کسی نظری نداره ؟
کسی نظری نداره ؟
سلام
از کجا دانلود کرده بودی دقیقا ؟
روی فایل دابل کلیک میکنی info نداره کنارش ؟ از روی محتویاتش چیز خاصی پیدا نکردی مثلا آدرس سایتی یا ... ؟
سلام
با 7zip و winzip فکر میکنم اکسترکت میشه .
سلام دوستان؛
آقا من این فیلم رو دانلود کردم ولی به خاطر اینکه extract نشد فایل هاش چند وقتی هست همینجوری مونده
روی هارد ! این ارور رو میده :
فایل 4 هم دو بار دانلود کردم که هر دوبارش همین مشکل رو داره !
مشکل چیه آیا !؟ باید چکار کنم !؟
مشکل داره درست پک نشده
بی خیالش بشید !
چه جوری میشه از سایت imdbدانلود کرد
IMDb مخفف The Internet Movie Database هست .یک نوع سایت مرجع.نمیشه از این سایت فیلم دانلود کرد ولی میشه یکسری تریلر ها فیلم رو ببینی یا دانلود کنی.من تا الان امتحان نکردم
سلام.
آقا من یه فیلم Dispicable Me دانلود کردم، بعد از Extract یه فایل Rar دیگه توش بود که پسورد داره و برای بدست آوردن پسورد هدایت میکنه به این سایت:
کسی میدونه پسوردش چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم فایلت fake هست
دوستان لطفا یکی هم در مورد پست شماره 1073 یه راهنمایی بکنه !
مشکل من هنوز حل نشده !
شما هنگام باز کردن فایل گزینه keep broken رو بزن
البته اگه بعد از اینکه از پیام ارور به بعد همچنان فایل داره باز میشه
چون بعضی مواقع این مشکل پیش میاد که بیشتر مواقع میتونی فایل رو استخراج کنی و مشکلی برای دیدنش نداشته باشی.
ولی بعد از اینکه باز کردی یک چک کن فیلم رو ببین می تونی تا ته فیلم رو ببینی یا نه؟
ولی خب بعضی مواقع بعضی فایلها به این ارور که میره عمل باز شدن متوقف میشه و تا همونجا را بیشتر نمیشه استخراج کرد.
اگه اینطوری که گفتم باشه و شما دو بار هم دانلود کردید باز هم همین مشکل رو داشتید بعید می دونم کاری از دست شما بر بیاد .شاید اگه بتونی لینک میرور از فایل پیدا کنی شاید اون لینک این مشکل رو نداشته باشه(برای من دو سه مورد اینجوری حل شد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)