چـــــــــي؟ به كي گفتي نوب؟ نگا داداش من ايشون ( كرك جان ) گل سر سبد تراويان و اين تاپيكه! شما به ايشون كه چيزي بگي انگار به من هم گفتي! اوني هم كه نوبه پسر همسايه شماست!!!![]()
چـــــــــي؟ به كي گفتي نوب؟ نگا داداش من ايشون ( كرك جان ) گل سر سبد تراويان و اين تاپيكه! شما به ايشون كه چيزي بگي انگار به من هم گفتي! اوني هم كه نوبه پسر همسايه شماست!!!![]()
ما هنوز اینقدر غرور داریم که زیر مجموعه نشیم!
مثلا وقتی اتحاد اصلی PG برنده بازی بشه اسمی از PG&IRAN2 نخواهد بود!!
اما اگه ما به احتمال 1% ببریم اسم ما رو هم میبرن!! (شما هم نگو که ممکنه ببری.چون قوی ها تو بقیه زیر مجموعه ها هستن و آخر سرور شما فقط باید نیرو هاتونو به کشتن بدین و اونا ببرن)
حالا..!!
ما که الان طرحی نداریم!!
شما هم میگین که بقیه اتحاد های PG کمکتون نمیکنن!! [ برای همینه اسم اتحادتون رو عوض نمیکنید؟؟ ]
نکته ای هست که باید بدونی . من به سادگی میتونستم برم توی شاخه ی اصلی اتحاد PG که الان رنک 1 هست . نرفتم چون گفتیم با دوستام دور هم باشیم .ما هنوز اینقدر غرور داریم که زیر مجموعه نشیم!
مثلا وقتی اتحاد اصلی PG برنده بازی بشه اسمی از PG&IRAN2 نخواهد بود!!
اما اگه ما به احتمال 1% ببریم اسم ما رو هم میبرن!! (شما هم نگو که ممکنه ببری.چون قوی ها تو بقیه زیر مجموعه ها هستن و آخر سرور شما فقط باید نیرو هاتونو به کشتن بدین و اونا ببرن)
حالا..!!
ما که الان طرحی نداریم!!
شما هم میگین که بقیه اتحاد های PG کمکتون نمیکنن!! [ برای همینه اسم اتحادتون رو عوض نمیکنید؟؟ ]
درسته ؛ الان ما همگی شاخه ای از PG هستیم ؛ اما فراموش نکن یک اتحاد هستیم ! داریم هماهنگ با هم کار میکنیم و این مزیته .
باور کن کوچکترین کمکی به ما نمیشه . کسانی که wing بودن میدونن . . .
اگه خودتون رو پا خودتون وایستادین پس چرا زیرمجموعه PG هستید؟
اولا ميبينم كه توهم زدي تو خط اسمايل
دوما ما چاكريم
سوما..........از قديم گفتن جواب چيزا خاموشيستچه برسه به اينكه غير از چيز.......زيرمجموعه هم باشن
دوما همگي يكي هستيم و با هم گروهمونو ميچرخونيم
اولا...........
ميگم اين حالا هم شده تيكه كلامت ..........................ما هم باهات هم دردي ميكنيم .................................زيرمجموعهزيرمجموعه
![]()
هدف اصلی به وجود آوردن یک اتحاد قوی بوده . Persian Golf
قرار بوده اتحاد های ایرانی به این ترتیب شناسایی بشن ؛ همگی PG باشن . چند دستگی رو در واقع قرار بوده از بین ببرند . . .
زيرمجموعه
اون اتحاد اصلي زده شده و بقيش زير مجموعن
کرک![]()
1.فکر کنم درستش (خلیج فارس)Persian GULF باشه!! (نه گلف ایرانی!! چه اسم خفنی دارین!!هدف اصلی به وجود آوردن یک اتحاد قوی بوده . Persian Golf
قرار بوده اتحاد های ایرانی به این ترتیب شناسایی بشن ؛ همگی PG باشن . چند دستگی رو در واقع قرار بوده از بین ببرند . . .)
2.فعلا که قوی ترین زیر مجموعه تغییر اسم به Green داده!
3.احیانا Iran بعدش Iron نبوده؟
![]()
میگم کرک جان، بهتر نیست وقتی میریم سرور اسپید ایرانی این سرور 4 .کام رو بندازیم کنار؟
پیام جان، اگر شما هم وطن پرست هستید سرور بیگانه رو کنار بزارید و بیایید سرور ایرانی.
همه موافقید؟ به نظر من بریم جنوب غربی!
راستی H_R_V جان علت پیشرفت نکردنم حضور خیلی کمم بود.
امیدوارم تو سرور اسپید ایرانی جبران کنم...
Last edited by soldier; 20-07-2009 at 17:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)