ماه امشب.
![]()
ماه امشب.
![]()
سلام دوست عزیز من این عکسو تو سایت عکاسی موفق نشدم ببینم اما دراینجا موفق شدم به مرورگرم مربوط می شد.عکس قشنگیه اما بنظرم جا داره شارپتر بشه . باتنظیم وایت بالانس میتوان رنگ عکس را به رنگ حقیقی ماه نزدیک کرد. یکمم بنظر نور ماه زیاده که در نمایش جزییات تاثیر گذاره
![]()
با سلام
با تشکر از نظر خوب و کارشناسانه تون
راستش در مورد رنگش یه کم غیر طبیعیه.البته من چند بار دیگه هم با همین شرایط از ماه عکس گرفتم اما رنگش خیلی طبیعی تر بود.یا ماه رنگش عوض شدهکه نشده یا دوربینم یه چیزیش تغییر کرده.البته به نظرم زاویه تابش خورشید به ماه در رنگ ماه تاثیر داره.
در مورد جزئیاتم باید بگم چون از آخرین درجه زوم اپتیک و چند برابر زوم دیجیتال استفاده میکنم از این بهتر امکان دیدن جزئیات نیست و این نهایت جزئیاته.اگه یه 4برابر دیگه زوم اپتیکال داشتم خیلی عالی میشد.فکر کنم با دوربین شما با 3 پایه بشه عکس های توپی گرفت.
در مورد این عکس پروانه هم انصافا عالیه و در حد بهترین های حیات وحش هست.تبریک میگم.
اینم یه عکس دیگه که تا حدودی طبیعی تره.
![]()
دوستان با sx 1 تو جاهایی که نور شدیده مثل کشور عربستان چطوری عکاسی کنم؟مخصوصا از شخص
سلام بر دوستان عکاس
والا ما هم یه دستی تو عکاسی داریم (البته بیشتر با موبایل) ولی خاب دوربین دستمون بیاد عکس میندازیم
یه چند تا عکس با S3IS کنون میذارم
خیلی خیلی دوست دارم نظراتتونو راجع بهشون بدونم !!
راستی تمام عکسا فقط و فقط ریسیاز شدن و اصلآ دستکاری و ... نشدن
![]()
اینم ماله زمستونه ! لوله ترکیده بود( یه سوراخ ریز) بعد توی باغچه آب ریخته بودو همه یخ زده بود
![]()
sx10
پل ترکه ای شوشتر
![]()
Last edited by alih2010; 12-09-2009 at 23:14.
بابل حوالی سد شیاده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)