تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 737 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

راستی تیپ فول (2000) مگان منظورم بود که اتومات هم هست
    1600 چیزی قابل عرضی نداره
    رنو مگان گیربکسش تیپترونیک هست و من امتحان کردم
    بدنه ی بسیار امن و محکمی داره که شاید باورتون نشه

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سوناتا بعد از مدت کوتاهی به سر و صدا میاد
    آخه این که اینجا نوشتین یعنی چی؟
    مگه آردی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
    سوناتا به صدا میافته؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی جالبه

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

این شکل مقایسه ها ، هیچکس رو به نتیجه نمی رسونه .

اگه شروع کننده ی تاپیک همه مون رو سر کار نذاشته باشه .... باید بگم بهترین روش برای انتخاب ، تهیه ی یک چک لیست هست که موارد مختلفی رو که در خرید ماشین باید مد نظر داشت ، در اون می نویسید و بعد یکی یکی خودروهای این محدوده ی قیمت رو با اون تطبیق میدید .

نهایتا یه جدول امتیاز به دست میاد که خوب اگه با سلیقه تون هم تطبیق داشت ، میتونین بگین بهترین انتخاب رو انجام داده این .

امابه عنوان یه نظر خیلی دم دستی باید بگم فعلا رقیبی برای مگان از نظر « به روز بودن » ، ایمنی ، و سیستم فنر بندی در این محدوده ی قیمتی نداریم .

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه چیزی بخر که بهش سهمیه تعلق بگیره..!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

13 فوری : کمک در انتخاب ماشین در حدود 35 تومن

سلام ،

میشه چند تا ماشین دور و بره 35 تومن معرفی کنید ، لطفا قیمت روز رو هم بگین هم چنین بگین کدوم بهتره ممنون !

ماشینایی که خودم پیدا کردم : مزدا 3 - مگان - کیا سراتو - زانتیا - اگه ماشین دیگه ای هم هست بگین لطفا راجع به این 4 تا ماشین هم بگین ، من که کلا با زانتیا مخالفم اما نظرتون رو بگین مخصوصا اگر کسی راجع به کیا سراتو چیزی می دونه یا عکس مدلی که تو ایرانه رو داره بگه .

بسیار بسیار ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم واسه سراتو یه چیزی پیدا کردم :

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام ،

میشه چند تا ماشین دور و بره 35 تومن معرفی کنید ، لطفا قیمت روز رو هم بگین هم چنین بگین کدوم بهتره ممنون !

ماشینایی که خودم پیدا کردم : مزدا 3 - مگان - کیا سراتو - زانتیا - اگه ماشین دیگه ای هم هست بگین لطفا راجع به این 4 تا ماشین هم بگین ، من که کلا با زانتیا مخالفم اما نظرتون رو بگین مخصوصا اگر کسی راجع به کیا سراتو چیزی می دونه یا عکس مدلی که تو ایرانه رو داره بگه .

بسیار بسیار ممنون
    کیا محصولات خیلی خوب و برجسته ای تا حالا بیرون نداده اینم باید زیر پاش خوب تست بشه بوسیله ی مردم.نظر شخصی من اینه که دور این رو فعلا خط بگیر
    مخصوصا اینکه خودروهای بسیار معروف,خوشنام و خوبی مجهز به همه ی فناوری های پیشرفته توی این قیمت که شما میخوای مثل رنو مگان یا مزدا3 وجود داره توی بازار

ضمنا درباره ی زانتیا پرسیدی... من از سواری بسیار عالیش که بلطف سیستم هیدرواکتیو سیتروئن هست کیف می کنم اما ایمنی پایینی داره که مال استاندارد 10-15 سال پیش هست و فقط هم 2 کیسه ی هوا داره! ضمنا موتورش هم نسبت به خودروهای روز دنیا توی این رنج قیمت
    بنظر من پرصداتر هست
    ضمنا
    قیمت الانش که بالای 30 میلیون هست کاملا کاذب هست و قیمت واقعیش توی بازار ایران باید مثل اولش همون 20-21 تومن باشه و بیشتر از این ارزش پول دادن نداره
    Last edited by Hektor; 12-06-2008 at 12:47.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی به نظر نمیاد بد باشه ، هر چند طراحی اش خیلی سادست فقط توش پلاستیکه نه طرح چوبی نه چیزی ! این مگانایی که داخل تولید می شه چه آپشنایی نداره ؟

هکتور جان بسیار ممنون

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نه بد که نیست اتفاقا خوب هم هست و من نظر قبلیم رو اصلاح میکنم اگه برداشت نادرست ازش شد.
    علت هم اینه که کیا خیلی توی بازار داخلی محصولات درخشانی نداره.پراید و ریو رو تست کردم اصلا نکته ی مورد توجهی نداشتند.شاید این سابقه ی ذهنی از محصولات کیا باعث میشه درباره ی این خودروی 2008 هم ابتدا نظرات خیلی موافقی نشنوید شما!

اما اگه شما اولین مدلهایی رو که وارد بازار میشه چون مستقیم وارد کشور شده و قطعات نامرغوب داخلی روی اون نیست بگیرید طبعا کیفیت بهتری داره تا سری های بعدیش.گیربکس تیپترونیکش شبیه مگان هست و نقطه ی مثبت خوبیه.کمک های پنوماتیکش و یک سری جزییات داخلی که نوشته البته اگه استاندارد باشه و آپشنال نباشه از نقاط مثبت دیگشه.
    چیزی که مهمه اینه که اگه شما جایی دیدید درباره ی داشتن 5 ستاره ی ایمنی سراتو از NHTSA صحبت شده باید در نظر بگیرید که اون سراتو 6 کیسه ی هوا داشته نهمثل این 2 تا !
    از یک طرف دیگه لوازم یدکی ارزون داره.اما طراحی بیرونیش در مقابل مزدا3 حرفی برای گفتن نداره(البته فقط قابل توجه کسانیکه به طراحی ظاهری ماشن اهمین زیادی میدن)
    ضمنا ABS که نوشته 2 کاناله هست نه 4 کاناله
    این ظاهرا گفته ی نویسنده ی قسمت خودرو یاهو ، اندی اینرایت هست که شاید جنبه ی تبلیغاتی هم داشته باشه :
    " به یاد دارم سال 2002 یک سراتو رو تست کردم و اونقدر از این خودرو متنفر شدم که خیلی منفی در موردش نوشتم اما آلآن در سال 2007 ، می تونم پیش بینی کنم سراتو یکی از خودرو های پر فروش کیا در استرالیا بشه ، این خودرو اونقدر بهتر از قبل شده که حاضرم بهترین توصیفاتی که بلدم رو برای معرفیش به کار ببرم "
    خلاصه می کنم تا انتخاب راحت بشه برای شما
    اگه با طراحی مگان یا مزدا 3 کنار نیومدید انتخاب بعدی شما کیا سراتو میتونه باشه که انتخاب مناسبی هم هست.شرایط تحویلش هم فعلا خوبه
    Last edited by Hektor; 12-06-2008 at 13:30.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خوب توضیح دادی اقای سمند اسپرت
    ولی تندر اون قدش که بلند است رو زیاد نگاه نکن
    چون بعد 5000 کیلومتر و ابندی شدن فنر هاش میخوابه و دیگه اون قیافه ضایع رو نداره
    نکته بعدی تعادل تندر تو سرعت یا همون اصطلاح خودمون تو دست است . ماشین رو هوا نیست . بعد یه چیز جالب اینه که تو 190 که من باهاش رفتم صدای موتور اصلا نمیاد
    ولی حیف خیلی کم پر میکنه . سریع تا 190 میره بعد اون انگار که ماشین سرعتش قفل شده (هیچ جوره بیشتر از 190 نمیره )
    اگه دنبال خودرویی هستین که شتاب ثانویش خوب باشه تندر عالیه و لی اگه برای تاپ اسپید میخوای ریو یا سمند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •