یه برنامه که یک عدد اعشاری کوچگتر از 1000 رو با سه رقم اعشار بگیره و جای قسمت صحیح و اعشاری رو عوض کنه؟
یعنی 123.456 رو بگیره و به جاش 456.321 رو تشون بده.
یه برنامه که یک عدد اعشاری کوچگتر از 1000 رو با سه رقم اعشار بگیره و جای قسمت صحیح و اعشاری رو عوض کنه؟
یعنی 123.456 رو بگیره و به جاش 456.321 رو تشون بده.
ای مهدی
چرا میای اینجا تقلب میزنی اکه به استادتون نگفتم
البته این سوال یه جیزش کمه !!!
دقت رو هم مشخص کنید دست آخر
موفق باشی
اول این که کلی روش فکر کردم و کلی هم برنامه توشتم اما آخرش کامپایل نشد و چند ساعتی وقتم هدر رفت و درست هم نشد.ثانیا شما اون قسمت اول رو کمک کن.قسمته دوم رو خودم یه کاریش می کنم.
از دوستان كسي با توابع setvect وgetvect آشنايي داره ؟ وهمچنين روال مديريت وقفه اي كه در صفحه 106 همين تاپيك براي شماره وقفه 1ch نوشتم
دوستان این 3 تا برنامه رو ممنون میشم ازتون اگه برام بزارید :
1 . برنامه ای که خروجی زیر را ایجاد کند :
4 3 2 1
4 3 2 1
4 3 2 1
4 3 2 1
(بین هر کدوم از اعداد یه فاصله هست )
2 . برنامه ای که شکل زیر را ایجاد کند :
**
*
3 .برنامه ای که شکل زیر را ایجاد کند :
*
**
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم وقتی توی ++c بعد از ساختن پروژه روی build solution کلیک میکنم این ارور میاد:
general error c1010070: Failed to load and parse the manifest. The system cannot find the file specified
نمایش یک ارایه دو بعدی با استفاده از اشاره گر ها به صورتی که از حلقه تو در تو استفاده نشود.
سلام برنامه بالا رو کسی میتونه بنویسه.
سلام
می خوام برنامه #c رو تو محیط داس اجرا کنم نیاز به دو تا فایل csc.exe ,cscui.dll دارم
میشه بگید باید از کجا دانلود کنم ( فقط تو محیط xp این دو تا فایل اجرا بشن )
سلام من برنامه ای میخوام که ضرایب یک معادله درجه دوم رو از ورودی دریافت کرده و ریشه های ان را محاسبه و در خروجی چاپ کند
توسط کلاسها میخوام
برنامه ای که سری فیبوناچی اعداد 1 تا 50 رو حساب کنه! (راستش اصلا نمیدونم فیبوناچی چی هست!!!)
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)