این رو من آپیدیت کردم ولی بازم میگه Not updata - please updata now مشکل چیه؟؟؟![]()
این رو من آپیدیت کردم ولی بازم میگه Not updata - please updata now مشکل چیه؟؟؟![]()
از کدوم ورژن استفاده میکنی؟
کدوم KEYرو استفاده کردی؟
این کلید رو که توی صفحه قبل قرار دادم کاملا سالمه و تست شده .
در ضمن برای ورژن پرمیوم 8 به بالا است و برای ورژن پروفشینال کار نمیکنه.
اینم کلید:http://www.2shared.com/file/11859023/c9a3f8f0/hbedv.html
با سلام و خسته نباشيد هر كاري مي كنم نمي شه اكانت آنتي ويروس اويرا بگيرم راهنماييم كنيد
مسئلتا:
نسخه کامل و خریداری شده این نرم افزار فرقی داره با نسخه ای از key های خود اویرا استفاده کنیم؟
نه من با همين كي هايي كه توي اينترنت هست اپديت كردم مسئله اي هم نداشت و بدرستي اپديت شد
همين چند دقيقه پيش
اينم عكس
![]()
معرفی سایت برای دریافت key رایگان برای Avira AntiVir & Avira Premium Security Suite
همه لینکها کار میکنه خدم هم ازش استفاده کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یک نفر جوانمرد شجاع فداکار لایسنس Avira Premium Security Suite که تا اواخر سال 2010 اعتبار داشته باشد را به من معرفی کند. اویرا من از کار افتاده و نیاز مبرم به ویروس یاب دارم
شما میتونی از نسخه مجانی این آنتی ویروس استفاده کنی. نسخه مجانیش همیشه قابلیت آپدیت شدن رو داره و از خیلی از آنتی ویروسهای پولی با وجود مجانی بودنش بهتره.
از لحاظ شناسایی و قدرت پاک کنندگی فرقی بین نسخه مجانی Avira با نسخه های پولیش وجود نداره.
اگر هم به میخوای یک بسته اینترنت سکوریتی داشته باشی نسخه مجانی رو همرا با فایروال Outpost Free یا Outpost Pro نصب کن. این 2 برنامه در کنار هم بسیار قویتر از Avira Security Suite عمل خواهد کرد.
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
ممنون از لطف شما ولی این لایسنس تا 24-05-2010 اعتبار دارد یعنی حدود دو ماه دیگر و من چون این لایسنس را برای شرکت نیز استفاده می کنم نیاز دارم حداقل 5 الی 6 ماه اعتبار داشته باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)