خوشمزه جون ! روش هکش اونجور نیست که بشه همه رو هک کرد وگرنه مطمئن باش نمیذاشتم شرکتتون اینترنت بفروشه دیگه !
چقدر خوشمزه شدی عزیزم
جواب اون سوال رو ندادی
کم آوردی !؟ آره دیگه ...
خوشمزه جون ! روش هکش اونجور نیست که بشه همه رو هک کرد وگرنه مطمئن باش نمیذاشتم شرکتتون اینترنت بفروشه دیگه !
چقدر خوشمزه شدی عزیزم
جواب اون سوال رو ندادی
کم آوردی !؟ آره دیگه ...
Last edited by BZ7; 26-10-2009 at 23:16.
شماره خطط رو پ.خ کن واسم میفرستم بیان درستش کنن واست
متاسفانه مسائل امنیتی در وسط هست ! و در ضمن هزار دفعه به همکار های گرامیتون فرمودم گفتن پیگیری میکنیم !!! هیچی هم نشد
واسه همیناس دیگه آدم قاطی میکنه از دستتون !!
بیخیال... با مسائل امنیتیت سرگرم باشو فروم بازی کن زیاد م نرو تو نخ مشکلات اینترنت دیدی پیر شدی هیچ لذتی نبردی
با همون 230کیلو در روز روزیتو بگذرونو خدا رو شکر کن که سقفی رو سرته!
به هر حال یکی دو روز سرگرم شدم
موفق باشید
نه واقعا مثل اینکه باید حال تو یکی رو بگیرم فکر کنم شما حسابگری ها حرف حالیتون نیست
Last edited by BZ7; 17-01-2010 at 20:54.
کی سرعتها رو زیاد کردن چون downstream من همون 1023 مونده![]()
..............
Last edited by BZ7; 27-10-2009 at 13:11.
از دوستان عزیز خواهش میکنم که در این فروم ادب و نزاکت را رعایت کنید و مثل فروم شهر های دیگه از کلمات مناسب استفاده کنید .
BZ7 شما میتونید از کلمات مناسبتری که در شان بچه های شهر کرمانشاه و نشان دهنده فرهنگ مردم ماست استفاده کنید.
جواب منو نمیدی؟از دوستان عزیز خواهش میکنم که در این فروم ادب و نزاکت را رعایت کنید و مثل فروم شهر های دیگه از کلمات مناسب استفاده کنید .
BZ7 شما میتونید از کلمات مناسبتری که در شان بچه های شهر کرمانشاه و نشان دهنده فرهنگ مردم ماست استفاده کنید.![]()
BZ7 جان به نظر من اگه کسی هکر حرفه ای باشه نمیاد داخل فروم و لیست user و پسورد بده و اگر تو با سرویس شرکت حسابگر مشکل داری خوب به جای فحش و بد و بیراه گفتن برو از شرکت های دیگه سرویس بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)