من گرافیک زیر را خریده ام... یعنی به یکی گفتم گرافیک برای بازی میخوام رفته اینو خریده .......
xfx 512 MG ddr3 T 256 bit ... این خوبه ؟![]()
من گرافیک زیر را خریده ام... یعنی به یکی گفتم گرافیک برای بازی میخوام رفته اینو خریده .......
xfx 512 MG ddr3 T 256 bit ... این خوبه ؟![]()
دوست عزیز! شما که مدل اصلی کارت رو ذکر نکردید! لطفا دوباره ویرایش کنید و نام کامل مدل رو بنویسید.
جانم ؟ مدل اصلی دیگه چیه ؟ کجا نوشته ؟ من فقط کلمه های nvidia و GT را جا انداخته بودم... همین بود ؟
Last edited by maxy_963; 10-03-2008 at 19:13.
آره با اين گرافيك به راحتي مي توني بازي كني و از تمام امكانات استفاده كني
اگه قابليت SC كه در كارت گرافيكت رو روي حالت ON بذاري ميتوني حس واقعي اسلحه به دست گرفتن رو به خودت القا بدي ....
خيلي كارت گرافيك قوي اي هستش و ميتونه تمام بازي هاي الان رو انجام بده![]()
این قابلیت که گفتید کجاست ؟
چرا ان بازی اینقدر زود تموم شد ؟ اه........... این چه وضعه بازی ساختنه .......................![]()
عزیزم شما ناراحتی میتونی بازی نکنیین قابلیت که گفتید کجاست ؟
چرا ان بازی اینقدر زود تموم شد ؟ اه........... این چه وضعه بازی ساختنه .......................
توجه کنی توی همین سایت بیشترین رای رو اورده
جيگر من يه بار تموم كردم ولي حال دوباره و چند باره رفتنو ندارم اگه ميشه سيو لپ تاپو بزاري ممنون ميشم![]()
سلام
من اعصابم ریخته بهم . آخر بازی به نظر من کاپیتان پرایس مرد ( یه یارو داشت بهش ماساژ قلبی می داد ولی زنده نشد) دوستام میگن اون یارو یکی دیگه بوده ...
حالا خداوکیلی اون که مرد کاپیتان پرایس بود؟ اگه اون بود که اعصابم بیشتر می ریزه بهم . از call of duty 2 تا اینجا باهاش انس گرفته بودم ...
آره متاسفانه دوست عزیز !
تسلیت میگم ...
ببینم مگه در Cod2 هم بود ؟!
خوب مگه یادتون نیست تو cod 2 سه نفر بودن : مک گرگور - جان دیویس - کاپیتان پرایس این ها با هم بودن تو بعضی از ماموریت ها ( البته ما به جای دیویس بودیم ) وای اعصابم ریخت بهم . الان اگه دستم به سازندگان بازی برسه کشتمشون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)