رنو مگان گیربکسش تیپترونیک هست و من امتحان کردم
بدنه ی بسیار امن و محکمی داره که شاید باورتون نشه
رنو مگان گیربکسش تیپترونیک هست و من امتحان کردم
بدنه ی بسیار امن و محکمی داره که شاید باورتون نشه
آخه این که اینجا نوشتین یعنی چی؟سوناتا بعد از مدت کوتاهی به سر و صدا میاد
مگه آردی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
سوناتا به صدا میافته؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی جالبه
این شکل مقایسه ها ، هیچکس رو به نتیجه نمی رسونه .
اگه شروع کننده ی تاپیک همه مون رو سر کار نذاشته باشه .... باید بگم بهترین روش برای انتخاب ، تهیه ی یک چک لیست هست که موارد مختلفی رو که در خرید ماشین باید مد نظر داشت ، در اون می نویسید و بعد یکی یکی خودروهای این محدوده ی قیمت رو با اون تطبیق میدید .
نهایتا یه جدول امتیاز به دست میاد که خوب اگه با سلیقه تون هم تطبیق داشت ، میتونین بگین بهترین انتخاب رو انجام داده این .
امابه عنوان یه نظر خیلی دم دستی باید بگم فعلا رقیبی برای مگان از نظر « به روز بودن » ، ایمنی ، و سیستم فنر بندی در این محدوده ی قیمتی نداریم .
سلام ،
میشه چند تا ماشین دور و بره 35 تومن معرفی کنید ، لطفا قیمت روز رو هم بگین هم چنین بگین کدوم بهتره ممنون !
ماشینایی که خودم پیدا کردم : مزدا 3 - مگان - کیا سراتو - زانتیا - اگه ماشین دیگه ای هم هست بگین لطفا راجع به این 4 تا ماشین هم بگین ، من که کلا با زانتیا مخالفم اما نظرتون رو بگین مخصوصا اگر کسی راجع به کیا سراتو چیزی می دونه یا عکس مدلی که تو ایرانه رو داره بگه .
بسیار بسیار ممنون![]()
من خودم واسه سراتو یه چیزی پیدا کردم :
![]()
کیا محصولات خیلی خوب و برجسته ای تا حالا بیرون نداده اینم باید زیر پاش خوب تست بشه بوسیله ی مردم.نظر شخصی من اینه که دور این رو فعلا خط بگیر
مخصوصا اینکه خودروهای بسیار معروف,خوشنام و خوبی مجهز به همه ی فناوری های پیشرفته توی این قیمت که شما میخوای مثل رنو مگان یا مزدا3 وجود داره توی بازار
ضمنا درباره ی زانتیا پرسیدی... من از سواری بسیار عالیش که بلطف سیستم هیدرواکتیو سیتروئن هست کیف می کنم اما ایمنی پایینی داره که مال استاندارد 10-15 سال پیش هست و فقط هم 2 کیسه ی هوا داره! ضمنا موتورش هم نسبت به خودروهای روز دنیا توی این رنج قیمت
بنظر من پرصداتر هست
ضمنا
قیمت الانش که بالای 30 میلیون هست کاملا کاذب هست و قیمت واقعیش توی بازار ایران باید مثل اولش همون 20-21 تومن باشه و بیشتر از این ارزش پول دادن نداره
Last edited by Hektor; 12-06-2008 at 12:47.
ولی به نظر نمیاد بد باشه ، هر چند طراحی اش خیلی سادست فقط توش پلاستیکه نه طرح چوبی نه چیزی ! این مگانایی که داخل تولید می شه چه آپشنایی نداره ؟
هکتور جان بسیار ممنون![]()
نه بد که نیست اتفاقا خوب هم هست و من نظر قبلیم رو اصلاح میکنم اگه برداشت نادرست ازش شد.
علت هم اینه که کیا خیلی توی بازار داخلی محصولات درخشانی نداره.پراید و ریو رو تست کردم اصلا نکته ی مورد توجهی نداشتند.شاید این سابقه ی ذهنی از محصولات کیا باعث میشه درباره ی این خودروی 2008 هم ابتدا نظرات خیلی موافقی نشنوید شما!
اما اگه شما اولین مدلهایی رو که وارد بازار میشه چون مستقیم وارد کشور شده و قطعات نامرغوب داخلی روی اون نیست بگیرید طبعا کیفیت بهتری داره تا سری های بعدیش.گیربکس تیپترونیکش شبیه مگان هست و نقطه ی مثبت خوبیه.کمک های پنوماتیکش و یک سری جزییات داخلی که نوشته البته اگه استاندارد باشه و آپشنال نباشه از نقاط مثبت دیگشه.
چیزی که مهمه اینه که اگه شما جایی دیدید درباره ی داشتن 5 ستاره ی ایمنی سراتو از NHTSA صحبت شده باید در نظر بگیرید که اون سراتو 6 کیسه ی هوا داشته نهمثل این 2 تا !
از یک طرف دیگه لوازم یدکی ارزون داره.اما طراحی بیرونیش در مقابل مزدا3 حرفی برای گفتن نداره(البته فقط قابل توجه کسانیکه به طراحی ظاهری ماشن اهمین زیادی میدن)
ضمنا ABS که نوشته 2 کاناله هست نه 4 کاناله
این ظاهرا گفته ی نویسنده ی قسمت خودرو یاهو ، اندی اینرایت هست که شاید جنبه ی تبلیغاتی هم داشته باشه :
" به یاد دارم سال 2002 یک سراتو رو تست کردم و اونقدر از این خودرو متنفر شدم که خیلی منفی در موردش نوشتم اما آلآن در سال 2007 ، می تونم پیش بینی کنم سراتو یکی از خودرو های پر فروش کیا در استرالیا بشه ، این خودرو اونقدر بهتر از قبل شده که حاضرم بهترین توصیفاتی که بلدم رو برای معرفیش به کار ببرم "
خلاصه می کنم تا انتخاب راحت بشه برای شما
اگه با طراحی مگان یا مزدا 3 کنار نیومدید انتخاب بعدی شما کیا سراتو میتونه باشه که انتخاب مناسبی هم هست.شرایط تحویلش هم فعلا خوبه
Last edited by Hektor; 12-06-2008 at 13:30.
خیلی خوب توضیح دادی اقای سمند اسپرت
ولی تندر اون قدش که بلند است رو زیاد نگاه نکن
چون بعد 5000 کیلومتر و ابندی شدن فنر هاش میخوابه و دیگه اون قیافه ضایع رو نداره
نکته بعدی تعادل تندر تو سرعت یا همون اصطلاح خودمون تو دست است . ماشین رو هوا نیست . بعد یه چیز جالب اینه که تو 190 که من باهاش رفتم صدای موتور اصلا نمیاد
ولی حیف خیلی کم پر میکنه . سریع تا 190 میره بعد اون انگار که ماشین سرعتش قفل شده (هیچ جوره بیشتر از 190 نمیره )
اگه دنبال خودرویی هستین که شتاب ثانویش خوب باشه تندر عالیه و لی اگه برای تاپ اسپید میخوای ریو یا سمند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)