تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 108 از 1219 اولاول ... 858981041051061071081091101111121181582086081108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

پدرام جان قیمت 80 گیگ درسته این که خیلی تفاوت داره با 40؟؟؟؟

من شنیده بودم 160 گیگ با این قیمت میاد تو بازار
    اره
    اون قيمت پايه بود زماني كه RELEASE شد
    الان 399 دلاره
    اون 499 هم براي 160 گيگه كه قراره بياد

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بله پدرام جان فقط بازی های اورجینال PS2 رو اجرا می کنه. که پیدا کردنش سخته.
    البته یه راه وجود داره که بتونی بازی کپی PS2 رو اجرا کنی که اصلا به ریسکش نمی ارزه.
    چون باید دل و روده کنسولو بریزی بیرون و کسی هم که هم تخصصی و هم تضمینی این کار و انجام بده
    نیست و فقط چندتا متود تو اینترنت هست که باید خودت انجام بدی.
    چند نفر میشناسم که به خاطر این موضوع درایو کنسولشون رفت رو هوا.
    اره با اين حساب بايد اونهايي كه الان تو ايران 200 يا 250 تا بازي از PS2 دارن
    بازي ها رو هم همراه كنسولشون رد كنن
    چون ديگه نميشه استفاده كرد ازشون
    اون متود ها رو هم اره ديدم
    واقعا كار بي ارزشيه

3. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون ارش جان پس هر دو مدل در جعبه کنسول فقط یه دسته دارن درسته باید بهش بگم شبیه دسته ای که تو جعبش هست

یکی دیگه بگیره؟؟؟ چون من دارم از چین میگیرم قیمت جهانی 40 و 80 گیگ رو کسی میدونه اگه بگه ممنون میشم.

بعد 80 گیگ یعنی تو چین هم اگه گیر بیاد Ntsc هست؟؟ و اینکه به نظر شما ریجیون Pal در چین گیرش میاد یا نه؟؟

اگه گیرش نیومد چه ریجیونی پیشنهاد میکنید؟؟؟

ببخشید این همه سوال کردم بازم ممنون
    بازار چین طوریه که میشه بازار سیاه توش پیدا کرد. یعنی اونا هم دنبال کپی خور کردن هستن.
    مثلا 360 کپی خور شده هم میشه تو چین پیدا کرد.
    پس احتمال اینکه PS3 هر ریجنی تو چین پیدا بشه زیاده.
    البته PS3 بازی هاش به صورت ریجن فری هست و هیچ فرقی نمی کنه که چه ریجنی بگیری.
    من پیشنهادم pal هست و تنها دلیلم هم عملکرد بهتر در بازی آنلاینه. چون سرورهای pal به ایران نزدیکتره
    در نتیجه پینگ پایین تری هم داره.
    تو انتخاب PS3 فقط باید به امکانات هر مدل توجه کنی و بعد انتخاب کنی. ریجن زیاد مهم نیست.

5. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گذشته به شدت تاریکی داشته کاملا حق با شماست.
    مشکل ما ایرانی ها اینه که دنبال یه برنده هستیم. من نوعی چه کار به برنده بازار دارم ؟ !
    بله اگه کپی خور بشه کی می تونه از KZ2 و GOW III و LBP و TM و امثال این بگذره؟
    البته بالا هم اشاره کردم که کمتر کسی توان خرید بازی اورجینال رو داره, تو اولین پستم هم به این موضوع
    اشاره کردم ولی یه تعدادی از ماها مصداق این مثل هستیم :
    گربه دستش به گوشت نمیرسید, می گفت تلخه.
    به کسی برنخوره ولی حقیقته.
    من جواب یه بنده خدایی رو دادم با فن بازی بحث و تو تایپیک PS3 کشیدید به X360 vs PS3 .

امیدوارم از حرفای من ناراحت نشید.
    خب من از آدمایی نیستم که حرفم رو نزنم و بکشم کنار.
    دوست عزیز لطفاً عقاید دوره ساسانی خودت رو همه جا شرح نده. هر خانواده ای می تونه 2 میلیون تومن پول جمع کنه و بده PS3 بخره و فقط شما یکی تو ایران نیستی که این قدرت رو داشته باشی. من هم گشنه نیستم و میگم اینقدر پول ندارم، نه این که پولم نمی رسه، این خرید رو نسبت به خودم منطقی نمی بینم.
    من خودم wii یا 360 هم ندارم ولی نمی گم اونها این مشکلات رو دارن.

دوستمون pedram_sad هم یک کاربر فعال هستند و این کاملاً مشخصه. حد اقل چیزی که این رو ثابت می کنه 771 پست توی این انجمنه (تا حالا که این رو می نویسم) و هر کسی که این همه فعالیت کرده باشه، مطمئناً یک کاربر فعال و عالیه.

من خودم خیلی طرفدار نینتندو هستم. ولی نمی آم به همه بگم که "برو دی اس بخر، PSP به درد نمی خوره"، و قبول هم دارم که PSP یه کنسول خیلی خوبه. یه زمانی در این باره یه کم تعصب داشتم، ولی تمام سعی ام رو کردم که این تعصب رو کنار بذارم.
    شما خیلی راحت می آی به یه نفر بی طرف میگی که "اگه می تونی حتماً PS3 بگیر". دوست عزیز، اگه PS3 صد در صد بهتر از X360 بود، توی کشور های اروپایی و آمریکای شمالی، با توجه به این که بازی های X360 هم در همین قیمت هستند، مطمئناً به کنسول 360 برنده می شد و خبری از 360 نبود.

در مورد PS2، درسته که این کنسول یه کنسول رکورد داره (که دی اس حتی رکورد اون رو هم زده)، ولی تا اونجایی که من میدونم این کنسول حدودای سال 2000 یعنی هفت هشت سال پیش وارد بازار شده و یک کنسول پیر محسوب میشه، حالا هرچقدر هم که خوب باشه. و هر شرکتی، برای دادن یک محصول جدید، قدرت بیشتری رو روی اون کنسول متمرکز می کنه. این که یه شرکت، در حالی که موقعیت مناسبی هم در console wars نداره، خط تولید کنسول نسل ششمش رو متوقف نمی کنه و قدرت کاملش رو روی نسل هفتم متمرکز نمی کنه، خیلی معنی داره.

من هم گدا نیستم که اینطوری میگی گربه دستش به گوشت نمی رسه. فقط اهل پز دادن و این حرفها نیستم. من یه بحث منطقی در مورد این که اصلاً با وجود کنسول های 360 و wii چه دلیلی داره آدم PS3 بخره در همین تاپیک راه انداختم و فقط یه نفر جواب داد و من هم جواب دادم و جواب دیگه ای در کار نبود.

بذارید یه توضیح دیگه هم بدم: شما برای PS3 بازی کردن حدوداً یک میلیون پول لازم دارید:
    خود کنسول 500 تومن، ده تا بازی 600 تومن. تازه با ده تا بازی که بعد از یه سال خسته کننده میشه.
    با همین پول میتونید یه سیستم فوق العاده کامپیوتری ببندید، یه عالمه بازی بگیرید و تازه برنامه های مختلف رو هم به بهترین نحو اجرا کنید.
    با همین پول می تونید یه کنسول 360 بگیرید با یه عالمه بازی، تازه با کیت الیت که 120 گیگ حافظه داره.
    و اما باحال ترین قسمت قضیه:

با این پول شما می تونید یک wii بگیرید (با 250 یورو)، کپی خورش کنید (با 30 تومن)، و براش دسته کلاسیک رو بگیرید (با 20 یورو، تازه به قیمت اروپایی)

، یه عالمه بازی بگیرید (یکی 4 هزار تومن) و باحال ترین قسمت قضیه اینجاست که می تونید چند تا از این وسایل بگیرید که دسته توش قرار می گیره و عملاً یه دسته جدید به وجود میاد، مثل این:

دهها نوع از این وسایل وجود داره، به شکل چوب بیلیارد، فرمون ماشین، راکت تنیس، قاشق و چنگال (!)، اسلحه کمری و غیره. و شما برای هر بازی یک دسته خاص خودش خواهید داشت.

می بینید، با این پول این همه امتیاز میشه گرفت، به جای اینکه 10 تا بازی بتونید داشته باشید.

به قول معروف: چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.

می بینید که این کنسول اونقدر که باید موفق نبوده، دیگه بحث کردن نداره.

در ضمن، من اهل پز دادن نیستم، ولی گدا گشنه هم نیستم. همین الان من دارم از فرانسه این پست رو می ذارم. نمی خوام پز بدم و صد در صد هم مطمئنم که ارزش آدم ها به این چیز ها نیست. بنابراین اینطوری با افراد صحبت نکنید.

از معذرت خواهی و گلتون هم ممنونم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ادامه دادن این بحث اصلا صحیح نیست.
    ولی چندتا نکته که اشاره کردی واقعا جالب بودن

دوست عزیز لطفاً عقاید دوره ساسانی خودت رو همه جا شرح نده. هر خانواده ای می تونه 2 میلیون تومن پول جمع کنه و بده PS3 بخره و فقط شما یکی تو ایران نیستی که این قدرت رو داشته باشی. من هم گشنه نیستم و میگم اینقدر پول ندارم، نه این که پولم نمی رسه، این خرید رو نسبت به خودم منطقی نمی بینم.
    تو رو خدا اصلا پستهای منو می خونی؟
    من کجا گفتم قدرت جمع کردن 2 تومن و خرید PS3 رو دارم؟ البته بماند که الان در ایران قیمت خود کنسول PS3 از 360 هم
    پایین تره, صحبت من این بود که کمتر کسی توانایی خرید بازی اورجینال رو داره.
    البته منظورم این نیست که همه ایرانیها گدا گشنه هستن, منظورم این هست خرید اورجینال, چه بازی چه نرم افزار
    تو ایران فرهنگ سازی نشده, در نتیجه منی که دستم تو جیب بابامه هیچ وقت بابام نمی تونه قبول کنه 70-80
    تومن بدم یه بازی بخرم (همین بازی های 5 تومنی هم کلی دردسر داره برام)
    پس باید منظورمو گرفته باشی.

دوستمون pedram_sad هم یک کاربر فعال هستند و این کاملاً مشخصه. حد اقل چیزی که این رو ثابت می کنه 771 پست توی این انجمنه (تا حالا که این رو می نویسم) و هر کسی که این همه فعالیت کرده باشه، مطمئناً یک کاربر فعال و عالیه.
    در کاربر عالی و فعال بودن پدرام هیچ شکی نیست.
    ولی نمیشه به این بهانه که که ایشون کاربر فعال, همکار انجمن, مدیر انجمن یا مدیر سایت باشند حق نداشته باشیم
    باهاشون بحث کنیم و یا هرچی گفتن قبول کنیم.

من خودم خیلی طرفدار نینتندو هستم. ولی نمی آم به همه بگم که "برو دی اس بخر، PSP به درد نمی خوره"، و قبول هم دارم که PSP یه کنسول خیلی خوبه. یه زمانی در این باره یه کم تعصب داشتم، ولی تمام سعی ام رو کردم که این تعصب رو کنار بذارم.
    شما خیلی راحت می آی به یه نفر بی طرف میگی که "اگه می تونی حتماً PS3 بگیر". دوست عزیز، اگه PS3 صد در صد بهتر از X360 بود، توی کشور های اروپایی و آمریکای شمالی، با توجه به این که بازی های X360 هم در همین قیمت هستند، مطمئناً به کنسول 360 برنده می شد و خبری از 360 نبود.
    الان هم میگم, هرکی توانشو داره بره PS3 بخره. چون آینده PS3 بهتر از 360 خواهد بود. این حرف من نیست.
    حرف کارشناسای خیلی خبرست. شما برو مصاحبه کارمک و ریلی رو در مورد آینده فروش کنسول ها بخون تا دلیل
    این پیشنهاد منو بیشتر درک کنی.
    در ضمن او بی طرف که اینجا سوالشو پرسید, شما مطمئن باش خودش به PS3 تمایل داشته که سوالشو تو تایپیک
    PS3 پرسیده. می تونست سوالشو تو تایپیک 360 یا PS3 vs X360 مطرح کنه. پس اشتباه اول رو شما انجام دادید
    که تو این تایپیک بحث رو باز کردید.
    هزار یک دلیل وجود داره که باعث میشه هر انسان عاقلی آینده PS3 رو بهتر پیش بینی کنه, به خاطر اینکه دوباره دچار
    سوتفاهم نشی, توجه کن گفتم پیش بینی هیچ قطعیت و تضمینی برای این حرفا وجود نداره, هر لحظه امکان
    داره مجموعه اتفاقات طوری رقم بخوره که همه چیز عوض بشه.

در مورد PS2، درسته که این کنسول یه کنسول رکورد داره (که دی اس حتی رکورد اون رو هم زده)، ولی تا اونجایی که من میدونم این کنسول حدودای سال 2000 یعنی هفت هشت سال پیش وارد بازار شده و یک کنسول پیر محسوب میشه، حالا هرچقدر هم که خوب باشه. و هر شرکتی، برای دادن یک محصول جدید، قدرت بیشتری رو روی اون کنسول متمرکز می کنه. این که یه شرکت، در حالی که موقعیت مناسبی هم در console wars نداره، خط تولید کنسول نسل ششمش رو متوقف نمی کنه و قدرت کاملش رو روی نسل هفتم متمرکز نمی کنه، خیلی معنی داره.
    من تولید کننده ژیان, جدیدا هم یه مدل ژیان جدید داریم میزنیم بیرون, ولی هنوز فروش مدل قدیمیه ژیانم
    قابل قبوله, چرا تولید مدل قدیمیه ژیانم رو متوقف کنم؟ Just give me a reasonable idea

من هم گدا نیستم که اینطوری میگی گربه دستش به گوشت نمی رسه. فقط اهل پز دادن و این حرفها نیستم. من یه بحث منطقی در مورد این که اصلاً با وجود کنسول های 360 و wii چه دلیلی داره آدم PS3 بخره در همین تاپیک راه انداختم و فقط یه نفر جواب داد و من هم جواب دادم و جواب دیگه ای در کار نبود.
    واقعا با وجود wii چه دلیلی داره آدم بره PS3 بخره.
    البته این قسمت از پست شما هم برمیگرده به سوتفاهمی که در مورد حرفای من پیدا کردید.

بذارید یه توضیح دیگه هم بدم: شما برای PS3 بازی کردن حدوداً یک میلیون پول لازم دارید:
    خود کنسول 500 تومن، ده تا بازی 600 تومن. تازه با ده تا بازی که بعد از یه سال خسته کننده میشه.
    با همین پول میتونید یه سیستم فوق العاده کامپیوتری ببندید، یه عالمه بازی بگیرید و تازه برنامه های مختلف رو هم به بهترین نحو اجرا کنید.
    با همین پول می تونید یه کنسول 360 بگیرید با یه عالمه بازی، تازه با کیت الیت که 120 گیگ حافظه داره.
    ای بابا !!!!!!!!!!
    شما پست های منو کامل خوندید؟
    همه حرف منم این بود که در حال حاظر تو ایران نباید PS3 خرید, چون هزینه هات سر به فلک میکشه. مگه
    اینکه بچه مایه دار باشی.
    البته با 1 تومن هم که نمیشه سیستم زیاد مالی بست. البته در مقایسه با PC High End گفتم.
    در ضمن شما مطمئن باش که اگه من به این نکته ای که اشاره کردی اشراف نداشتم الان یه الیت نخریده
    بودم. گرفتی؟

در مورد حرفایی که در مورد wii هم زدی, من جوابی ندارم, هر کی سلیقه ای داره
    wii اصلا با گروه خونی من جور در نمیاد, البته این نکته رو تا حالا نگفتم چون من همیشه جنگ کنسول ها رو بین
    360 و PS3 حساب می کنم. در مورد wii هم که به نظر من برنده مطلق این نسل شده, ولی همیشه ترجیح
    دادم نظری در مورد wii ندم. الان هم مثل همیشه.......
    یه چیز دیگه تو گلوم گیر کرده در مورد wii , بزار بگم
    به نظر من کنسول هایی مثل wii وقتی اینطوری به فروش بالایی می رسن, نتیجه ای جز کند کردن روند پیشرفت
    بازی ها رو دربر ندارن. این نظر منه لطفا جواب ندید که یه بحث جدید راه بیوفته.

در ضمن من هیچ جا توهین به فرد خاص یا خانواده های ایرانی نکرده, در کل منظورم این بود که اینطور فرهنگ
    سازی نشده که من 60 تومن پول بازی بدم, مطمئنا دیگه هرکی می تونه 2-3 تومن و جور کنه ولی آیا می تونه
    این 2-3 تومنو به راحتی خرج PS3 کنه؟ قطعا نه.
    شما که فرانسه هستید, نمی دونم با شرایط اینجا آشنا هستید یا نه, ولی مطمئن باشید تعداد خیلی معدودی
    هستن که بتونن برای بازی که اکثر پدر و مادرها اونو بچه بازی می دونن همچین پولهایی خرج کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ادامه دادن که هیچی، شروع این بحث هم درست نبود.

من فقط در حد چند خط توضیح میدم و می رم. چو بحث کردن با شما هیچ فایده ای نداره. ناراحت نشید، ولی کلاً طرفدار های سونی، خیلی هاشون افراطی هستند. من هم حرف دلم رو زدم. طرفدار های نینتندو معمولاً متعادل تر هستند. گفتم معمولاً.

در کاربر عالی و فعال بودن پدرام هیچ شکی نیست.
    ولی نمیشه به این بهانه که که ایشون کاربر فعال, همکار انجمن, مدیر انجمن یا مدیر سایت باشند حق نداشته باشیم
    باهاشون بحث کنیم و یا هرچی گفتن قبول کنیم.
    شما میاید سه بار تو یه پست می گید "چجوری تو کاربر فعال شدی". معملومه که هر حرفی رو نباید قبول کرد ولی اینطوری صحبت کردن یه بحث معمولی نیست.

الان هم میگم, هرکی توانشو داره بره PS3 بخره. چون آینده PS3 بهتر از 360 خواهد بود. این حرف من نیست.
    حرف کارشناسای خیلی خبرست. شما برو مصاحبه کارمک و ریلی رو در مورد آینده فروش کنسول ها بخون تا دلیل
    این پیشنهاد منو بیشتر درک کنی.
    با منطق خودتون جلو بریم: این که یه نفر خبره است یا خیلی وارده، دلیل نمیشه که ما همه حرفاش رو عین وحی منزل قبول کنیم.

در ضمن او بی طرف که اینجا سوالشو پرسید, شما مطمئن باش خودش به PS3 تمایل داشته که سوالشو تو تایپیک
    PS3 پرسیده. می تونست سوالشو تو تایپیک 360 یا PS3 vs X360 مطرح کنه. پس اشتباه اول رو شما انجام دادید
    که تو این تایپیک بحث رو باز کردید.
    ما اصلاً بحثی راه ننداختیم. شما به یه نفر گفتی که صد در صد PS3 بهتر از 360 اگه آدم پولش رو داشته باشه. اگه همه اینطوری به افراد جواب بدند، اعتبار این تاپیک ها به خطر میفته و این برای فروم و فروم باز ها خوب نیست. این هم که یه نفر بیاد تو تاپیک ps3 بگه من ps3 بخرم یا 360، به این معنی نیست که میخواد بشنوه که ps3 بهتره. وگرنه که اصلاً مطرح نمی کرد.

من تولید کننده ژیان, جدیدا هم یه مدل ژیان جدید داریم میزنیم بیرون, ولی هنوز فروش مدل قدیمیه ژیانم
    قابل قبوله, چرا تولید مدل قدیمیه ژیانم رو متوقف کنم؟ Just give me a reasonable idea
    فکر کنم هرچقدر توضیح بدم فایده نداره.

به نظر من کنسول هایی مثل wii وقتی اینطوری به فروش بالایی می رسن, نتیجه ای جز کند کردن روند پیشرفت
    بازی ها رو دربر ندارن. این نظر منه لطفا جواب ندید که یه بحث جدید راه بیوفته.
    بله خب معلومه، یه کنسول که پیشرفت می کنه جلوی روند پیشرفت کنسول های رقیب رو می گیره دیگه، این اصلاً فلسفه ی console wars اِ.

خب فکر کنم pedram_sad کار درستی کرده بودند که جواب شما رو ندادند.
    اگه جواب این پست من رو هم بدید، خودتون رو خسته کردید چون من نمی خونم. بحث کردن با شما فایده نداره و من هم نمیخوام بحث تاپیک منحرف بشه یا مشکلی برای تاپیک پیش بیاد چون عاقبت این بحث مشخصه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بحث اگه منطق داشته باشه مشکل نداره.
    من حاظرم این بحث رو تا جایی که میشه ادامه بدم, مطمئن هم هستم آخرش هیچی بلایی سرم نمیاد.
    چون اولا منطقی حرف می زنم, ثانیا هیچ وقت به کسی توهین نمی کنم.
    کسی که از منطق خودش مطمئن نیست سعی میکنه بحث رو ادامه نده.
    به هر حال . . . . . . هر طور راحتی

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بحث اگه منطق داشته باشه مشکل نداره.
    من حاظرم این بحث رو تا جایی که میشه ادامه بدم, مطمئن هم هستم آخرش هیچی بلایی سرم نمیاد.
    چون اولا منطقی حرف می زنم, ثانیا هیچ وقت به کسی توهین نمی کنم.
    کسی که از منطق خودش مطمئن نیست سعی میکنه بحث رو ادامه نده.
    به هر حال . . . . . . هر طور راحتی
    من بحث هاي هر دوي شما رو دنبال كردم
    ارش شما هم يكي ملايمتر صحبت كني بهتره
    چون اينجا فرومه و محدوديت هاي خودش رو داره
    مطمنا اگه جايي مثل پارك يا خيابان بود و رو در رو با هم بحث ميكرديم خيلي راحت تر بودم
    حد اقل واسه من اينجوريه
    چون اينجا و تو محيط مجازي بحث معني نداره

شما هم دقت كن تو نوشته هات به خصوص قسمت قرمز رنگ
    چون همين يك خط حرفت تنش زاست و ميتونه سر اغازي بر جنجالي پايان ناپذير باشه

اين بحث رو هم هممون همين جا تموم ميكنيم
    و هر كسي ازاده با عقايد خودش زندگي كنه
    من با MS
    شما با SONY
    imakbari عزيز هم با NINTENDO

موفق باشيد

11. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اولین برنامه برای PS3 !!!
    این برنامه امکاناتی داره مثلا ویرایش فایل ها و... ولی مهم ترین ویژگیش شبیه ساز NES هست ...
    آموزش نصب:

*

Unzip the ps3filer.zip archive
    *

Copy NES ROMs to the AVCHD directory
    *

Copy the AVCHD directory to the root of a USB/Flash drive

* Go to the device in the XMB video menu and launch “AVCHD”

دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali_j98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

ببخشید میخواستم ببینم پشته جعبه پیش اون کره زمینه رده 3 چه رجیونی میشه؟؟؟؟

و اینکه دسته ارجینال ps3 چنده تو ایران و خارج؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •