تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 114 اولاول ... 85898104105106107108109110111112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1132

نام تاپيک: {آموزش} نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ندارم , باید حضوری سوال کنید.

شما اول به من بگو فیش سبز رنگ ( Aux ) با فیش 2 رنگ مدل سونی برای کدوم دستگاه داره استفاده میشه
    .یک سیم بیشتر نیست.اون دو فیش قرمز و سفید یه طرف سیمه که به اسپیکر وصل میشه,سبزه اونطرف سیمه که به کیس وصل میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض یکی بکمکه لطفا

خواهشا یکی راهنمایی کنه.کچل شدم از بس دنبال کابل و تبدیل گشتم!
    مانیتورم led 20 اینچه و حداکثر رزولوشن 1600*900 رو ساپورت میکنه و پورت dvi و vga داره.میگن کنسول رو به پورت vga وصل کنم زیاد کیفیت تصویر جالب نیست اما برای داشتن صدا لازم نیست زیاد هزینه کنم.اگه هم بخوام با پورت dvi وصل کنم کابل hdmi to dvi 10000 تومنه که برای داشتن تصویره. برای گرفتن صدا از اسپیکر هم مجبورم کابل optical audio که تو اولین پست معرفی شده بگیرم که میگن فقط اورجینالش موجوده اونم 45000 تومنه!!
    کسی راه حلی نداره برای اتصال کنسول به مانیتور که ارزونتر و مطمئنتر باشه؟زورم میاد 45000 پول بدم واسه یه کابل صدا!
    یه سوال مهم دیگم اینه که اگه با این تبدیل هایی که عکسشو این پایین میزارم بخوام از اسپیکرم هم برای کنسول استفاده کنم هم کامپیوتر کیفیت صدا خیلی پایین میاد؟اسپیکرم قدیمیه و اون فیش دو به یک که یه سرش سبزه و یه سرش قرمز و سفید میخوره به پشت اسپیکرم.
    خلاصه راهنمایی کنید اگه همه این تبدیلا رو برای داشتن صدا بگیرم آخر نتیجه میگیرم؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    توضیح در مورد اون رابط فیش که جای سه تا فیش سه سر داره بگم که فیش اسپیکر میخوره به یه ردیفش..فیش دوسری که به کابل آپتیکال وصله میخوره به یه ردیف دیگش..فیش کیس هم میخوره به اون ردیفش!اینجوری هرسه بهم وصل میشن!البته فکر کنم اینطور بشه!!

در آغاز فعالیت Mossi Box's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلامی گرم و صمیمی بر همه ایکس باکس بازها...
    مخلص همه هم هستیم

بنده کوچیک همه شما بعد از سالها تجربه بازی با PC یه چند روزی به جمع ایکس باکس باز ها پیوستم .
    دو روز پیش یه دستگاه XBOX 360 slim 4G به همراه کینکت خریدم و کلی بازی .
    بسیار راضی هستم و هر بازی که خریدم رو اجرا کرده .

اما تجربه سالها بازی با گیم های PC با کارت گرافیک های مختلف و بهترین آنها G-force GT سری 8000 و 9000 و خروجی تصویر آنها من رو کمی نگران کرده ...
    از این بابت که خروجی تصویر XBOX slim باید 1080p باشه ولی الان که من دارم بازیهایی چون NFS run و HAWX 2 احساس میکنم نه تنها گرافیک عالی به من نمیده بلکه گرافیک آن کمتر و بسیار کمتر از کارت گرافیک جی فورس من هست .
    مثلا ساده ترین افکتی مثل رفلکس و بازتاب در بدنه خودرو در بازی ران وجود نداره .

LCD من مدلی از سامسونگ هست که نه قدیمی و نه زیاد جدیده . و کابل های اتصال گرافیک همان کابل های موجود در خود جعبه ایکس باکس هستند .
    انتظار کیفیت 1080 رو ندارم ، ولی با یه lcd با کابل خود ایکس باکس باید گرافیک نسبتا خوبی رو دریافت کنم ...

دوستان خواهشا راهنماییم کنید که چه کنم بهترین کیفیت تصویر رو از XBOX بگیرم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

چرا هیشکی جواب نمیده؟!
    اصلا تبدیل های صدا واسه همزمان استفاده کردن اسپیکر و xbox و کامپیوتر بیخیالش!
    اینو جواب بدین حتما باید کابل optical بگیرم؟
    میتونم کابل vga مخصوص کنسول بگیرم که خروجی صدا داشته باشه..بعد یه تبدیل بگیرم که vga رو به dvi تبدیل کنه؟اصلا همچین تبدیلی هست؟اگه هست کیفیت dvi رو بهم میده؟
    خواهشا راهنمایی کنید.کلافم کرده این قضیه.دارم رو تلویزیون لامپی ایکس باکس میزنم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خواهشا یکی راهنمایی کنه.کچل شدم از بس دنبال کابل و تبدیل گشتم!
    مانیتورم led 20 اینچه و حداکثر رزولوشن 1600*900 رو ساپورت میکنه و پورت dvi و vga داره.میگن کنسول رو به پورت vga وصل کنم زیاد کیفیت تصویر جالب نیست اما برای داشتن صدا لازم نیست زیاد هزینه کنم.اگه هم بخوام با پورت dvi وصل کنم کابل hdmi to dvi 10000 تومنه که برای داشتن تصویره. برای گرفتن صدا از اسپیکر هم مجبورم کابل optical audio که تو اولین پست معرفی شده بگیرم که میگن فقط اورجینالش موجوده اونم 45000 تومنه!!
    کسی راه حلی نداره برای اتصال کنسول به مانیتور که ارزونتر و مطمئنتر باشه؟زورم میاد 45000 پول بدم واسه یه کابل صدا!
    یه سوال مهم دیگم اینه که اگه با این تبدیل هایی که عکسشو این پایین میزارم بخوام از اسپیکرم هم برای کنسول استفاده کنم هم کامپیوتر کیفیت صدا خیلی پایین میاد؟اسپیکرم قدیمیه و اون فیش دو به یک که یه سرش سبزه و یه سرش قرمز و سفید میخوره به پشت اسپیکرم.
    خلاصه راهنمایی کنید اگه همه این تبدیلا رو برای داشتن صدا بگیرم آخر نتیجه میگیرم؟
    توضیح در مورد اون رابط فیش که جای سه تا فیش سه سر داره بگم که فیش اسپیکر میخوره به یه ردیفش..فیش دوسری که به کابل آپتیکال وصله میخوره به یه ردیف دیگش..فیش کیس هم میخوره به اون ردیفش!اینجوری هرسه بهم وصل میشن!البته فکر کنم اینطور بشه!!
    عکس سوم و پنج برای کارتون استفاده میشه. البته عکس پنج یک مدل دیگه داره که باید اون سر نرینگی 3.5 mm هم فیش سونی باشه و باید ازش 2 تا تهیه کنید که هم PC و هم 360 رو با استفاده از تبدیل بهش وصل کنید

Optical Cable برای چی ؟!؟! اسپیکر شما اصلا پورت این کابل رو نداره دوست عزیز !

از اونور هم ما Optical از 10 تومن داریم تا الی ماشالا , بسته به جنس و طول کابل .

در مورد تبدیل 3 به 1 هم اینها فقط به صورت جداگانه کاربرد دارن شما نمیتونی همزمان 2 تا دستگاه با خروجی صدای متصل به یک اسپیکر واحد رو روشن کنی امکان آسیب بالاست.

سلامی گرم و صمیمی بر همه ایکس باکس بازها...
    مخلص همه هم هستیم

بنده کوچیک همه شما بعد از سالها تجربه بازی با PC یه چند روزی به جمع ایکس باکس باز ها پیوستم .
    دو روز پیش یه دستگاه XBOX 360 slim 4G به همراه کینکت خریدم و کلی بازی .
    بسیار راضی هستم و هر بازی که خریدم رو اجرا کرده .

اما تجربه سالها بازی با گیم های PC با کارت گرافیک های مختلف و بهترین آنها G-force GT سری 8000 و 9000 و خروجی تصویر آنها من رو کمی نگران کرده ...
    از این بابت که خروجی تصویر XBOX slim باید 1080p باشه ولی الان که من دارم بازیهایی چون NFS run و HAWX 2 احساس میکنم نه تنها گرافیک عالی به من نمیده بلکه گرافیک آن کمتر و بسیار کمتر از کارت گرافیک جی فورس من هست .
    مثلا ساده ترین افکتی مثل رفلکس و بازتاب در بدنه خودرو در بازی ران وجود نداره .

LCD من مدلی از سامسونگ هست که نه قدیمی و نه زیاد جدیده . و کابل های اتصال گرافیک همان کابل های موجود در خود جعبه ایکس باکس هستند .
    انتظار کیفیت 1080 رو ندارم ، ولی با یه lcd با کابل خود ایکس باکس باید گرافیک نسبتا خوبی رو دریافت کنم ...

دوستان خواهشا راهنماییم کنید که چه کنم بهترین کیفیت تصویر رو از XBOX بگیرم ...
    سلام عزیزم

شما تنظیمات تصویر کنسول رو از منوی setting چک کن.
    Last edited by SamGun; 16-06-2012 at 00:39.

6. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

[QUOTE=samgun;7054618]عکس سوم و پنج برای کارتون استفاده میشه.

Optical Cable برای چی ؟!؟! اسپیکر شما اصلا پورت این کابل رو نداره دوست عزیز !

حالا اپتیکال نیاز دارم یا نه؟!عکس سوم که همون اپتیکاله!من فکرم این بود که اون رابط دوبه دو (اخرین عکس)یه طرفش بخوره به اسپیکر و اونطرفش بخوره به کابل اپتیکال یا بخوره به اون رابط سه به یک.

از اونور هم ما Optical از 10 تومن داریم تا الی ماشالا , بسته به جنس و طول کابل .
    همه مغازه های الکتریکی یزد رو گشتم ولی هیچکدوم ندارن و میگن باید تهرون پیدا کنی! مغازه ای که ازش کنسول گرفتم کابل رو داره و میگه چون اورجیناله 45 تومن!
    در مورد تبدیل 3 به 1 هم اینها فقط به صورت جداگانه کاربرد دارن شما نمیتونی همزمان 2 تا دستگاه با خروجی صدای متصل به یک اسپیکر واحد رو روشن کنی امکان آسیب بالاست.
    همزمان نمیخوام کنسول و کامپیوتر روشن کنم.منظورم اینه وقتی کامپیوتر خاموشه بتونم از اسپیکر برای کنسول استفاده کنم و برعکس.این حالت که مشکلی نداره؟
    یه راه حل جدید به ذهنم اومده که تو پست قبلی گذاشتم.نظرت راجع به اون چیه دوست عزیز؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یه راه حل جدید به ذهنم اومده که تو پست قبلی گذاشتم.نظرت راجع به اون چیه دوست عزیز؟
    اونم میشه ولی منم جواب رو دادم عزیزم , شما باید به صورت جدا جدا کار کنی یعنی وقتی هر 3 رو وصل میکنی فقط یکی روشن باشه.

البته من اینارو از نزدیک ندیدم اگه Switch داشته باشن دیگه مشکلی نیست شما هر کدوم از دستگاهها رو که خواستی ازش صدا بگیری Switch میکنی روش اینطوری مشکلی نداره.

9. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

مانیتور من پورت دی وی آی داره و اسپیکرم هم یه سرش که به کیس می خوره از نوع سبز رنگه و تبدیل میشه به سفید و قرمز که به اسپیکر میخوره
    حالا با این همه توضیحات تبدیل های لازم رو بگیرم حله؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

salam va khaste nabashid man 1 moshkeli dashtam khastam bedonam in modele lcd behesh xbox vasl mishe model:ps-42v6s man alman zendegi mikonam va inja natonestan mano rahnamai konan mam non misham azatoon

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان مانیتور من ال سی دی سامسونگه و فقط ورودی vga داره چطوره کابل dvi رو بهش وصل کنم؟؟؟
    ممنون میشم از راهنماییتون
    فقط فوریه مرسی عزیزان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •