تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 108 از 242 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیز این om اختصاری کلمه opnemoko هست که اصطلاحا میگن سیستم اینده گوشی های ezx یا همون سزی لینوکس موتو هستش یعنی به صورت اوپن سورس دارن رو این پروژه کار میکنن یه چیزی شبیه یه سیستم عامل جدید برا این گوشی تا الان هم به جاهای خوبی رسیده طبق خبری هایی که از سایت های مختلف داشتیم اونجام یه نمونه نصب شده رو برا نمایش گذاشتن سیستم قشنگی به نظر میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من تقریبا 1 هفته پیش با ایت تاپیک آشنا شدم ولی داشتم تمام پست ها را می خوندم تا هم پست تکراری ندم و هم تمام بحثها را مطالعه کرده باشم .
    ولی ...
    اگر بزرگتر ها اجازه بدن می خواهم یک آموزش بگزارم چون هیچ کسی بهش اشاره نکرده بود .
    بیشتر دوستان وقتی درب گوشیشون بسته باشه با رد کردن تماسها مشکل دارن ( اصلا نمیتونن تماس را رد کنند ) فقط در صورتی میتونن تماس را رد کنند که درب گوشی باز باشه که فکر نمیکنم کسی گوشی را با در باز توی جیبش بزاره
    حالا بریم سر آموزش ...
    1 . به قسمت شماره گیری بروید
    2 . منو را بزنید
    3 . وارد Setup شوید
    4 . بر روی گزینه Filp Answer و تیک آن را بردارید .
    5 . از Setup خارج شوید .
    حالا وقتی گوشی شما زنگ میزنه وقتی درب گوشی را باز میکنید تماس شما وصل نمیشود و می توانید تماس را Busy و با Ignore کنید .
    اگر تماس را Busy کنید برای طرف پشت خط پیغام « شماره مورد نظر اشغال است » پخش می شود و اگر Ignore را انتخاب کنید برای مخاطب شما یا بوق اشغال میزند .
    امیدوارم این آموزش به دردتون بخوره .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا دست درد نکنه
    شما این مراحل انجام دادی؟؟؟
    چه چیزایی تغییر کرده؟؟؟
    equlizer,تغییر ایکونهاو............
    آره نصب کردم.هیچی عوض نمیشه,فقط 1 مورد به usbmode اضافه میشه.
    کسی راک بوکسو نصب کرده؟اگه کسی نصب کرده لطفا 1 آموزش کامل بزاره.
    راستی این winamp هم که با این کیفیت صدا و آسیبی که به اسپیکر میرسونه فقط 1 کم صدا رو بالا میبره.البته ورژن جدیدش,قدییش که هیچی دیگه.ورژن جدیدشم 1 بار بازو بسته کنی همه ی صدا ها رو1 کم بالا میره تا ریست نکنی گوشیو.
    این dic فارسیو گرفتم.اما پسوندش jar نیست!چطوری نصب میشه؟
    Last edited by yee_pesare; 24-10-2007 at 23:39.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من قصد خرید این موبایلو دارم .... با یه مقدار مطالعه در صفحات این تاپیک متوجه شدم این گوشی حدود 4 5 تا نسخه داره .... میخواستم بدونم بهترین firmware این گوشی چیه و برای اینکه بعدا بخوام اینو نصب کنم چه نسخه ای رو باید بگیرم !؟
    ممنون
    آقا الان ورژن این گوشی 25p هست که از نوع c2 .پس اگه به 30p فلش کنی قابلیت برگشت داری.
    اما به نظرم فرق چندانی بینه 30pو 25p نیست پس بهتره به 32p فلشش کنی

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها

من يه a1200ديدم كه پشتش نوشته بودa1200rآيا اينrكه آخرشه نشون مي ده كه اين گوشيمدلrهست يا نه؟آخه مي خوام اين گوشي رو بخرم!

داره خودمونی میشه moosoola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من تقریبا 1 هفته پیش با ایت تاپیک آشنا شدم ولی داشتم تمام پست ها را می خوندم تا هم پست تکراری ندم و هم تمام بحثها را مطالعه کرده باشم .
    ولی ...
    اگر بزرگتر ها اجازه بدن می خواهم یک آموزش بگزارم چون هیچ کسی بهش اشاره نکرده بود .
    بیشتر دوستان وقتی درب گوشیشون بسته باشه با رد کردن تماسها مشکل دارن ( اصلا نمیتونن تماس را رد کنند ) فقط در صورتی میتونن تماس را رد کنند که درب گوشی باز باشه که فکر نمیکنم کسی گوشی را با در باز توی جیبش بزاره
    حالا بریم سر آموزش ...
    2 . منو را بزنید
    3 . وارد Setup شوید
    5 . از Setup خارج شوید .
    حالا وقتی گوشی شما زنگ میزنه وقتی درب گوشی را باز میکنید تماس شما وصل نمیشود و می توانید تماس را Busy و با Ignore کنید .
    اگر تماس را Busy کنید برای طرف پشت خط پیغام « شماره مورد نظر اشغال است » پخش می شود و اگر Ignore را انتخاب کنید برای مخاطب شما یا بوق اشغال میزند .
    سلام دوست عزیز ولی مثل اینکه تایپیک رو وب مطالعع نکردی چون این مطلب هست.ولی صفحه مورد نظر خاطرم نیست.

داره خودمونی میشه moosoola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تم iphone و به طور کامل نصب کردم ولی نمیتونم اونو پیداش کنم تا بتونم اونو بعدا عوض کنم.
    اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من تم iphone و به طور کامل نصب کردم ولی نمیتونم اونو پیداش کنم تا بتونم اونو بعدا عوض کنم.
    اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنین.
    شما بعد از اینکه تم را نصب کردید گوشی را ریست کنید . حالا گوشی با تم iphone بالا میاد

داره خودمونی میشه JinN777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shiraz, Iran

14

ولی ...
    حالا بریم سر آموزش ...
    2 . منو را بزنید
    3 . وارد Setup شوید
    5 . از Setup خارج شوید .
    به هر حال ممنون...!

داره خودمونی میشه mahmood_online2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض دست

دستت درد نکنه
    من که خیلی حال کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •