که به طور میانگین بیش از پنج نفر در هر رشته پذیرشته شده اند.
    وی خاطر نشان کرد: با توجه به تعداد داوطلبان در رشته های مختلف تعداد پذیرفته شدگان متفاوت است به طوری که در برخی از رشته ها تنها یک نفر و در برخی از رشته حتی بیش از پنج نفر نیز پذیرفته شده اند.
    رئیس دانشگاه پیام نور ادامه داد: تعدادی از پذیرفته شدگان نیز اعضای هیئت علمی و دستیاران دانشگاه هستند که از طریق سهمیه مخصوص این افراد پذیرفته شده اند.
    رئیس دانشگاه پیام نور اظهار داشت: از اعضای هیئت علمی و دستیاران پذیرفته شده در این آزمون نیز تعهد نامه محضری مانند تمامی دانشگاه های کشور اخذ می شود تا این افراد دو یا سه برابر مدت تحصیل خود را در خدمت دانشگاه پیام نور باشند.
    حسینی تاکید کرد: پذیرفته شدگان باید در اسرع وقت نسبت به ثبت نام در دانشگاه پیام نور اقدام کنند زیرا باید هر چه سریعتر برنامه ریزی ها برای آغاز کلاس ها و امتحانات انجام شود.

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

سلام

یعنی واقعا مدرک فراگیر بدرد لای جرز هم نمیخوره ؟؟؟؟
    من که گیج شدم یکی میگه معادل میدن یکی میگه فرقی نمیکنه

حالا کدو مش ؟؟؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

نه بابا
    دقیقا این داشنگاه حالتی رو داره که چند سال پیش اواسال که آزاد اومده بود میگفتن

میگفتن این به درد نمیخوره سراسری خوبه

ولی الان چی جفتشون تقریبا در یه سطح قرار گرفتن

از طرفی اینقد هم مدرک دار همینطوری داره زیاد میشه که خیلی این چیزا دیگه ملاک نییست

4. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نه بابا
    دقیقا این داشنگاه حالتی رو داره که چند سال پیش اواسال که آزاد اومده بود میگفتن

میگفتن این به درد نمیخوره سراسری خوبه

ولی الان چی جفتشون تقریبا در یه سطح قرار گرفتن

از طرفی اینقد هم مدرک دار همینطوری داره زیاد میشه که خیلی این چیزا دیگه ملاک نییست
    داریوش بالاخره واحد برداشتی یا نه ؟

6. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام برو بچ.میثم خوفی؟امتحانات خوب بود؟
    داریوش که کلا تو اون عالمه .دی.. شوخی

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ثبت 10 اختراع توسط دانشگاه پیام نور استان گلستان

رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان از ثبت 10 اختراع توسط دانشگاه پیام نور استان گلستان در سال گذشته خبر داد. ابوالحسن شهسواری ظهر دوشنبه در نشست خبری درباره اختراعات به ثبت رسیده توسط دانشگاه پیام نور استان گلستان گفت: سبد هوشمند نابینایان، پرده نامرئی ـ صفحه نمایش محرمانه، روبات کاشت مین بدون دخالت انسان با کنترل از راه دور، صندلی محافظ راننده و ماهیگیر خودکار از جمله اختراعات به ثبت رسیده این دانشگاه به شمار می ‌رود.
    وی با اشاره به وجود 12 مرکز و واحد در دانشگاه پیام نور استان گلستان افزود: تمام شهرستانهای استان گلستان یک واحد پیام نور دارند و 22 هزار و 500 دانشجو در حال تحصیل در این مراکز هستند.
    رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان گفت: با جداشدن دانشگاه پیام نور استان گلستان از استان مازندارن از مرداد سال 86، در حال حاضر واحد گنبد دانشگاه پیام نور استان گلستان با 8 هزار دانشجو بزرگترین واحد این دانشگاه به شمار می رود.
    وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور استان گلستان دارای رشته‌ های علوم انسانی و علوم پایه است، گفت: درصد قبولی دانشجویان دانشگاه پیام نور استان گلستان در مقطع کارشناسی ارشد مطلوب است.
    شهسواری با بیان اینکه پذیرش ثبت نام کنندگان دانشگاه پیام نور استان گلستان به صورت صد درصدی انجام می گیرد، گفت: تا دو سال گذشته قبولی در دانشپذیری بسیار مشکل بود حتی یک درصد هم قبولی نداشتیم اما طی دو سال اخیر درصد قبولی افزایش یافته است به طوریکه صد درصد از ثبت نام کنندگان دانشگاه پیام نور استان گلستان پذیرش می‌شوند.
    وی گفت: در دور دوم سفر استانی رئیس‌ جمهور 13 میلیارد تومان به دانشگاه پیام نور استان گلستان اختصاص یافت.
    سرپرست دانشگاه پیام نور استان گلستان با بیان اینکه این دانشگاه در 2 رشته فقه مبانی علوم انسانی و زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی ارشد از سال آینده دانشجو پذیرش می ‌شود، اظهار داشت: سال گذشته به تمام دانشجویان دانشگاه پیام نور استان گلستان وام شهریه داده شد اما امسال در پرداخت این وام دچار مشکل شده ایم.

9. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

داریوش بالاخره واحد برداشتی یا نه ؟
    سلام برو بچ.میثم خوفی؟امتحانات خوب بود؟
    داریوش که کلا تو اون عالمه .دی.. شوخی
    ساملیک!
    هان؟ مگه واحد هم باید ور داریم!

بابا هنگ کردم! الان ناسلامتی ترم 8 آزادم یه نگاه انداختم به چارت اگه بکوب هر ترم کلی پاس کنم حداقل 2 ترم دیگه دارم!دهه

میگم بچه ها

این کاردانی به کاراشناسی هم آورد یا نه؟

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

يه سوال ::

من ميخوام بعد از اينكه 4 ترم تو پيام نور خوندم (( بعد از اينكه فوق ديپلم گرفتم .. )) ميتونم براي دانشگاه علمي - كاربردي امتحان كارشناسي بدم و اگه قبول شدم برم علمي - كاربردي و از شر اين پيام ظلمت خلاص بشم ؟؟؟

رشته من علوم كامپيوتر و الان هم ترم 3 هستم ....

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بیخود ترین دانشگاه همین دانشگاست!!! پیام گور! دیگه داره کفره من رو در میاره ه ه ه ه !!!!

تازه دیروز همه ی نمره هام اومد!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

سلام

دوستان توی پیام نور تا چند ترم میشه مشروط شد؟
    مسئولش میگفت اگه 2 ترم مشروط شی، بهت مدرک معادل میدیم. درسته یا خالی بسته منو بترسونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •