تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 272 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

9 مصدومیت کالو و کاروالیو

سلامون کالو و ریکاردو کاروالیو ممکن است به بازی با بولتون نرسند.
    کاروالیو که در بازی با نیوکاسل دو بار از پشت به زمین خورد که در دقیقه 78 به همین دلیل تعویض شد و برای شرکت در بازی یکشنبه مقابل بولتون تقریبا امیدی ندارد.
    کالو نیز در تمرینات چلسی از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده ولی خبر حاکی از این است که به احتمال زیاد برای بازی با بولتون آماده خواهد شد و میتواند در بازی شرکت کند.
    بازی رفت بین چلسی و بولتون 1-0 به سود چلسی بود که تک گل این بازی را کالو به ثمر رساند.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت

پيش فرض چک:باید جام کسب کنیم

پیتر چک درباره هفته آخر لیگ و فینال جام باشگاه ها صحبت کرد.
    پیتر چک در این باره گفت:"هفته بسیار جذابی خواهد بود و ما باید پیروز شویم و به امید عدم کسب پیروزی توسط منچستر باشیم و من مطمئن هستم که تمامی علاقه مندان یک بازی را میبینند و دیگری را با رادیو دنبال خواهند کرد.ما می دانیم در برابر بولتون چه گونه بازی کنیم آنها برای کسب امتیاز به استمفوردبریج می آیند و اگر هم شکست بخورند سعی می کنند که با کمترین اختلاف شکست بخورند تا به دسته پایین تر سقوط نکنند.
    فوتبال 90 دقیقه است و در آن هر حادثه ای ممکن است اتفاق بیافتد و یه نظر من ویگان دوست ندارد تا مقابل هوادارانش در ورزشگاهشان مقابل منچستر یونایتد شکست بخورند پس آنها قوی بازی خواهند کرد و به دنبال کسب امتیاز هستند.ما باید جام کسب کنیم چون نتیجه کار تیم ها جام هاییست که کسب می کنند و مثال آن تیم آرسنال است که 4 سال متوالی است هیچ جامی را کسب نکردند و در بین سالهای 2004 تا 2008 عملکرد خوبی نداشتند و در لیگ سوم یا چهارم می شوند.
    اینکه در فینال جام باشگاه ها شکست بخوریم بسیار ناراحت کننده است و من اصلا دوست ندارم این اتفاق بیافتد.اگر تیم در نیمه نهایی حذف شود حس بدی دارد چون تیم نزدیک جام بوده ولی در فینال تیم در یک قدمی جام است و اگر پیروز نشود جایزه ای مثل تیمی که در دور اول حذف شده کسب می کند یعنی هیچ چیز"

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت

پيش فرض گرانت بهترین مربی ماه

آورام گرانت سرمربی چلسی به عنوان بهترین مربی ماه آپریل انتخاب شد.

گرانت سر مربی چلسی از طرف لیگ برتر انگلیس بهترین مربی این ماه انتخاب شد تا اولین فرد اسرائیلی باشد که به این عنوان می رسد.آخرین باری که این عنوان به مربی چلسی رسیده بود متعلق به مورینیو در ماه مارچ سال گذشته بود.
    گرانت در این ماه در دو بازی خارج از خانه منچستر سیتی را 2-0 و اورتون را 1-0 شکست داد و در خانه نیز مقابل منچستر یونایتد به پیروزی 2-1 رسید و مقابل ویگان متوقف شد"
    گرانت در این رابطه گفت:"ما دو بازی دیگر پیش رو داریم تا برای باشگاه تاریخ ساز شویم و این افتخار تنها متعلق به من نیست بلکه متعلق به همه است مخصوصا بازیکنان تیم."

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت

پيش فرض معرفی بهترین ها

جوکول از طرف هواداران چلسی به عنوان بازیکن شماره یک و بهترین این فصل از مسابقات انتخاب شد .در ادامه دیگر بازیکنان برتر انتخاب شدند.

در جشن بهترین های استمفوردبریج , جوکول به عنوان بهترین بازیکن این فصل انتخاب شد . دیگر رقیبان وی در رسیدن به این عنوان , بالاک و ریکاردو کاروالیو بودند . این اولین مرتبه می باشد که جوکول این عنوان را کسب کرده . بعد از اهدای هدایا توسط کاپیتان سابق چلسی , آقای مارسل دزالی به کول او در مورد این افتخار چند کلمه ای با مردم صحبت کرد و گفت :"من همیشه آرزو داشتم که در چلسی بازی کنم و دیگر آرزویم این بود که در یک باشگاه بزرگی توپ بزنم . من فکر می کنم که به دو آرزویم رسیده ام و این است که من را خوشحال می کند .من از اینکه هر روز به سر کار می آیم و با بهترین های فوتبال هم تیمم لذت می برم و من تنها می توانم از هوادارانی که نام من را انتخاب کردند تشکر کنم . شب بزرگی می باشد , من در این فصل خوب کار کردم ولی در چند هفته ی پیش افت را در کیفیت بازی هایم احساس می کردم . من مقداری خسته شده بودم و در بازی با نیوکاسل به میدان نرفتم تا اینکه به قدرت اولیه ام بازگشته ام تا بتوانم به تیمم در روز یکشنبه مقابل بولتون کمک کنم و من همچنین برای فینال جام باشگاه های اروپا آماده هستم ."
    اما بهترین گل فصل چلسی نیز در آن شب با شکوه انتخاب شد . باشگاه چلسی بهترین گل فصل را گل ژولیانو بلتی که به تیم تاتنهام زده شد را انتخاب کرد . او در استمفوردبریج در مقابل تاتنهام از 35 یاردی دروازه ی حریف این گل زیبا را به ثمر رساند .
    کاروالیو گفت:"ما در ترکیبمان بزرگان زیادی داریم و این غیر قابل تصور است که آنها من را انتخاب کردند . من نمی توانم چگونه توضیح بدم که چه احساسی دارم ."

اما دیگر اسپانسر باشگاه چلسی , شرکت آدیداس بهترین بازیکن جوان تیم را مشخص کرد . نانا آفوری توماسی که در تیم زیر 18 سال چلسی بازی می کند و به عنوان کاپیتان نیز می باشد به عنوان بهترین بازیکن زیر 18 سال چلسی نام گرفت . شایان ذکر است که او و تیمش به فینال اف ای کاپ زیر 18 سال صعود کرده است .
    در ادامه ی مراسم کاپیتان سابق راگبی انگلیس , لارسن دالاگلیو جایزه ی ویژه را به فرانک لمپارد داد که در این فصل صدمین گل خودش را برای چلسی به ثمر رساند . بهترین گل وی نیز گل های او به بارسا و بولتون اعلام شد .

او به بهترین بازیکنان سال چلسی پیوست :

1967 پیتر بونتی
    1968 چارلی کوک
    1969 دیوید وب
    1970 جان هالینز
    1971 جان هالینز
    1972 دیوید وب
    1973 پیتر اوسگود
    1974 گری لاک
    1975 چارلی کوک
    1976 رای ویکینز
    1977 رای ویکینز
    1978 مایکی درو
    1979 تامی لنگلی
    1980 کلیو والکر
    1981 پیتر بروتا
    1982 میکل فیلری
    1983 جوی جانز
    1984 پت نوین
    1985 دیوید سپیدی
    1986 ادی نزویکی
    1987 پت نوین
    1988 تونی دورگیو
    1989 گراهام رابرتس
    1990 کن مانکو
    1991 اندی تونسند
    1992 پاول الیوت
    1993 فرانک سینکلر
    1994 ستیو کلارک
    1995 ارلند جانسون
    1996 رد گولیت
    1997 مارک هاگز
    1998 دنیز وایز
    1999جیانفراکو زولا
    2000 دنیز وایز
    2001 جان تری
    2002 کارلو کودیچینی
    2003 جیانفراکو زولا
    2004 فرانک لمپارد
    2005 فرانک لمپارد
    2006 جان تری
    2007 مایکل اسین
    2008 جو کول

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    دقیقه 66
    همین 1 دقیقه پیش شفچنکو یه گل زدو چلسی رو 1 بر صفر پیش انداخت...

منچستر هم همزمان داره بازی میکنه و اونم یک بر صفر بازی رو تا حالا برده.

دعا کنید ویگان یه گل به من یونایتد بزنه و از اونور چلسی هم بتونه گلشو حفظ بکنه... آخ که چی میشه...
    شبکه 3 داره بازی منچستر رو نشون میده
    فعلا...

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

خب متاسفانه من یونایتد گل دوم رو زده و با این نتیجه قهرمانه...
    مبارکشون باشه.
    چلسی با تمام مشکلاتی که داشت نتایج خوبی گرفت.

امیدوارم توی مسکو جواب منچستر رو بده .

داره خودمونی میشه livchelsea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    romford

9

چلسی بمیرم که قهرمان نشدی...

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

من الان اند افسردگی ام و زانوی غم بقل کردم !!!!
    به امید قهرمانی champions league ...

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

Chelsea 1 - 1 Bolton

متاسفانه چلسی دقیقه 93 گل خورد !!! آخ که چقدر این تیم بدشانسه !!!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

متاسفانه امشب در هفته ی آخر بازی های لیگ جزیره چلسی قهرمانی را از دست داد و در مقام دوم جای گرفت .

چلسی در این فصل ناکامی های زیادی مثل از دست دادن مورینیو،اعتصاب بازیکنان و ... را گذرانده بود با از دست دادن قهرمانی باعث تاسف هواداران شد و حالا تمام امیدشان به کسب قهرمانی لیگ قهرمانان است
    همچنین گل خوردن در دقیقه ی 90 مقابل بولتون نیز هواداران را که آماده ی قهرمانی بودند را شوک زده کرد.آخرین قهرمانی چلسی به سال 2005 بر می گردد که ژوزه مورینیو در 2 سال متوالی به چلسی بخشید.بعد از برکناری وی آبرامویچ که جای مورینیو را خالی می دید با استخدام تن کاته خواست جبران آن جای خالی را بکند و تا حدودی هم موفق بود.در فقل و انتقالات نیز با خرید آنلکا مهاجم گل زن بولتون توانست تا حدودی هواداران را راضی کند اما بازیکنان همیشه مورینیو را در ذهن دارند.آبرامویچ کسی که با 50 میلیون پوند که تخمینی است و هرگز مبلغ اصلی افشا نشد شوچنکو را از میلان خرید که با این پول در آن زمان می توانست بکام یا زیدان و... را به خدمت بگیرد حالا منفور هواداران و بازیکنان است.تنها شانس بقای گرانت مربی نا کارآمد این فصل قهرمانی در این فصل لیگ قهرمانان است و یعد از آن باید شاهد جدا شدن تک تک بازیکنان از تیم باشیم.بدبینانه نباید با مسئله برخورد کنیم.به امید روزهای آتی

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •