بی خود گفته.من 128 دارم فاصلم تا مخابرات هم 500 متر است سرعتم قبلا از 55 پایین تر نمی یامد ولی الان از 10 -11 بالاتر نمیرود.
بی خود گفته.من 128 دارم فاصلم تا مخابرات هم 500 متر است سرعتم قبلا از 55 پایین تر نمی یامد ولی الان از 10 -11 بالاتر نمیرود.
دوستان از هر شرکتی خواستید سرویس بگیرید ببینید که مخابرات منطقه شما را ساپورت میکند یا نه چون سرعت به
فاصله تا مخابرات هم بستگی دارد.متاسفانه فعلا فقط صبانت در اکثر مخابرات ها سرویس دارد.
آفرین به صبانت که شعار همیشه حق با مشتری است را به نحوه احسن اجرا میکند.
تا چند روز پیش میگفتن مشکل حل میشه ولی حالا که برای همه عادی شده میگن همین که هست.
فکر نکنم مرحله مرحله باشه چون من هم 128 دارم وسرعتم 10 -11 شده.
منم امروز به پشتیبانی زنگ زدم. میگه مشکل از تهرانه. میگم خوب کی حل میشه؟ میگه نمیدونم!
بعد بهش گفتم ماله من 64 میگه خوب سرعتت خوبه دیگه. چون سرعت واقعی تو باید 7 و 8 باشه. بهش میگم خوب اینو همون اول میگفتین دیگه. چرا سر مردم کلاه میزارین. خلاصه عصابمون رو ریخت به هم.
منم فقط ده روز مونده تا از شر این سرویس مزخرفشون خلاص بشم
با فحش کاری درست نمیشه.مطمئن باشید اگر صبانت به همین منوال ادامه دهد بزودی تمام مشترکین خود را از دست میدهد پس حتما فکری به حال این موضوع میکنند.
آیا برای تعویض Isp با باید پول ژانره کردن رو به شرکت جدید بدیم و دوباره منتطر بشیم تا پورت آزاد داشته باشه؟
راستی دوستان صبانت با این همه ادعا که داره که بهترین ISP کشور تو زرد درامده بدلیل اینکه فن آوا با سرعت 128 35 هزار تومانه ولی صبانت 37.500 فن آوا 12 گیگ محدودیت میده صبا 10 گیگ فن آوا از ساعت 2 تا 7 یا 8 شبانه رایگان داره و لی صبا از 3 تا 6 صبح تازه بعضی صبحا ساعت 6:45 قطع میشه. قضاوت با خودتون. منکه شاید برم این 3 هفه آخر را لغو کنم یک راست برم فن آوا.
سلام
من میگم بیاید یک تهدیده براشون بفرستیم که اگه همین جوری ادامه بدین آخرین بار هست که از شما اکانت میگیریم و اگه درست نشد واقعا همین کار رو بکنیم
سلام.
من اعتراض کردم.
دوستان همه شکایتشون رو بنویسند.![]()
حتما از فردا هم سرعت، مثل سابق خوب ميشه...
زهي خيال باطل
بهترين اعتراض، عدم تمديد اشتراك است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)