منظورت چیه عزیزم؟ گرافیکش عالیه ...!
منظورت چیه عزیزم؟ گرافیکش عالیه ...!
با سلام
منم تعجبم همين جاست چون تمام event ها و مسابقات رو اول شدم ولي امتيازم به حد نصاب dominate نميرسه
نميدونم اين ديگه چه مشكليه
ببينم به record زدن و ركورد شكوندن كه نيست ؟
در مورد بحثتون در مورد بازي:
اولا من هيچ حرفي در مورد گرافيك بازي نزدم كه شما اون رو پيش كشيدين . در ضمن نه تنها براي من بلكه براي خيلي از PRO GAMER هاي دنيا گرافيك فاكتور اول يك successful game نيست چون فاكتور هاي مهمتري از اون هست كه اولويت اونها با gameplay هست
وقتي يك بازي CONSTRUCTION مناسبي نداشته باشه گرافيك قابل بحث نيست
به نظر من همون MW تو نسل 6 بازيها بهترين nfs و need for speed 3 تو نسل 5 بازيها بهترين version اين بازي بود.
اگه قرار بود تو خيابانها يا به قول دوستانمون بدون police وبخشهاي run and pursuit بازي كنيم سراغ اين بازي نميرفتيم
چون همه Need For Speed كمپاني EA رو با اون حال و هوا ميشناسن
با تشكر
سلام
اقا این قسمت race day رو باید online بازی کرد ؟.........
اتفاقا باید رکورد بشکنی !با سلام
منم تعجبم همين جاست چون تمام event ها و مسابقات رو اول شدم ولي امتيازم به حد نصاب dominate نميرسه
نميدونم اين ديگه چه مشكليه
ببينم به record زدن و ركورد شكوندن كه نيست ؟
در مورد بحثتون در مورد بازي:
اولا من هيچ حرفي در مورد گرافيك بازي نزدم كه شما اون رو پيش كشيدين . در ضمن نه تنها براي من بلكه براي خيلي از PRO GAMER هاي دنيا گرافيك فاكتور اول يك successful game نيست چون فاكتور هاي مهمتري از اون هست كه اولويت اونها با gameplay هست
وقتي يك بازي CONSTRUCTION مناسبي نداشته باشه گرافيك قابل بحث نيست
به نظر من همون MW تو نسل 6 بازيها بهترين nfs و need for speed 3 تو نسل 5 بازيها بهترين version اين بازي بود.
اگه قرار بود تو خيابانها يا به قول دوستانمون بدون police وبخشهاي run and pursuit بازي كنيم سراغ اين بازي نميرفتيم
چون همه Need For Speed كمپاني EA رو با اون حال و هوا ميشناسن
با تشكر
مسابقات اولش یادت نیست وقتی رکورد میزدی مینوشت : Track Record Broken
در مورد بحث بازی :
من بحث گرافیک رو به میون کشیدم چون شما اصلا توجهی بهش نکردید !
من نمیدونم چرا همیشه نکات منفی بازی رو میبینید ؟
شما خودتون میدونید EA واسه طراحی هر ورژن یه دلایلی داشته !
UnderGround 1 , 2 رو به تقلید از فیلم 2Fast 2Furious ( ورژن های 1 و 2 ) ساخته .
Most Wanted رو هم به خاطر تنوع دادن و جذاب تر شدن بازی ساخته . چون مسابقات غیر قانونی بدون پلیس داشت افزایش میافت ! اینا اومدن یه پلیس هم اضافه کردند که یکمی جلوگیری بشه !
Carbon هم که دیگه همه میدونند یه کپی از فیلم Tokyo Drift بود !
این ورژن رو هم به این دلیل قانونی زدند که مسابقات غیرقانونی از مد افتاده بود .
به نظر من Most Wanted از روی فیلم Tokyo Drift بود و این موضوع رو همه جاش به جز نبودن دره میشد دید که به نظر من این مورد در ورژن بعدی اضافه شد و موضوع اصلی CARBON همون دره هاش بود که واقعا جالب بود.
به نظر من نباید بازی رو قانونی میکردند و میتونستند این بازی طبیعی با گرافیک عالی و این جزئیات تحت مسابقات ممنوعه اجرا بشه.
ولی ایراد گرفتن به بازی درست نیست. هر چی باشه هیچ کدوم ما حتی بازی رو Orginal نخزیدیم و داریم دربارش نظر میدیم. مطمئن باشید با این شرایط CopyRight اگر به EA بگین چرا بازی اینطوریه میگه اگر دوست ندارین بازی نکنید.
این سبک هم حتما طرفدارهای زیادی داره...
اگر دوست ندارید MostWanted یا Carbon رو بازی کنید.
ببخشید شما در Most Wanted مسابقه ی Drifty مشاهده کردید که میگید از روی Tokyo Drift ساخته شده ؟!به نظر من Most Wanted از روی فیلم Tokyo Drift بود و این موضوع رو همه جاش به جز نبودن دره میشد دید که به نظر من این مورد در ورژن بعدی اضافه شد و موضوع اصلی CARBON همون دره هاش بود که واقعا جالب بود.
به نظر من نباید بازی رو قانونی میکردند و میتونستند این بازی طبیعی با گرافیک عالی و این جزئیات تحت مسابقات ممنوعه اجرا بشه.
ولی ایراد گرفتن به بازی درست نیست. هر چی باشه هیچ کدوم ما حتی بازی رو Orginal نخزیدیم و داریم دربارش نظر میدیم. مطمئن باشید با این شرایط CopyRight اگر به EA بگین چرا بازی اینطوریه میگه اگر دوست ندارین بازی نکنید.
این سبک هم حتما طرفدارهای زیادی داره...
اگر دوست ندارید MostWanted یا Carbon رو بازی کنید.
فیلم Tokyo Drift همه ی مسابقاتش Drift بود . به جز مسابقه ی اول که فقط میخواست نشون بده که از آمریکا اخراج میشه . وگرنه بقیه مسابقاتش Drift بود که توی MW نبود !
من از این سبک خیلی خوشم اومد . چون یه تنوع جدیدی در سری NFS بود .
EA قبلا هم مسابقات توی پیست زده بود ولی نه اینطوری که ماشین تقویت کنی !
حالا از این بحث ها به کنار یه سئوالی داشتم :
دوستان حرفه ای در NFS ! چه ماشینی واسه Drag خوبه ؟ و خواهشا نحوه ی Tuning رو هم بگید .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
اتفاقا مشکل همون قانونی بودن و کمبود پلیسه!وقتی توی مسابقه پلیس نباشه،ماشین متفرقه به منظور تصادف نباشه،میز نیمکت به هدف داغون شدن وجود نداشته باشه،شورتکات نباشه،...،خوب معلومه بازی لوس میشه!به نظر من ProStreet یه میانگین احمقانه از سری NFS و GranTurismo هست،که از NFS نیترو و اسم و از GranTurismo فیزیکشو به ارث برده،و اصلا ترکیب جالبی نیست.
براي آنلاين بازي كردن چقدر سرعت لازمه؟
در ضمن Cd-key هم ميخواد اونو از كجا بياريم ؟
سلام دوستان من دوباره اومدم
ديدم كه يكي از دوستان گفته كه بازي از 10% به بعد جزاب ميشه مي خواستم بدونم نظر ديگران هم همينه؟
در ضمن من هم تاييد ميكنم كه گرافيكش بالا تر رفته ولي ميخواستم بدونم فرمان ماشين ها تا پايان اين بازي انقدر سخت مي پي چه ؟
و يه چيز ديگه به نظر شما ارزش نصب مجدد داره ؟ چون همونطور كه قبلا گفتم من پاكش كردم.
چون اول بازی ماشین ها تقویت نشده اند و سرعت پایینه به خاطر همین کنترل ماشین ها سخته و یکمی بد می پیچند من بهت اطمینان می دم که ارزش دوباره نصب کردن داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)