فعلا که راه دیگه نداره یا باید هر بار که به این شهر می ریم این پچ رو نصب کنیم یا اینکه تا اخر بازی رو با زبان روسی بازی کنیم
فعلا که راه دیگه نداره یا باید هر بار که به این شهر می ریم این پچ رو نصب کنیم یا اینکه تا اخر بازی رو با زبان روسی بازی کنیم
خلاصه بدجوری حالمونو گرفتن 2 سال و نیم منتظر این بازی بودم حالا هم که اینطوری امیدوارم نسخه ی اصلیش حداقل بیاد و تو اون نسخه شاهد گرافیک بهتر و بازی بدون باگ و بی عیب باشیم.
هیچی اونجا آخره بازیه و اگر بری سمت تختت دکمه ی E رو بزنی بعد بازی تموم میشه.
در رابطه با اون memory خالی هم باید بگم به همون پرچم های درون بازی و اون تمپلر هایی رو که میخواستی توی هر شهر بکشی خلاصه از این جور چیزاست مربوط میشه که اگر همرو بگیری اونها هم پر میشه.
موفق باشی.
Last edited by Paradise_human; 11-03-2008 at 21:59.
ممنون از توجه ای که کردین.
متشکرم.
اقایون خانمها لطفآ -خواهشن کمکم کنید میخوام که واس این بازی برم 1 گیگ رم جدید بخرم اقا تآثیری داره یا نه ؟(ببخشید اگه یه کم تند گفتم اخ 3 بار تاحالا پرسیدم کسی جواب نداد)
مسلما تاثير هر چقدر رم بيشتر باشه تا ثيرش رو بازي بيشتره حالا ميخواي رمت رو به چه مقدار افزايش بدهي يعني رم فعلي سيستمت چنده.
پس چي كه تاثير داره احمدجان
سعي كن رم تو 800 بگيري چون اينطوري با كلاك كارت گرافيكت تقريبا يكسان ميشه و ميتوني از حداكثر توانايي گرافيك هم استفاده كني![]()
منظورتون از اینکه بازی تموم میشه چیه ؟ وقتی E رو می زنم باز هم میخوابه و چیز خاصی نمیاد فکر نکنم انقدر بی سر وته تموم شه چون اصولا وقتی یه بازی تموم میشه نوشته های آخر بازی میاد....... من که بعید می دونم این جوری و انقدر یخ و بی مزه تموم شه اگه این باشه که پس ubisoft باید بره بمیزه با این بازیه بی خودش معلوم نیست داستانش رو از واقعیت گرفتن یا تخیلیه.....اه اه اه اه![]()
چه ربطی داشت به کارت گرافیک ؟پس چي كه تاثير داره احمدجان
سعي كن رم تو 800 بگيري چون اينطوري با كلاك كارت گرافيكت تقريبا يكسان ميشه و ميتوني از حداكثر توانايي گرافيك هم استفاده كني![]()
لااقل میگفتی باسش با FSB سی پی یو راحت تنظیم بشه برای اور خوبه و ...
قضیه این پچ 900 مگابایتی درسته ؟
اين پچ مال نسخه روسي هستش و با اين ميتوني اورشليم رو با زبان روسي براي وبقيه مراحل رو باز برگردوني به زبان انگليسي البته به نظر من نمي ارزه بهتره صبر كني بازي اصلي بياد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)