سلام.
من کامپیوترم ویروس sality گرفته.
این ویروس حجم تمام فایلهای exeامو 56K اضافه کرده.
لطفا کمک کنید.![]()
سلام.
من کامپیوترم ویروس sality گرفته.
این ویروس حجم تمام فایلهای exeامو 56K اضافه کرده.
لطفا کمک کنید.![]()
یه batch file برای پاک کردنشون بنویس یا از سایت ایمن دونلودش کن.
سلام. من یه ویروس گرفتم به اسم winpad23 نمی دونم چی کار می کنه اما هر کاری کردم بازم هستش. لطفاً کمکم کنید.
سلام به تمام دوستان عزیز
می خواستم ببینم راه حل پاک کردن ویروس LSASS.EXE چی هست؟
کسپراسکای میشناسش اما پاک کردن اونو deny میکنه!با سی دی بوت آویرا هم سیستم رو اسکن کردم اونم شناختش اما نوشت که نمیشه پاکش کرد!نود32 هم که ماشالله نشناخت اصلاً!باید با سی دی بوت کسپراسکای سیستم رو اسکن کنم؟
محل فایل ویروس در system32 نیست و در پوشه WINDOWS قرار داره که بدون آیکن هم هست وقتی هم در task manager میخام پروسس رو end کنم ارور میده که نمیشه این پروسه رو متوقف کرد!با یک شبیه ساز ویندوز بوت رفتم فایل ویروس رو پاک کردم اما دوباره اومد سر جاش!در ضمن در safe mode ویندوز هم این پروسس اجرا میشه!
منتظر نسخه پزشکان اورژانس هستم
برای سومین بار ویندوزم را عوض کردم ولی بیفایده بود.ویروس اتوران از بین نرفته! مشکلی در باز کردن فولدر آپشن ندارم و گزینه هیدن را می توانم فعال کنم ولی این پوشه ریساکلر را هر کاری کردم نشد که حذف کنم! و فونت هایم به هم ریخته! به غیر از آنتی ویروس آپدیت شده راه یا راههایی هست؟
با تشکر
درمانده
سلام سیستم من ویروسی شده روی هر درایوی که میرم توی یه صفحه جدیدبه فایل های مخفی هم دسترسی ندرم حتی بعضی مواقع که سیستم میاید بالا هم هنگ میکنه
راه حل چیه.
سلام
اين Trojan حال منم گرفته(Trojan (inf/autorun.gen
nod رو هم اپديت كردم اما فقط توي درايوهاي مختلف شناسايي مي كنش و نميتونه پيداش كنه و حذفش كنه
تو رو خدا اگه ميتونيد كمك كنيد
ممنون
سلام به دوستان.
این ویروس خودش رو تحت همین نام تو پوشه ویندوز کپی می کنه.
ایکونش جاش خالی و فقط اسمش زیرش نوشته.
من اینو قبلا پاک کردم اما با یک برنامه کمکی.
lsass اصلی که سرویس هست در پوشه sys32 وجود داره و اگه اون رو kill کنید سیستم از کار میوفته.
اما این ویروسه در پوشه ویندوزه.
علاوه بر پوشه ویندوز خودش رو تو ریشه هر درایو در پوشه Recycler با نام Autoplay.exe کپی می کنه و Autorun.inf آن در ریشه هر درایو قرار داره که با کلیک کردن بر روی آن ویروس اجرا می شود.این ویروس برای اجرا شدن همراه بالا امدن ویندوز دستورات خودش را در Run رجیستری می نویسد.
1-من با برنامه ای که خودم توسط سرس کدهای اماده نوشتم که مسیر اجرای هر پروسز رو می گه و حجمشم کمه lsass.exe ای رو که در مسیر windows قرار دارد رو end task می کنم یا هر برنامه دیگه ای که مسیر اجرا رو می گه مثل Trojan Remover.( یا از برنامه ERD Commander که از رو cd بوت میشه سیستم رو راه اندازی کنید.)
2-حالا Start->Run->Msconfig را اجرا کنید و تیک تمام lsass.exe ها رو بردارید.
3-به مسیر ویندوز برید و فایل lsass رو پاک کنید.
4- از تو run دونه دونه درایو ها رو باز کنید و Autorun.inf و Recycler رو پاک کنید.(می تونید یه batchfile هم براش بنویسید یا از سایت ایمن بردارید)
5-یه فایل هم تو Document And Setting با حجم lsass می سازه که باید اون رو هم پاک کنید.
(اختیاری)6-تو Registry دنبال mountpoints2 بگردید و تمام زیر شاخه های شاخه های اون را پاک کنید.
حالا شما ویروس رو پاک کردید.
موفق و پیروز باشید.
سلام.
لطفا در مورد ویروست بیشتر توضیح بده.![]()
ییخشید اگه جستجو نکردم!وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم بعد میبینم فایلهای هم نام فولدرای گوشیم با پسوند exe درست شده!چطوری پاکش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)