سکوت نمیکنییییم.
زمان خودش اره. ولی الان با یه کا 750 اهنگ گوش کن میفهمی چقدر صداش مزخرفه.(کیفیتش)
خداییش صدای 850 هم بلنده هم با کیفیت.
سکوت نمیکنییییم.
زمان خودش اره. ولی الان با یه کا 750 اهنگ گوش کن میفهمی چقدر صداش مزخرفه.(کیفیتش)
خداییش صدای 850 هم بلنده هم با کیفیت.
اتفاقا صدای 750 بلندتره
ولی 850 با کیفیت تر
من هر گوشی که داشتم رو نگه میدارم و نمیفروشم
الان من
k700
k750
k770
k800
k810
w910
w900
w810
w800
w700
s700
دارم و دارم با شاهد میگم که 750 بلند تره
همین الان 2تا آهنگ عین هم رو دارم پخش میکنم و با این حال 750 بلندتره
یا حق
ولی من یه w800 خونه دارم که فکر کنم با کا 750 فرقی نداشته باشه صداش خیلی مزخرفه.
حالا فرضا که بلند تر باشه .
آیا به خر خر کردنش میارزه ؟ 750 وقتی اکولایزرش بالا باشه فقط خرخر میکنه.
ولی 850 صدای هم بلند و هم شفافی داره. یه فرق دیگه هم که نسبت به گوشیهای قبلی کرده اینه که یه خورده Bass صداش تو اسپیکر بیشتر شده چیزی که تو مدلهای قبلی وجود نداشت و صدا کاملا زیر بود.
ما راجع به بلندی صدا حرف میزنیم
واگرنه 750 اصلا کیفیت نداره !!!
کسی نمیتونه چطوری میشه در حین مکالمه با 850 مکالمه رو ضبط کرد؟
اگه نرم افزار میخواد اسمشو بگید
سلام دوستان..
من ميخوام كا 850 بخرم .لطفا بگيد اگه فيلم موبايالو با مانيتور نگاه كنم كيفيتش پائين مياد؟
ممنونم.
ببین این گوشی فقط عکسهاش 5مگا پیکسل هست
واگرنه فیلمبرداریش با بقیه گوشیهای اس-ای هیچ فرقی نداره
240x320 هست
دوست عزیز
نرم افزار نمیخواد فقط در حین مکالمه کلید لمسی اولی ازسمت چپ بزن و ضبط مکالمه انتخاب بکن
![]()
آقا من تم این گوشی که منو رو عوض می کنه (شکلشو) می ریزم تو w910 کار نمی کنه قسمت منوش؟؟؟؟؟ یعنی مال K به W نمی خوره؟؟؟؟؟؟(و برعکس)
-------------
اینم تم های فابریک W910
-------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ی سوال دارم این دو گوشی از خیلی جهت شبیه هم اند به جز دوربین و واکمن
آیا بازی خاصی میشناسید که مخصوص این دو گوشی باشه که بشه گوشی رو بچرخونی بازی کنی؟؟؟؟؟
(یا ی چیز جالب)
--------------
و شرمنده که این سوال رو اینجا می پرسم چون تو قسمت کلوپ W910 زیاد بازدید نمی شه چون گوشی خیلی کم هست (منم 2 روزه خریدم) آیا آپدیتی هست بر ای w910 توی سایت سونی اریکسون نگاه می کنم اصلا اثر از این گوشی نیست (برترین گوشی سال 2007!!!!! ولی ازاش هیچ خبری نیست)؟؟؟؟؟ می شه لطف کنید جواب کامل بدید ممنون می شم
تم خودش فلش نیست -- در اصل منوی فلش جزء فایلهای سیستمیه گوشی ریخته شده ( شاید دو سه تا ) بعد تم مربوط میاد به جای منوی اصلی از منوی فلش ریخته شده داخل گوشی استفاده میکنه ( تو فایل xml تمتون مسیر منوی فلش رو داده ) پس اگه روی گوشی توی مسیر منویی که در تم وجود داره منوی فلشی ریخته نشده باشه منوی ساده نشون داده میشه منوی فلش نشون داده نمیشه. در اصل منوی فلش تو تم نیست تو خود گوشیه فقط تم از اون استفاده میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)