سلام ممنون میشم این کار رو انجام بدید
من که هر کاری کردم نشد
من می خواستم این کار رو از طریق group by انجام بدم
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام ممنون میشم این کار رو انجام بدید
من که هر کاری کردم نشد
من می خواستم این کار رو از طریق group by انجام بدم
سلام
اینم فایل شما
اگر مشکلی داشت یا خواستی چیزی کم و زیاد کنی در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
سلام بر دوستان،
من در اکسس 2007 می خوام که چارت ستونی درست کنم که زیر ستون هاش کلمات فارسی هستند. حالا مساله اینجاست که هنگام نمایش چارت ها ( در مثلا یک گزارش) این کلمات بصورت علامت سوال نشون داده میشن. برای این مساله راه حلی هست؟ ( قسمت Language for non-Unicode programs در تنظیمات زبان کنترل پنل هم فارسیه).
با سپاس.
سلام
این فایل شما خیلی خوب بود مخصوصآ اون ماژول تقویمش دستتون درد نکنه .
منتهی من متوجه نمی شم چرا هیچ رابطه ای بین جداولش برقرار نیست.
تو قسمت روابط ا که چیزی معلوم نیست
من فایل خودم را اپ کردم اگه وقت دارید نظرتون رو راجعبش بگید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . خسته نباشید . من می خواهم با این برنامه تقریبا یک برنامه ساده ای رو بنویسم که آمارگیری رو انجام بدهد .
مثلا به این گونه :
نام و نام خانوادگی - رشته - رده - خوابگاه - غذا
من می خواهم امار کسایی که رشته بدمینتون هستن در رده سنی نونهالان رو بگیرم . چگونه ؟؟؟؟
من می خواهم آمار کسایی که خوابگاه دارن و غذا دارن رو به همراه نام اون ها بگیرم . چگونه ؟؟؟
با تشکر
سلام
بنده هنگام تایپ در هر خونه از جدول با زدن Space حرف d تایپ میشه
لطفا راهنمایی کنید .
سلام
خیلی وقته آماده کرده بودم ولی چون خاک بر سرها ف ی ل ت ر کرده بودن نتونستم برات بذارم
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
سلام
فایلتونو چک کردم من تعجبم این چطوری تا همینجاش کار میکنه
نه شوخی کردم بد نبود
طبق تجربه ما هرچه بتونی کمتر از قسمت ریلیشن شیپ استفاده کنی بهتره
فایل من فکر کنم تمام احتیاجاتت رو مرتفع کنه حالا اگه می خوای در موردش توضیح بدم بگو تا بذارم
موفق باشید
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
راستی بازگشایی دوباره رو به همه تبریک می گم و واقعا خوشحالم که دوباره می تونیم ارتباط داشته باشیم![]()
سلام خدمت اساتید
من می خوام یه صفحه بسازم که توش یه فیلد برای وارد کردن کد و یه فیلد هم برای وارد کردن زمان باشه(هر صفحه ای لود مهم نیست(مثلا به صورت html باشه)
حالا می خوام یه دیتابیسی بسازم و به این صفحه وصلش کنم به طوری که دیتابیس من شامل افرادی باشه و به هر فردی کدی(مثلا حسین کد1) داشته باشه
می خوام کاری کنم که وقتی تو اون صفحه تو فیلد کد ، 1 و در قسمت زمان یه عددی رو می زنم تو دیتابیس برای کد 1 که حسین باشه زمان ثبت بشه
اگه درست رسونده باشم فکر نمی کنم کار زیاد سختی باشه چون قبلانا که با html و این چیزا کار می کردم از این چیزا می ساختم اما الان همه چی فراموشم شده واسه همین از اساتید می خوام راهنمایی کنند
منتظر جواباتون می مونم با تشکر از همه
سلام خدمت اساتید
من می خوام یه صفحه بسازم که توش یه جا برای وارد کردن کد و یه جا هم برای وارد کردن زمان باشه
حالا می خوام یه دیتابیسی بسازم و به این صفحه وصلش کنم به طوری که دیتابیس من شامل افرادی باشه و به هر فردی کدی(مثلا حسین کد1) داشته باشه
می خوام کاری کنم که وقتی تو اون صفحه تو جای کد ، 1 و در قسمت زمان یه عددی رو می زنم تو دیتابیس برای کد 1 که حسین باشه زمان ثبت بشه
فکر کنم بگم واسه چی میخوام بهتر متوجه شید-من کافی نت دارم و می خوام یه تعداد عضو بگیرم و این اعضا به ازای استفاده مقدار مشخصی مثلا5ساعت مثلا 1 ساعت رایگان بدم-برنامه پیچیده ای نمی خوام میخوام یه قسمت برای عضو کردن افراد که اطلاعاتشونو خودم میدم و دریافت یه کد شناسایی که بدم به اعضا(مثلا حسن کد 20)ازاین به بعد هرکدوم هرچی کارکردن بهمب گن مثلا کد 20 یه ساعت کار کرده من وارد کنم-که برای این کار یه فرم می خوام که یه جای کد و یه جا هم برای وارد کردن زمان داشته باشه که وقتی میزنم تو ساعات استفادهشده فرد ثبت شه
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم-اگه لطف کنید آموزش یا برنامشو بزارید یه دنیاممنون میشم
منتظر جواباتون می مونم با تشکر از همه
Last edited by h1and1saman; 17-07-2010 at 18:43.
استاد گرامی GR_mahdi جان کمک کن-تو که به همه کمک می کردی ما هم یکی کمک کن نیاز دارم-منتظرت می مونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)