تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 1126 اولاول ... 858981041051061071081091101111121181582086081108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز Mehdi.7600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام خسته نباشید. من یه مدته وقتی سیستم رو خاموش میکنم یا ری استارت میکنم , و بعد که روشن میکنم, سیستم پیغام میده که فایل بوت یا دیسک بوت پیدا نکرده. چراغ هارد هم خاموشه. بعد از چند بار ری استارت ویندوز در حال بالا اومدن بازم وسط لود , پیغام میده که چند تا فایل رو نتونسته بخونه.

فکر کنم درایو c ام , بد سکتور شده. هاردم 320 sata ماکستور و ویندوزم ویستاست.

برای حل مشکل باید چیکار کنم؟

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید. من یه مدته وقتی سیستم رو خاموش میکنم یا ری استارت میکنم , و بعد که روشن میکنم, سیستم پیغام میده که فایل بوت یا دیسک بوت پیدا نکرده. چراغ هارد هم خاموشه. بعد از چند بار ری استارت ویندوز در حال بالا اومدن بازم وسط لود , پیغام میده که چند تا فایل رو نتونسته بخونه.

فکر کنم درایو c ام , بد سکتور شده. هاردم 320 sata ماکستور و ویندوزم ویستاست.

برای حل مشکل باید چیکار کنم؟

بدسکتور رو میتونی با HDD Regenerator رفع کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

بدسکتور رو میتونی با HDD Regenerator رفع کنی

مرسی. شما هم مطمئنی که بدسکتوره مشکل من؟ اگه با این برنامه درست بخوام بکنمش , مشکلی برای اطلاعاتم که پیش نمیاد؟

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مرسی. شما هم مطمئنی که بدسکتوره مشکل من؟ اگه با این برنامه درست بخوام بکنمش , مشکلی برای اطلاعاتم که پیش نمیاد؟
    اگه شک داره یه تست با hdtuneبزار

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

برنامه ی Hdd Regenerator تحت ویستا کار نمیکنه. برنامه ی دیگه ای هست که بد سکتور رو رفع کنه به خوبی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    یه مشکل خیلی بزرگ دارم . نمی دونم سخت افزاریه یا نرم افزاری.

هر چند وقت یه بار همه فایل های روی هارد کامپیوتر - به جز درایو سی - حذف میشه.
    مثل اینکه که اصلا هیچ فایلی رو هارد نبوده .طوری که قابل بازیابی هم نیستن.
    بعضی وقتا فقط فایل های فولدرها حذف میشه اما خود فولدرها نه.
    قبلا دیر به دیر این اتفاق رخ میداد اما تو این دو هفته بیشتر از 7 بار همه اطلاعات پاک شدن حتی اطلاعات درایو سی.
    از اساتید دانشمند اگه کسی می تونه کمکم کنه خواهش می کنم راهنمایی کنه .
    ممکنه مشکل از هارد باشه ؟یا اینکه کسی از جایی اونا رو حذف میکنه؟
    اینم بگم که کامپیوتر من از طریق وایرلس به اینترنت وصل میشه .

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

چجوری میشه کل هارد رو فرمت کرد؟؟؟؟ آیا این چراغ قرمز که روی کیس هی روشن میشه واسه هارد هستش؟؟؟؟ چون سیستم خیلی طول میکشه تا بالا بیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام خدمت استادان عزیز من یکی از آشناهامون یک هارد اکسترنال maxtor 200 گیگ usb بهم داده تا واسش درست کنم این هارد 190 گیگش پره و تو این هارد فایل هایی هست که خیلی واسش ارزش داره خودش وقتی این هاردو بهم داد گفت که من این هاردو دادم یکی واسم روش پسورد گذاشت و بعدش پسوردش هم یادم رفت من وقتی این هاردم آوردم به کامپیوترم وصل کردم اتو ران شد و همه ی فایلها نمایش داده شد البته رو بعضی از فایها کامپیوتر هنگ میکرد من پسوردی روی این هارد ندیدم وقتی دیدم هنگ میکنه کلید on و off هاردرو که پشتش بود زدم در واقع یه بار ری استارتش کردم از اون موقع نه تنها کامپیوتر خودم بلکه هیچ کامپیوتری این هارد رو نمیشناسه حالا هم این شخص هاردشو میخواد نمیدونم چی کار کنم البته این هارد با برنامه های ریکاوری بالا میاد ولی خو کامپیوتر این هاردو با نام loca disk میشناسه که وقتی روش کلیک می کنم کامپیوتر برای یه مدت هنگ می کنه و بعدش ارور میده ازتون خواهش می کنم کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام خدمت استادید محترم دوستان من یکی از آشناهام یه هارد 200 گیگ maxtor به من داده تا واسش درست کنم این هارد 190 گیگش پره که اطلاعاتش هم واسه این شخص خیلی مهمه این شخص وقتی هاردشو به من داد تا واسش درست کنم به من گفت من این هاردو دادم یکی واسم روش پسورد گذاشت بعدش هم پسوردش هم فراموش کردم در واقع این هارد رو به من داد تا پسوردشو واسش باز کنم من وقتی این هاردرو به کامپیوترم وصل کردم اتو ران شد و همه ی فایلهاش نمایش داده شد البته رو اکثر فایلها کامپیوتر هنگ می کرد من یه بار به وسیله ی کلید on و off که پشت هارد بود این هاردرو ری استارت کردم از اون موقع نه تنها کامپیوتر خودم بلکه هیچ کامپیوتری این هارد رو نمیشناسه حالا هم این شخص هاردشو میخواد من نمیدونم چی کار کنم البته این هارد با برنامه های ریکاوری بالا میاد ولی خود کامپیوتر این هارد رو به اسم local disk میشناسه وقتی هم روش کلیک می کنم بعد از یه مدت که کامپیوتر هنگ می کنه یه اروری میده عرض کردم روی کامپیوترهای دیگه هم امتحان کردم به همین صورت هست ازتون خواهش می کنم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

چجوری میشه کل هارد رو فرمت کرد؟؟؟؟ آیا این چراغ قرمز که روی کیس هی روشن میشه واسه هارد هستش؟؟؟؟ چون سیستم خیلی طول میکشه تا بالا بیاد
    با دستور Fdisk در محیط داس و همچنین با سی دی bootable ویندوز xp میتونی کل هارد رو فرمت کنی. بله . چراغ قرمز هم واسه هارد هست. هروقت هارد مشغوا به کار باشه , این چراغ هم روشن میشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •