من متعجبم كه اي بابك كجاست ؟؟؟
شاخ رو بكشيد و برين بيرون
من متعجبم كه اي بابك كجاست ؟؟؟
شاخ رو بكشيد و برين بيرون
از اين عرضه ها نداريد
اين قدر هم واسه ما شاخ و شونه نكشيد شاختون رو مي شكنيم
فعلا که دیدیم کی امسال تو یک چهار هزار و نود و ششم نهایی حذف شد...
تو هم خودتو کشتی با این چهار هزار و نود و ششم...حالا تیم عزیزتون دو بار بیشتر قهرمان نشده خوشگل بابا
حالا چه چهارده هزارم حذف شه چه نیمه نهایی شمامم حذف شدید دیگه
اگه اینجوریه بارسام امسال با اختلاف 10000 امتیاز نسبت به رئال 3 شد یعنی اگه بتونه خودشو نگر داره
بعد هم اگر میخواین دیگه برو بچ رئالی نیان اینجا دیگه حرف مفت نزنیدتمامممممممم --- به جای این برید به فکر اون تیم ضایع باشید که .......... دیگه بهتره نگم
![]()
Last edited by david23; 13-05-2008 at 11:31.
ضایع اون تیم شماست... نذار بگما... اگه به بی احترامی و بی ادبی باشه مام بلدیم فکر نکن خبریه... ما اینجا هر چی بخوایم میگیم... مام بلدیم بیایم تو پیج شما... ولی، حیف وقت که بذاریم بیایم اونجا...
در اقدامي غير منتظره از سوي لاپورتا ارائه شد
پيشنهاد نجومي بارسلونا براي كاكا
خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا اسپانيا ميكوشد به مبلغ 60 ميليون يورو علاوه بر تورام، برزيلي ميلان را به خدمت بگيرد.
به گزاش خبرگزاري فارس و به نقل از ال موندو دپورتيو، اين تيم اسپانيايي حاضر است ليليان تورام را علاوه بر 60 ميليون يورو، به ميلان تحويل داده و كاكا را جذب كند.
اين در حالي است كه كاكا پيش از اين پيشنهاد 100 ميليون يورويي رئال مادريد را به دليل تعصب به ميلان رد كرده است.
اكنون كه قرار است رونالدينيو، زامبروتا، تورام، دكو و كارلس پويول هم بارسلونا را به مقصد ميلان ترك كنند، اوضاع براي كاكا بسيار متفاوت شده است
هدفي كه مدافع فرانسوي تعقيب ميكند
تورام، خروج از بارسلونا و ادامه فوتبال
خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم ملي فرانسه گفت: به فوتبال ادامه مي دهم و به فكر بازنشستگي نيستم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اكيپ فرانسه، ليليان تورام عنوان كرد: با وجودي كه با بارسلونا اسپانيا قرارداد دارم؛ اما تصميم گرفته ام در پايان فصل جدا شوم. البته خروج من از بارسا به منزله خاتمه فوتبال نيست.
اين بازيكن قديمي كه مورد توجه چند تيم از جمله آرسنال انگليس، ردبول سالزبورگ و ... است، گفت: هنوز در مورد تيم بعدي تصميمي نگرفتهام. براي اين كار وقت هست و مي توانم تصميمي منطقي بگيرم.
تورام عنوان كرد: برايم آنچه در وهله نخست مهم بود، اين است كه باز هم به فوتبال ادام دهم و در تيمي باشم كه از جايگاه مناسبي برخوردار باشد.
در مورد اين مدافع باتجربه پيشين موناكو فرانسه، پارما و يوونتوس ايتاليا گفته ميشود در 2 هفته آينده اقدام به انتخاب تيم بعدي خود خواهد كرد.
در پي دريافت پيشنهاد رسمي
آدبايور: هيچ بازيكني نميتواند به بارسلونا نه بگويد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال آرسنال خود را در آستانه پيوستن به بارسلونا اسپانيا ميداند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، امانوئل آدبايور متولد 26 فوريه 1984، نقش غيرقابل انكاري در موفقيتهاي آرسنال داشته و درخشش قابل توجه او باعث شد تا بارسا پيشنهادي نجومي به وي ارايه كند.
بگيريستاين، نايب رئيس بارسلونا با وكيل آدبايور در لندن ديدار كرد.
آدبايور در اين باره گفت: هيچ بازيكني نميتواند به بارسلونا نه بگويد. آرزوي قلبي من اين است كه روزي عضو اين تيم باشم.
از آقا بابک بخاطر برخورد با اون 2 نفر تشکرمیکنم.
آقا مجتبی ممنون بخاطر این اطلاعاتی که گذاشتین.
اگه کاکا بیاد که عالی میشه ولی بعید میدونم بیاد.
ولی من همین چند صفحه پیش خودم که میلان گفته بود که رونالدینیو رو نمی خواد.حالا کدومش درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
من موندم آخه مهاجم قحطه که می خوان آدبايور رو بگیرن؟؟؟؟!!!!!!
من که دیگه امیدی به بارسا ندارم.
دلت میاد این حرفو بزنی؟ آدبایور به این خوبی.من موندم آخه مهاجم قحطه که می خوان آدبايور رو بگیرن؟؟؟؟!!!!!!
ولی انگار بارسلون میخواد یه خونه تکونی درست حسابی بکنه. این همه بازیکنو میخواد پرت کنه بیرون چندتا هم میخواد بگیره.
چند وقت پیش هم گفته بوده که آلوز(مهاج سویا، نمیدونم همین بود اسمش یا نه) و فابرگاس هم میخواد بگیره.
الانم که کاکا و آدبایور میخواد بگیره. بقیشونم رو میشه کم کم.
من جا لاپورتا بودم 200 میلیون یورو میزاشتم کنار برا دروازه بان!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)