تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 1178 اولاول ... 858981041051061071081091101111121181582086081108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط zebech مشاهده تاپيک
    اگه بخوام اچ پی بگیرم اولا با چه گارانتی بهتره ثانیا تا 1300000 چه مدلی بگیرم بهتره البته می خوام Core 2 Dou باشه
    لطفا اینو جواب بدید
    گارانتی ایران اچ پی خوبه ... همپارد و سبز هم برا HP خوبه

مدل ها زیاد هست ... اگر گارانتی براتون مهمه باید ببینید توی اون لیست شرکت مدل دلخواهتون چیه

در ضمن با این رنج قیمت همه مدل ها core2 dou هستند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام اگر ممكن است مشخصات مختلف مدلهايd830 و m 1530 و حدود قيمت آنها را بيان كنيد
    فکر میکنم در چند صفحه اخیر این لیست بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

باسلام آقای register منdv9700tرو توسایت اصلی اچ پی با پایینترین کانفیگ950 دلار دیدم می خواستم بدونم اگه من این نوت بوکو رو از چین بطورریکه عوارض گمرک نگیره بیارم چند میفته آیا تو چین تولید میشه وسوال دیگه اینکه حدودا اختلاف قیمت دوبی و ایران و ایران وچین چقدر است شاید مدل دیگهای رو بخرم من تا هشتصد هزار تومان می خوام خرج کنم البته بااین پول می خوام از چین بخرم از طریق یکی از آشناهام که لوازم جانبی موبایل وارد میکنه و سوال دیگه با توجه به این مقدار پول من به قیمت چین یا دوبی چه
    پیشنهاداتی رو دارید
    توی چین تولید میشه اما مستقیم به نمایندگی های اصلی توی هر منطقه و کشور ارسال میشه

گمرکی لپ تاپ اگر با خودت بیاری زیاد نیست شاید حدود 40 تا 60 تومن حداکثر اگر اضافه بار نباشه

برای اچ پی در دبی اختلاف قیمت بین 200 تا 400 هزار تومانه

دبی قیمت پایه تجاری رو ارائه میشده و شاید از چین ارزونتر باشه

من نمیدونم چون چین نبودم اما قیمت دبی خوبه و به قیمت جهانی نزدیکه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط REGISTERED USER]
    دل اینسپایرون 1525 انتخاب خیلی خوبیه برای شما

سی پی یو قوی
    بدنه و کیفیت محکم ... شیک و ظریف
    سیستم عاملش راحت عوض میشه و درایورهاش هم هست
    گرافیکش شیر هست و بدرد بازی نمیخوره اما aero support هست و شیر میکنه

البته مدلهای 1520 اگر با سی پی یو core2 1.66 پیدا کنید هم خوبه

رجیستر جان می بخشید دوباره مزاحم شدم
    با توجه به مشکلات دل که بیان کردی و با توجه به انتظارات من :
    (یه لپ تاپ می خوام برای برنامه نویسی - یه کم فتوشاپ و میکس و کارهای روزمره تا 800 تومن
    ظاهر برام مهم نیست -
    می خوام با دوام باشه - خیلی عمر کنه - خر کار باشه - به جای دسکتاپ ازش استفاده کنم.
    و می خوام ویندوز خور باشه ( همه ویندوزها روش نصب بشه)
    جا به جاییم کمه و می خوام روزی ده ساعت کار کنه و امکاناتش کامل باشه )
    به نظرت 6720s بخرم یا 1525 یا 1520 یا وسترو 1500 یا وسترو 1000
    یه نمره بده به هر کدوم از 10 ( بدون در نظر گرفتن وزن و ظاهر)
    hp از نظر ویندوز خوری چطوریه xpو ...
    برای کار شما dell 1525 بهتر و کامل تر به نظر میرسه چون با سیستم های جدید هم تطابق داره و ازهمه جدیدتره ... طراحی ظریف ، پورت HD که تنها نوت بوکی هست که زیر 1 میلیون این پورت رو داره

خرکاری اش هم اثبات شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه irankingworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی جالبه !!
    چه قیمتی چه مشخصاتی ؟!
    ولی یه مسئله دل از این دستگاه سر تره شما 200 بزاری روش میتونی یه چیره بهتر و مرغوب تر بگیری
    اگه نمیتونی هزینه کنی دست نگهدار تا هم پولت نزدیک 1 تومن بشه و دستگاه ها ارزون تر بشه که بتونی یه دستگاه با گرافیک خوب بگیری که بعدا پشیمون نشی

dell 1520
    cpu core 2 due 2.2 4mb
    2 gig
    160 gig
    DOS
    vga g-force 8600 256mb-1gig
    webcam 2pixel+ bluetooch v2+video out+vga out+1394
    wifi+modem+lan

1180
    با گارانتيي ايران
    hossein_dig عزيز از پاسخ شما سپاسگزارم
    با توجه به حرف شما مقداري به مبلغ اوليه افزودم تا به قول شما مدل بهتري
    نصيبم شود ...

از شما يا ديگر دوستان عزيز اين انجمن خواهش مي كنم بين اين مدل هايي كه در تصوير
    مشخصاتش را مشاهده مي كنيد يك مدل براي من انتخاب كنيد و اگر در اين بين به چند پرسش اينجانب
    پاسخ دهيد ديگر حسابي مرا شرمنده خود كرديد ...

فرق بين سي پي يو CPU : Intel Core Duo با AMD Turion x2 و يا اينكه تفاوت فاحشي در نحوه
    عملكرد با سي پي يو اينتل دارد يا خير .

كارت گرافيك mobile Intel چه تفاوتي با جي فورس دارد البته اين نكته بسيار فاحش است كه مدل هاي
    جي فورس بورس بازار هستند فقط نحوه عملكرد اين دو را مي خواستم بدانم كه ايا احتمالا خللي در
    اجراي برنامه هاي گرافيكي سنگين و يا بعضا بازيهاي كامپيوتري ايجاد نمي كند منظور بنده همان
    mobile intel است ...

در ضمن همان طور كه در مشخصات كاربري من مشخص است در مشهد زندگي مي كنم و مي خواستم
    بدانم قيمت ها از نظر شما كه بعضا پايتخت نشين هستيد چطور است ؟

پيشاپيش از شما دوستان عزيز صاحب سبك در اين زمينه سپاسگزارم ...

در آغاز فعالیت erayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فرق بين سي پي يو CPU : Intel Core Duo با AMD Turion x2 و يا اينكه تفاوت فاحشي در نحوه
    عملكرد با سي پي يو اينتل دارد يا خير .
    CPU هاي AMD و Intel تفاوت بسيار زيادي چه از نظر نحوه عملكرد و چه از نظر قيمت دارند.
    پردازنده هاي اينتل با استفاده از حافظه معروف به Level2 Cache در بسياري موارد از پردازنده هاي رقيب در امور پردازشي سريعتر و بهتر هستند كه پردازنده هاي AMD بعلت ساختاري كه دارند كمتر از اين نوع حافظه استفاده مي كنند.. رده Core2Duo اين پردازنده ها چه از نظر گرافيكي و چه از نظر پردازشي تقريبا پردازنده هاي شركت AMD را پشت سر گذاشته است. قيمت آنها نيز بسيار بالاتر است. در مورد Core Duo و Core2Duo هم بايد عرض كنم كه مهمترين تفاوت آنها در ساپورت 64 بيتي در سري Core2Duo است. [/quote]

كارت گرافيك mobile Intel چه تفاوتي با جي فورس دارد البته اين نكته بسيار فاحش است كه مدل هاي
    جي فورس بورس بازار هستند فقط نحوه عملكرد اين دو را مي خواستم بدانم كه ايا احتمالا خللي در
    اجراي برنامه هاي گرافيكي سنگين و يا بعضا بازيهاي كامپيوتري ايجاد نمي كند منظور بنده همان
    mobile intel است ...
    ساده ترين توضيح در مورد اين كارتهاي گرافيكي همان گرافيكهاي Onboard و مجزا در سيستمهاي خانگي است. مادربوردهايي كه از گرافيك Onboard استفاده مي كنند قدرت پردازش گرافيكي كمتري دارند. كارت گرافيكهاي Mobile Intel در اصل بر روي بورد اصلي لپ تاپ قرار دارند و با استفاده از چيپ هاي مختلف(GM945 و GM965 و PM965 و ...) وظيفه انجام امور گرافيكي لپ تاپ را بر عهده دارند.
    در سري GeForce هم مدلهاي متفاوتي وجود دارد. مثلا 8400M GS يا 8400MGT يا 8600M GT و ... كه در بين اينها فعلا سري 8600 از همه سريعتر و قويتر است. البته مقدار حافظه بورد اصلي كارت گرافيك هم در اينها متفاوت است و از 64 مگابايت تا 256 مگابايت ديده مي شود كه در دو ويندوز XP و Vista هم مقداري از حافظه RAM دستگاه استفاده مي كنند و مقادير بالاتري نشان مي دهند(معمولا در Vista بيشتر از XP).

در ضمن همان طور كه در مشخصات كاربري من مشخص است در مشهد زندگي مي كنم و مي خواستم
    بدانم قيمت ها از نظر شما كه بعضا پايتخت نشين هستيد چطور است ؟
    الان قيمتها تقريبا در بيشتر ايران به هم نزديك شده. البته برخي مدلها كمتر در همه جا ديده مي شود. به عنوان مثال مدل HP DV2899 كه شما نوشته ايد با اين كانفيگ مخصوص اروپا هست و كانفيگ خاور ميانه آن كه با نام HP Pavilion DV2899ee شناخته مي شود ب اين شكل نيست.

---------------------------------------
    امضاء سايت محفوظ. فقط مدير محترم بفرمائيد اگه ما اسم فروشگاهمون رو اينجا بنويسيم بدون لينك حلاله؟ يا اونم كارت زرد و قرمز و اين حرفا؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.مرسی بابت راهنمائیتون. ولی چجوریه.شما که در جواب یکی از دوستان در صفحه قبل گفتین dell 1500 افتضاحه؟!!!!!
    نظرتون در مورد 1525 چیه؟

داره خودمونی میشه arian_pboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    کسی قیمت HP-Compaq Pavilion DV-2550 را داره ؟

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

خسته نباشید.

من میخوام یه لب تاب بگیرم که جای pc رو بگیره.
    این مشخصات یا بالاتر رو داشته باشه:
    رم 2 گیگ
    هارد 160 گیگ
    سی پی یو و کارت گرافیکش میخوام مناسب بازی باشه و حتی تو بازی های سنگین کم نیاره.
    چون کارم زیاده، صفحه نمایشش طوری باشه که چشمام اذیت نشه.
    از لحاظ وزن مهم نیست. در ضمن لینوکس رو هم پشتیبانی کنه!
    مسلما باید کیفیت و دوام خوبی داشته باشه.
    قیمتش زیر 2 میلیون باشه. کمتر بهتر

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من یه لپ تاپ می خواستم بخرم حدود 600 یا نهایتا 700 مدل خاصی سراغ دارین به ما پیشنهاد کنید !
    در ضمن کجا ارزونتر می دن؟ قیمتش به نسبت جاهای دیگر ارزونتره ؟
    آدرسی ؟
    سایتی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •