چرا وقتی این برنامه رو روی Samsung G810 نصب کردم توی Remote GPS که Attached GPS رو فعال میکنم برای جستجو عکس بلوتوث میاد؟
خود GPS data هم کانکت نمیشه. چقد باید طول بکشه تا کانکت بشه؟ من N82 داشتم و تو شرایط خوب 1 الی 2 دقیقه ای کانکت میشد.
چرا وقتی این برنامه رو روی Samsung G810 نصب کردم توی Remote GPS که Attached GPS رو فعال میکنم برای جستجو عکس بلوتوث میاد؟
خود GPS data هم کانکت نمیشه. چقد باید طول بکشه تا کانکت بشه؟ من N82 داشتم و تو شرایط خوب 1 الی 2 دقیقه ای کانکت میشد.
سلام به همه
من این برنامه رو روی گوشیم ریختم و نصب شد. ولی اصلاً اجرا نمیشه!!؟؟؟ حتی برای یکبار!!؟؟
هیچ پیغام و اروریم نمی ده!!؟؟؟ حتی نتونستم برم توی setting , about اون آی دی شو بردارم!!!؟؟
کسی می دونه دلیلش چیه!!؟؟
راستی گوشی خودم e52 هستش و روی 5800 امتحان کردم ولی نشد!!؟؟؟
لصفاً راهنمایی کنین ممنون میشم.![]()
سلام اول ببين اونايي كهE52دارن تونستن نصب كنن يانه؟
من اين گوشيرو نداشتم.ولي گارمين بيشتر با گوشيهاي سري ان سازگاره(روگوشياي ديگه به ندرت ديده شده كه نصب بشه)
اگه جواب پاراگراف اول اين پست برات مثبت بود گوشيتو ريست كن
دوستان
اینترنت (GPRS)رو چه جوري فعال كنم؟![]()
Last edited by soroush20; 06-11-2009 at 08:49.
از راهنماییت ممنونم
ولی من این گوشی و تازه خریدم و غیر از نرم افزار xplore , opera نرم افزار دیگه ای روش نریختم که نیاز به ریست داشته باشه!!؟
در ضمن نرم افزار smarcome هم ریختم روی گوشی و نصب شد.ولی وقتی اجراش می کردم برنامه باز میشد ولی بعد از 1 ثانیه خود بخود بسته بسته میشد!!!؟؟؟
در اين جور مواقع گوشي توحالت هك هست كه خود به خود برنامه بسته ميشه.ر ضمن نرم افزار smarcome هم ریختم روی گوشی و نصب شد.ولی وقتی اجراش می کردم برنامه باز میشد ولی بعد از 1 ثانیه خود بخود بسته بسته میشد!!!؟؟؟
از حالت هك دربياد درست كار ميكنه
شرمنده حاجی
چجوری از حالت هک در میاد!!!!؟؟؟
من که برنامه خاصی نریختم توش یا هکش نکردم!!!؟؟؟
يكي از دلايل اصليش اينه.
منكه1بار اين برنامه رو نصب كردم،بايد گوشيرو هك ميكردم.عجيبه!
دوستان من يک دستگاه گارمين ويستا دارم که حدود 4 رسال پيش خريدم و نقشه شهرها را نداره آيا ميشود بر روی آن گذاشت و نرم افزارش را به روز کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)