تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 949 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208608 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسي درسته
    تنها عيب فن اوا شايد قيمتش باشه
    اما بزرگترين سرويس دهنده در كل كشور بعد از پارس فن اوا هست
    امكان نداره يك ريال در اكانت شما اشتباه بشه
    امكان نداره سرعتتون دزدي بشه و كمتر بهتون بدن
    قطعيم چون فن اوا خودش ديش داره خيلي كمه

كم لطفي نكنيد فن اوا بزرگترين بخش پشتيباني با 250 اپراتور داره حتي پارس انلاين با60 نفر و شاتل با فكر كنم100 نفر
    يكبار به شاتل زنگ بزنيد ببيند چطور كار انجام ميدن
    بشصه نديدم كسي از پشتيباني فن اوا شكايتي داشته باشه
    ما حتي وقتي كسي براي نصب ميفرستيم بعدش تماس ميگيريم ببينيم رفتارش چطور بوده

اینم من اضافه کنم که عیب دیگش پینگ بالاش و خسیس بودنشون هست. مثلا شاتل و بعضی از شرکت های دیگه به مناسبت تولد امام علی 2 گیگ به همه هدیه داده بود ولی فن اوا هیچی. اینکه اکانت night رو هم قطع کردن
    در ضمن منظور دوستمون از پشتیبانی ضعیف اگه اشتباه نکنم، پایین بودن سطح دانش افراد پشتیبانی بود. هر وقت زنگ بزنی فورا حسابت رو reset می کنن و می گن اگه مشکلتون بازم حل نشد باید ثبت خرابی کنی

حالا من دوتا سوال دارم:
    1. فن اوا مال کیاست دقیقا که 250 نفر اپراتور داره؟
    2. من مرکز مخابراتی توکلی تهرانم. بعضی موقع ها اپ استریم و داون استیریم م صفر میشه و چراغ adsl مودمم به حالت چشمک زن میره. بعضی مواقع مثل دیشب تا چند ساعت ادامه پیدا می کنه . اعصابم خورد شده بود دیشب می خواستم فرداش (یعنی امروز) بگم سرویسم رو جمع کنم برم وایمکس بگیرم. ولی خب الان سالمه
    پشتیبانی هم طبق معمول سرویسمو reset کرد فقط ولی...
    ممنون میشم جواب بدین
    Last edited by whitewolf; 16-07-2010 at 03:58.

2. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

اینم من اضافه کنم که عیب دیگش پینگ بالاش و خسیس بودنشون هست. مثلا شاتل و بعضی از شرکت های دیگه به مناسبت تولد امام علی 2 گیگ به همه هدیه داده بود ولی فن اوا هیچی. اینکه اکانت night رو هم قطع کردن
    در ضمن منظور دوستمون از پشتیبانی ضعیف اگه اشتباه نکنم، پایین بودن سطح دانش افراد پشتیبانی بود. هر وقت زنگ بزنی فورا حسابت رو reset می کنن و می گن اگه مشکلتون بازم حل نشد باید ثبت خرابی کنی

حالا من دوتا سوال دارم:
    1. فن اوا مال کیاست دقیقا که 250 نفر اپراتور داره؟
    2. من مرکز مخابراتی توکلی تهرانم. بعضی موقع ها اپ استریم و داون استیریم م صفر میشه و چراغ adsl مودمم به حالت چشمک زن میره. بعضی مواقع مثل دیشب تا چند ساعت ادامه پیدا می کنه . اعصابم خورد شده بود دیشب می خواستم فرداش (یعنی امروز) بگم سرویسم رو جمع کنم برم وایمکس بگیرم. ولی خب الان سالمه
    پشتیبانی هم طبق معمول سرویسمو reset کرد فقط ولی...
    ممنون میشم جواب بدین
    خیلی جالبه من فکر کردم فقط مال من اینطوریه همه چیزییی که گفتی مو به مو بره منم هست هروقتم زنگ میزنم ریسته بعدازپایان شارژم خطمو جم میکنم میرم ازجای دیگه سرویس میگیرم چندروز پیش هم زنگ زدم ساعت 3نیمه شب بود هرچی از دهنم دراومد بارطرف کردم به همه فن اوایی ها تسلیت میگم بابت این سروس.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی جالبه من فکر کردم فقط مال من اینطوریه همه چیزییی که گفتی مو به مو بره منم هست هروقتم زنگ میزنم ریسته بعدازپایان شارژم خطمو جم میکنم میرم ازجای دیگه سرویس میگیرم چندروز پیش هم زنگ زدم ساعت 3نیمه شب بود هرچی از دهنم دراومد بارطرف کردم به همه فن اوایی ها تسلیت میگم بابت این سروس.
    برای شما هم شده اپ استریم و داون استریمتون صفر بشه (چراغ adsl مودمتون چشمک بزنه) و وقتی زنگ بزنین پشتیبانی بگن خطتون نویز داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

برای شما هم شده اپ استریم و داون استریمتون صفر بشه (چراغ adsl مودمتون چشمک بزنه) و وقتی زنگ بزنین پشتیبانی بگن خطتون نویز داره؟
    چندین بار وهمین دیروز جمعه نیمساعت منتظر بودم چراغ ثابت بشه هی هم میگن نویز داره وایرادهای الکی که ادمو بفرستن دنبال نخود سیاه دنبال اینن که هی ایراد رو ازطرف مشترک بگیرن که خوب اینم بخاطره مشتری مداریه دیگه !همه چیز حول محورمشتریه خودشون هیچ ایرادی ندارن!!!!!!

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

چندین بار وهمین دیروز جمعه نیمساعت منتظر بودم چراغ ثابت بشه هی هم میگن نویز داره وایرادهای الکی که ادمو بفرستن دنبال نخود سیاه دنبال اینن که هی ایراد رو ازطرف مشترک بگیرن که خوب اینم بخاطره مشتری مداریه دیگه
    زمانيكه خطتتون از رانژه در مياد اصلا به فن اوا ربطي نداره
    ببينيد پورت شما تو مخابرات مشكل داره مثلا مخابرات ميخواد يه كاري بكنه پورتارو دستكاري ميكنه و موقع برگشت درست نمي بنده اين ميشه كه خطتتون اينطوري ميشه
    دومي مشكل تلفن داخلي خانه شما
    سعي كنيد روي سيستمي كه مودم داريد اصلا اسپيليتر و تلفن وصل نكنيد و خط تلفن مستقيم به مودم بزنيد
    دوم اگر امكانشو داريد از اونجايي كه سيم تلفن اومده تو خونتون نيم ساعت به اينترنت وصل بشيد ببينيد تفاوت كيفيت سرعت داريد كه معمولا در90 درصد مواقع همين هست
    اگر بله بدونيد سيم كشي داخل ساختمانتان عيب دار
    مثلا عبور سيم تلفن و برق در كنار در سيم كشي داخلي ساختمان باعث نويز ميشه رو خط
    در كل از رانژه در اومدن اصلا به فن اوا ربطي نداره
    بله فن اوا در ساعات 8صبح تا4 عصر در حدود 250 اپراتور داره اين تعداد براي كل ايرنه و بجز اصفهان براي اصفهان مركز جدايي در خوده اصفهان دارند
    در كل ببينيد كمترين نارضايتي مشتركا بين سه سرويس دهنده بزرگ ايران يعني پارس - شاتل- صبا و فن اوا
    ماله فن اوا هست ديگه اينو من نميگم ميتونيد تو همه فوروم ها بريد ببينيد معمولا ميزان نارضايتي از كدام سرويس دهنده بيشترين هست
    حالا نكته جالب بگم
    اما تمام اپراتور هاي فن اوا از جمله خوده من موقع استخدام يه ازمون داديم كه كلي مسئله شبكه بود بود توش جالبترين نكته اينه 10 سوال اخر اين بود كه
    ايا از اينترت پرسرعت استفاده كرديم - ايا نحوه كانفيگ مودم و سرور بلديم- اينكه چند وقت از كدوم شركت سرويس داشتيم ميزان رضايتمون چطور بوده در مورد اپراتور ها كم لطفي نكنيد ولي كاري كه از دست ما برمياد همينه ببينيد در بيشتر مواقع مشترك نميتونه درست بگه مشكلش چيه نه اينكه اپراتورها كم سواد باشن همينجا ادمايي هستند كه خودشون يه پا متخصص شبكه هستند ونشستند با حقوق چند غاز با مشتركي كه حتي نميدونه فرق اتو كانكت با نقطه به نقطه چيه سر و كله ميزنن
    نذاريد نارضايتي از سرويس باعث نديدن حقايق بشه
    اينم مثل دانشگاه ازاد كه چون پول زياد ميگيره همه ميگن بده هيچكس نميگه خوب اگر اين دانشگاه نبود الان اين جمعيت همشون الاف و بيكار تو كوچه بودن بعدم زوري كه نبوده خودشون اومدن دانشگاه
    حالا اينم قضيه اونه
    Last edited by شـیـفــو; 17-07-2010 at 20:03.

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

سلام
    من یه چند روزیه افتضاح سرعت باز شدن صفحاتم اومده پایین
    جوری که هر صفحه رو باید 5-6 بار بزنم تا بیاد بالا
    کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
    ممنون

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام
    من یه چند روزیه افتضاح سرعت باز شدن صفحاتم اومده پایین
    جوری که هر صفحه رو باید 5-6 بار بزنم تا بیاد بالا
    کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
    ممنون
    احتماا شبا اينطوري ميشه درسته ؟
    شما كدوم منطقه مخابراتي و كدوم شهر هستيد ؟
    كانكشن شما اگر نقطه به نقطه هست هر بار اينطوري شد يكبار ديسكانكت كنيد و وصل بشيد درست ميشه اگر با اينكار بعد از قطع و وصل كردن سرعت درست ميشه و نيازي نيست ديگه چندبار ريفرش كنيد مشكل از ويندوزتونه و بايد ويندوز عوض كنيد تكرار ميكنم عوض تعميرش كار ساز نيست
    اگر ميتونيد ويندوزتونو عوض كنيد ببينيد باز اين مشكل ادامه داره يا نه
    نويز خط هم تاثير داره
    گفتم بازم مگيم سعي كنيد از پريزي كه به مودم وصله اسپيليتر و تلفن متصل نكنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان مگه رسم این نیست که وقتی از رسیلری خرید میکنیم باید قیمت پلن ها از قیمتی که خود شرکت میده پایین تر باشه؟
    اما من از جایی که میگیرم الان متوجه شدم که دارم قیمت بالاتری رو میدم. آیا میتونم مستقیما از خود شرکت خرید کنم؟ نیاز رانژه مجدد هم نباشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من چند روز پیش اکانتم رو charge کردم.(البته با کلی دردسر!!)
    ولی برای اولین بار توی این چند وقت با افت سرعت شدید مواجه شدم!انگار که بجای سرعت 512 بهم 256 دادن!!
    زنگ زدم پشتیبانی زنگ زد مخابرات و گفت همه چی درسته و مشکل از خودتونه!!
    درحالی که تمام تنظیمات(نرم افزاری و سخت افزاری)مثل قبله.ولی بازم من ویندوز رو عوض کردم و مشکلم هنوز حل نشده.
    حالا من باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من چند روز پیش اکانتم رو charge کردم.(البته با کلی دردسر!!)
    ولی برای اولین بار توی این چند وقت با افت سرعت شدید مواجه شدم!انگار که بجای سرعت 512 بهم 256 دادن!!
    زنگ زدم پشتیبانی زنگ زد مخابرات و گفت همه چی درسته و مشکل از خودتونه!!
    درحالی که تمام تنظیمات(نرم افزاری و سخت افزاری)مثل قبله.ولی بازم من ویندوز رو عوض کردم و مشکلم هنوز حل نشده.
    حالا من باید چیکار کنم
    اینو توی مرورگرتون وارد کنید :
    19.168.1.1

ببینید اونجا روبروی down stream چند نوشته؟
    اگه عددش معادل سرویستون بود که اشکال از کامپیوتره ولی اگه کمتر بود اشکال ممکنه از هزار جا باشه. شرکت، مخابرات، سیم کشی، همه چی. ولی تنها نکته که باید بدونید اینه که همه این مشکلات فقط از طریق شرکت حل میشه. البته میتونید برای شروع یه کارایی مثل تعویض اسپلیتر، جدا کردن تلفن ها، وصل شدن به اینترنت از دم در و ... رو شروع کنید ولی بی فایدست.چون با تغییر سرویس این بلا به سرتون اومده
    پس بچسب به تلفن و شماره 88338833 . تلفنو از دستت جدا نکن
    موفق باشی. چون میدونم راه سخن و طولانی پیش روته
    Last edited by whitewolf; 19-07-2010 at 19:34.

12. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •