راستی یه بلای طبیعی به نام چین و n95 8gb چینی یادمون رفت که دیکه حتی مارکشم فنلاند زدن و روی لنزشم 5 مگاپیکسل نوشتن وکپی خودش زدن!!
راستی یه بلای طبیعی به نام چین و n95 8gb چینی یادمون رفت که دیکه حتی مارکشم فنلاند زدن و روی لنزشم 5 مگاپیکسل نوشتن وکپی خودش زدن!!
داداش سیستم عامل آیفون مکینتاشه نه لینوکس در ضمن تا الان هکرها خیلی برنامه براش نوشتن فکر کنم بیش از 100 تا برنامه. تازه هنوز اپل sdk این گوشیو نداده بود چند روز دیگه قرار بده دیگه ببینید اونوقت چی میشهدرضمن سیستم عامل نوکیا سیمبیان هستش. ولی ماله آیفون لینوکسه که برنامه هاش فعلا تو ایران خیلی ناشناخته هست.
این حرفو دیگه نزن. آیفون جز معدود گوشیهاییه که اصلاخز نمیشه.در مورد خز شدن هم اگه قراره خز بودنی در کار باشه مطمینا اول آیفون خز میشه نه 95 هشت گیگ. سری N90 به بالای نوکیا را نباید با سری 70 و حتی 80 مقایسه کرد.
من با نظر سعید موافقم
آیفون چی داره که خز شه ؟
مارک نوکیا
دوربین 5 مگا پیکسلی با فیلمبرداری
بلوتوث با قابلیت دیتا ترانسفر
بلندی صدا
یا دلیوری ریپورت اس ام اس !!!
هر گوشی ایی یه روزی خز میشه مگه این که تولیدش کم باشه مثل گوشی های زیمنس خدا بیامرز
یا اس 700 سونی اریکسون
یا باگ های گنده داشته باشه مثل ایفون
ولی صحبت من این بود
ان 95 8گیگ با توجه به
قیمت
امکانات و خوش نامی مارک نوکیا
در این خیلی هوادار داره واسه همینم خیلی میخرن که حتی از 50% امکاناتش بلد نیستن استفاده کنن !!
تائید میشه![]()
دوست عزیز سیستم عامل ایفون Mac OS X نه لینوکس
با تمام این تفاسیر گوشیهای دیگه جلوی ان95 8گیگ حرفی برای گفتن ندارن...از لحاظ همه چی...حالا حالا ها هم رو دستش گوشی نمیاد...همین الان مبینید که ان 82 امده ولی باز کاراییشون یکیه و 8گیگ بهتر هم هست...تو تمام نظر سنجی ها میتونید ببینید...حداقل اینفرارد 8گیگ باز اونو از رقیباش جلو انداخته...
کی گفته کارایی ان82 و ان 95 یکی هستند ؟؟
ان 82 یه کمرا فون هستش ولی ان95 یه سکوی بیزینس مولتی مدیا
اصلا ان 95 و ان82 در دوکلاس مختلف و کاملا متفاوت هستند با تمام شباهت های سخت افزاری
که دارند !!
من فکر میکنم اگه این چینیا نبود معمولیم اینجوری خز نمی شد!! نه؟؟
آقا در مورد لینوکس بودن اشتباه شده(یادم رفته بود) ولی باز هم قبول کنید قیمت آیفون توی ایران منصفانه نیست. قیمت 95 هشت گیگ توی سایت های معتبر خارجی 640 الی 690 دلار است. که با قیمت ایران تقریبا یکی هستش. اصلا مقایسه 95 هشت گیگ با آیفون منصفانه نیست چون 95 هشت گیگ از لحاظ امکانات خیلی خیلی سرتر از آیفون هستش.
خیلی هم با اطمینان نگو که حالا حالاها رو دستش گوشی نمیاد
رو دست N95 8Gb رو هم نوکیا تا چند روز دیگه معرفی میکنه.N96 با امکاناتی چون 16GB حافظه داخلی,ساپورت مموری Micro SDو داشتن --- h و ...
توضیحات کامل تر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)