میبینم که بارسلون با گل دقیقه 90 و خورده ای خودش مساوی کرد........!!!!!!!!!!تازه شنیدم که رایکارد آب دهانشو انداخته تو صورت مربی حریف!!!!!!!!!!!(جان من با ادبی حال کردید...آب دهان...!!)
میبینم که بارسلون با گل دقیقه 90 و خورده ای خودش مساوی کرد........!!!!!!!!!!تازه شنیدم که رایکارد آب دهانشو انداخته تو صورت مربی حریف!!!!!!!!!!!(جان من با ادبی حال کردید...آب دهان...!!)
ااااااااااااااااااااااا..
من بازی رو دیدم ولی تا 85 ....
فک نمی کردم این قدر شانس داشته باشن ...
داشتم فیلم می دیدم گفتم دیگه تموم شد باخته ....
از رایکارد چیز دیگه ای نمی شه از این بیشتر انتظار داشت ...
بچه ها ديروز تولد من بودا!!!!!!!!!!!
فكرنمي كنم اين طور باشه ها!!!
اگه اينجوري باشه كه پدرش رو در ميارن![]()
مبارک باشه پس کیکت کو ؟؟؟؟؟
ديگه از ما گذشته![]()
تبريك![]()
میگم کسه دیگه ای نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ه مه که تولدشون الانه!!!!!!!!!!منم به شما تبریک میگم.1000 سال به این سالها.......
این چه حرفیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از شما بعیده......مگه چند سالته آخه کسرا جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(البته اگه اسمت همین باشه!!!)
یک چیز جالب یادم اومد بچها در رابطه با جشن تولد :
من تو 15 بهمن به دنیا اومدم و وقتی که تو دبیرستان بودم و از او قبل ترش تو راهنمایی خیلی دوست داشتم که جشن تولد واسم بگیرن و یک بار خیلی باشکوه سال اول راهنمایی واسم گرفتن و تمام اما..
میگفتم اما من یک مادر بزرگ دارم که از اون مادر بزرگای قدیمیه حالا هر وقت میرم پیشش و میگم که کی واسم جشن تولد میگیرین به من میگه که حالا درستو بخون تا بعد میگم اه اخه الان جشن تولدم میگه نه حالا امتحانات خردادتو بده اگه خوب درس خونده باشی واست یک جشن حسابی میگیرم....راستیتش انقدر میخندیم که این حرف رو میزنه که نگو حالا هم واس همه دوستان که تولدشون تو همین نزدیکی است تبریک میگم مخصوصآ کسرا جان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)